Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf, via internet onderdelen besteld, volgende dag al geleverd, had een probleem met een onderdeel, telefonisch contact opgenomen en heel goed geholpen. Dit kom ik niet vaak tegen. Ik bestel h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestaat nog: betrokken verkopers. Kreeg een keurig telefoontje: klopt het dat u onderdelen voor een s20 en s20+ heeft besteld? Wilde het even checken want straks heeft u de verkeerde spullen.. da... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb een review ingevuld omdat het product defect is. Nou krijg ik antwoord dat ik dat rechtstreeks moet melden. Waarom krijg ik dan geen rechtstreekse vraag hierover? Het probleem blijkt dat het ke... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klantvriendelijk bedrijf. Bij aankomst was mijn glass screenprotector al gebroken. Kreeg na contact opnemen per mail direct een belletje dat er niet één, maar twee nieuwe onderweg waren. Kunnen... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  2. Tienda de celulares

Escrito por la empresa

Verkoop van mobiele telefoons en tablets, onderdelen voor telefoons en tablets en accessoires

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,5

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tablet hoes besteld

Tablet hoes besteld, was niet wat ik zocht, zonder mankeren retour gestuurd, retour etiket per omgaande aan mij gemaild. Aankoop bedrag en verzendkosten keurig teruggestort.
Vlekkeloos afgehandeld dus.

7 de agosto de 2023

Respuesta de T&T Telecom BV

Dank dat je de tijd hebt genomen om ons 5 sterren te geven en je positieve ervaring te delen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had het usb gedeelte van een moederbord…

Had het usb gedeelte van een moederbord voor een Samsung a52 besteld , maar kreeg na het aansluiten een melding van vocht , bleek dat de usb c connector vocht schade had die groen was uitgeslagen

2 de agosto de 2023

Respuesta de T&T Telecom BV

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Technisch gezien kan een vocht melding door verschillende oorzaken komen. Soms wordt het probleem met een nieuwe oplaadconnector opgelost en soms niet. Het kan een ingewikkelder probleem zijn dan dat u denkt. U mag het bestelde product terugsturen. Echter snap ik niet waarom is de slechte recensie. U heeft iets besteld en die is op tijd geleverd. Het toestel is niet gerepareerd omdat het geleverde product was blijkbaar niet het defecte onderdeel, u kunt altijd het product terugsturen. U krijgt uw geld terug.

Prima service!

18 de junio de 2023

Nette, Snelle afwerking

Alles is netjes verwerkt. was mijn huisnummer vergeten en werd hierover gebeld en vervolgens alles netjes afgwerkt. Helaas was pakket wat later maar hiervan werd ik ook op de hoogte gehouden.

25 de junio de 2023

Verkeerde bestelling- goed opgelost door T& T telecom

Ik had een verkeerde cover voor mijn IPad besteld. Mijn eigen fout maar het werd door een aardige jongen probleem- en kosteloos opgelost.

19 de junio de 2023

Beste Frieda,

Ik snap heel goed uw frustratie, maar wij zijn niet de bezorgingdienst. Deze review past eigenlijk beter bij PostNL.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Aanvankelijk nette service en goed advies, dubieuze bevindingen bij kapotte onderdelen

Ik had meerdere mails gestuurd maar kreeg geen reactie. Uiteindelijk toch een mailtje terug gehad, ze hadden mailserver problemen, mailtjes kwamen niet bij ze binnen. Dat kan natuurlijk gebeuren, dus ik heb deze review maar snel aangepast.

Mijn vraag werd netjes beantwoord, er werd goed advies gegeven, en als goedmakertje kreeg ik nog een paar gratis screenprotectors en een hoesje opgestuurd.

Update: Helaas heeft mijn ervaring met de webshop toch nog een staartje gekregen.
Ik heb een LCD scherm besteld en op de telefoon gemonteerd. Achteraf bleek het display kapot te zijn. Ik heb deze teruggestuurd, en na onderzoek beweert de verkoper dat ik niet voorzichtig genoeg ben geweest met de montage. Echter heb ik al vele smartphones gerepareerd, en gebruik ik geen overmatige kracht en ben ik uiterst voorzichtig met fragiele onderdelen. Ik kon 5% korting krijgen, wat ik een erg karige compensatie vond.

21 de junio de 2023

Respuesta de T&T Telecom BV

Hoi Rob, bedankt voor de review.
Helaas ik kan uw e-mail nergens vinden. Naar welk mailadres heeft u een e-mail gestuurd. Graag telefonisch contact opnemen 0613003353.
Groet,
Shant

Slechte communicatie

Onderdeel zou na 1 dag geleverd worden, dat werd 1 week. Probleem lag bij postnl, maar geen enkele reactie op mijn vraag (e-mail) aan t&t telecom.

14 de junio de 2023

Beste Ben.
Onze excuses voor de late reactie. Het is inderdaad erg druk bij PostNL. Daardoor moeten wij op heel veel e-mails reageren. En soms duurder dan dat u van ons verwacht bent.

Service was top

Service was top, ze hebben me duidelijk te woord gestaan en zeker hun best gedaan om mee te werken om mijn klant beter van dienst te kunnen zijn.

6 de junio de 2023

Perfecte %ervice

Heel goed en %nel geholpen door erg vriendelijke medewerker%.

13 de abril de 2023

Super goed!

Super goede service!! Heel erg blij en snel geholpen! Goede aanrader voor iedereen om hier heen te gaan!

6 de abril de 2023

Bookcover iPad

Prima hoes voor mijn iPad. Goede prijs. Snelle levering.

23 de marzo de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product was verkeerd op website…

Product was verkeerd op website weergegeven, werd hier over gebeld en geld werd terug gestort. Prima service.

12 de febrero de 2023

Super service!

Mijn dochter was op zaterdagavond om 20:00 uur door gladheid in de tuin uitgegleden met haar telefoon in de hand, scherm in diggelen, we konden meteen komen, na 20 minuten had ze een nieuw scherm met beschermlaag en een nieuw hoesje!! Super bedankt!💗

16 de diciembre de 2022

Redders in nood

Redders in nood. Kleindochter was gestruikeld over de drempel met de iPad in haar handen. Op de stenen keukenvloer het scherm geheel in kleine splinters en dat op vrijdagavond.

Ik kon meteen komen en de mannen zijn meteen gaan repareren. Ook het onderscherm was zichtbaar stuk.

Na 30-40 minuten kon ik de iPad ophalen; kreeg een uitleg wat zij hadden gedaan en een gratis beschermhoesje mee.

Ik ben een zeer tevreden klant. Voordat de kleine meid ging slapen, was de iPad al weer gerepareerd.

Dank aan de redders in nood.

3 de septiembre de 2022

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review.

8 consejos para escribir buenas reseñas.