Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 17 dagen werd mijn bestelling Elfenbloemen eindelijk geleverd: 9 Epimedium Youngianum Roseum, 6 Epimedium Grandiflorium Red Beauty en 6 EpimediumGrandiflorum Shiho. Geen bericht over vertrag... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geen problemen met het bedrijf. Wel niet tevreden over de levering via Bpost. Bij de bestelling was thuislevering gevraagd maar het pakket moest afgehaald worden op het postkantoor. Bovendien kwam de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en correcte levering. Wij zijn super tevreden over onze bestelling die wij de dag na de bestelling al thuis kregen geleverd. Wij vinden het een voordeel dat het pakket met Bpost werd verzonden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beter kan niet, warmtemat 120 x 60 cm besteld en ja hoor, 1 dag later al aan huis geleverd. Verpakking was ook discreet en prima verpakt. Alles werkt zoals het hoort. Doe zo verder, website staat a... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

€3,85 voor een zaailing

Geen bericht over vertraging; gewoon geen communicatie.

Alleen de Red Beauty had een naamlabel. De rest niet. Verder ook geen bijsluiter, geen plantadvies

De grandiflorum Shiho wordt geleverd als zaailing van 2,5 cm hoog. Te teer voor transport. Wel in P9-pot wat bizar groot lijkt voor een miniscuul zaailingetje. En daar ben je dan € 3,85 per stuk voor kwijt.

SCHANDALIG.

9 de abril de 2026

Super goede service!

Super goede en snelle service!! De meeste bedrijven mogen aan dit bedrijf een voorbeeld nemen. Er waren wat problemen met de levering van mijn tuinkas dit werd direct opgelost er waren korte lijntjes en hielden me goed op de hoogte van alles. Ik kreeg bij vragen snel een reactie terug en alles werd direct opgepakt zoals een gebroken raam van mijn kas. Zeer tevreden!!

7 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De nestkast die ik bestelde voor…

De nestkast die ik bestelde voor koolmezen heeft een te klein grondoppervlak. Net een nestje koolmezen moeten laten sterven omdat ze gestikt waren door 1) te hoge buitentemperatuur (2 dagen aan 28°C), en 2) nestkast te klein voor de 8 prachtige koolmeesjes die nog een goeie week te gaan hadden alvorens uit te vliegen (lagen op en over elkaar en te weinig zuurstof/ventilatie). Ik had het nestje in een kommetje gelegd en het kommetje moest 18cm doormeter zijn, wilde ik ze mooi naast elkaar laten sterven, hartverscheurend! (ouders hadden het voeden opgegeven omdat ze hun bekjes niet meer open deden). Mijn echtgenoot maakt nu zelf nestkasten met een grondvlak van 17cmx17cm, een kleinere oppervlakte is onleefbaar voor 8 koolmeesjes. In de toekomst ook nestkasten beschut op te hangen (niet meer waar de zon kan op schijnen = klimaatoorzaak, 28°C in april is tegenwoordig ook het nieuwe normaal ...)

29 de abril de 2025

Fantastisch goeie klantendienst

Fantastisch goeie klantendienst, daar kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen !
Had een digitale thermometer besteld maar die gaf een foute temperatuur weer. Na een klacht de thermometer terug gestuurd en quasi onmiddellijk terugbetaling gekregen. Zoiets maakt dat ik mijn vertrouwen in Tuinadvies/Floralux bewaar.

20 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verschillende plantjes stuk bij levering

De plantjes waren goed verpakt, maar de doos werd niet goed behandeld waardoor verschillende plantjes stuk zijn. Eén doos werd zaterdag geleverd en de andere pas maandag. In deze doos waren verschillende plantjes aan het uitdrogen.

5 de mayo de 2025
Logotipo de Tuinadvies

Respuesta de Tuinadvies

Beste Dimitri,
Mogen wij u vragen om onze klantendienst enkele foto's te bezorgen van de planten waarover u zich zorgen maakt, zodoende we uw bestelling even kunnen controleren en u hierbij verder kunnen helpen.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten, Team Tuinadvies

plantjes goed verpakt

plantjes verpakt in potjes, per 6 potjes in plastic bak, verschillende plastic bakken in grote doos.

Heel wat verpakkingswerk maar de plantjes zijn zo wel goed en gezond aangekomen.

30 de abril de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.