Bij de verkoop wordt van alles beloofd. Het resultaat is echter beschamend en na plaatsing houdt de service op. Natuurlijk wil men tegen (fikse) extra betaling, de gemaakte fouten wel herstellen.
Door toeval kwamen wij bij Tuinbeurs terecht en alles gaf ons meteen een betrouwbaar gevoel. De ontvangst, de giga-showroom, de meedenkende vriendelijke medewerkers. Aldaar een tuinhuis, een overkappi... Ver más
Paar maanden geleden een geïsoleerd tuinhuis laten plaatsen incl. betonnen vloer en cementdekvloer. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de kwaliteit. Door het hele proces heen werd er goed geco... Ver más
Wij hebben een overkapping laten plaatsen tussen twee bijkeukens. Tuinbeurs Nederland heeft goed met ons meegedacht zowel in de winkel als bezoek bij ons thuis. Geen onnodige verkoop praatjes, maar... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tuinbeurs Nederland is de enige tuinbeurs van 20.000m2 waar u 52 weken per jaar naar hartenlust kan genieten van al het moois wat onze standhouders u te bieden hebben. Met een team van 50 personen zijn wij elke dag bezig om dromen in vervulling te laten gaan en wensen te laten uitkomen. Dankzij de inpandige houtbouw fabriek kunnen wij maken wat u wilt en is niets ons te gek. De zeer ervaren verkopers/adviseurs, tuinontwerpers, stratenmakers, timmermannen, zeer grote eigen voorraad en bovendien onze eigen bezorgdienst stellen ons in staat om elke opdracht perfect uit te voeren. Heeft u een artikel gezien op www.tuinbeursnederland.nl of heeft u een bezoek aan de tuinbeurs in de planning? Wij staan altijd voor u klaar! Per mail, telefoon of op de beurs!
Blokhutten, Tuinhuizen, Chalets en Veranda's gratis op maat gemaakt!
Escrito por la empresa

- Maatwerk zonder meerprijs
- Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis die precies de afmeting heeft die u wenst? Een blokhut volledig op maat gemaakt vindt u bij Tuinbeurs Nederland. Onze maatwerk blokhutten en tuinhuizen maken wij in onze eigen maatwerk fabriek in Emmen. Heerlijk zitten onder die ruime luifel, genoeg ruimte voor uw motor of scootmobiel. Alle ruime voor uw dure fiets of tuinspullen. Handig en efficiënt omgaan met de ruimte in uw tuin kan met een blokhut op maat van Tuinbeurs Nederland.
Phileas Foggstraat 37, 7825 AK, Emmen, Holanda
- 0591677665
- trustpilot@tuinbeursnederland.nl
- tuinbeursnederland.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Goed bedrijf met kennis van zaken
Goed bedrijf met kennis van zaken. Denken mee en zijn klantvriendelijk.
Keurig op afgesproken tijd en perfect…
Keurig op afgesproken tijd en perfect geïnstalleerd. Vriendelijk en vakkundig personeel
Hoge kwaliteit en goed vakmanschap
Wij hebben een Douglas houten overkapping laten plaatsen en zijn zeer tevreden. Alles is precies zoals we wilden, uitstekende kwaliteit en heel mooi geplaatst.
we kwamen binnen zonder kloppen en zitten nu tevreden in onze tuinhuis
We kwamen binnen bij Tuinbeurs Nederland te Emmen en werden vriendelijk ontvangen, na dat we vele objecten hebben bekeken kwam 1 model wel heel mooi naar voren waar we nog een paar vragen over hadden. Daar wij niet de enigen waren moesten we even wachten met een kop koffie en of thee. Na dat onze vragen werden beantwoord door de verkoper hebben we besloten om de bewuste tuinhuis aan te schaffen. De verkoper kwam met de vraag "wanneer wilt u de tuinhuis geplaatst hebben"? waarop ik antwoorde met "Gisteren" (onmogelijk natuurlijk) waarop de verkoper antwoorde met "goede en vakkundige mensen zijn schaars, we zijn trots op onze mensen en willen daar ook zuinig op zijn, daardoor zult u wel even geduld moeten hebben". Daar hebben we zeker begrip voor. Na de wachtperiode (valt best nog wel mee) is de tuinhuis geplaatst. naar volle tevredenheid is dat in 2 dagen gerealiseerd. en ja het zijn vakmensen ze weten precies wat de bedoeling is, de gemaakte tekening kwam overeen met onze wensen, de overige communicatie was ook zeer prettig en duidelijk.
Al met al raden wij Tuinbeurs Nederland te Emmen aan als u de intentie heeft om een degelijk tuinhuis aan te schaffen.
Blij dat we het gedaan hebben.
We zijn buitengewoon tevreden over het gehele traject, van informatie, verkoop tot en met plaatsing en "nazorg". Plezierig en deskundige medewerkers, vlotte organisatie, en er wordt nagekomen en waargemaakt wat er wordt toegezegd. We kunnen niks negatiefs bedenken, hoe kritisch we ook zijn.
In elkaar zetten heeft iets langer…
In elkaar zetten heeft iets langer geduurd van wege ontbreken diverse onderdelen. Maar desondanks goed afgeleverd vr gr v Duijn
Ontzettend mooie en luxe tuinkamer
Ontzettend mooie en luxe tuinkamer, wij zijn hier zo verschrikkelijk blij mee.
Hij werd in ongeveer anderhalve dag neergezet en de mannen namen alle troep mee.
Super!!
Bij ons is een schuur met veranda geplaatst; vooraf is iemand langs gekomen om alles in te meten, waarbij ik ook meteen nog even wat punten kon bespreken. Op de afgesproken datum zijn de jongens gekomen met alle spullen en die hebben echt supersnel en supernetjes gewerkt. We zijn er enorm blij mee. En als verrassing nog een heerlijk groot stuk Drentse koek ontvangen! Toppers
Prima advies
Prima advies, snelle levering en keurige afwerking.
Wij zijn ontzettend tevreden en adviseren Tuinbeurs Nederland zeker door aan anderen.
Mans en Margriet Eerenstein
Goede service (voorraad)tegels
Voorraadtegels besteld en snel geleverd. Snel geleverd en mooi op tijd. Er zaten wat beschadigde tegels tussen en ik kon probleemloos nieuwe meenemen. Hele goede service.
In 2020 een nieuwe blokhut besteld bij…
In 2020 een nieuwe blokhut besteld bij en laten plaatsen door Tuinbeurs Nederland in Emmen. Kosten € 5.000,00. Op de vrijdag voor de bouwvakvakantie kwamen ’s morgensvroeg 2 monteurs om de blokhut te plaatsen. Na een uur was 1 van de 2 monteurs al weer vertrokken, hij moest bijspringen bij een andere (spoed)klus. Deze monteur ook niet meer terug gezien. De overgebleven monteur moest alleen de blokhut plaatsen en in de namiddag met 2 mensen meegeholpen om de klus af te krijgen zodat de monteur toch nog op een redelijk tijdstip aan zijn vakantie kon beginnen. (Wel ruim € 900,00 aan arbeidsloon op de rekening)
Na 1 jaar was de achterwand enorm krom getrokken. (ruim 30 cm uit de verticale lijn). Om dit te verhelpen zijn aan de binnenzijde extra steunbalken geplaatst. Helaas heeft dit maar gedeeltelijk geholpen. Een deel van de achterwand staat nog steeds krom.
Omdat de blokhut binnen altijd erg vochtig was, zijn er vochtvreters geplaatst. Ook de naden aan de zijkanten en onderkanten heb ik gekit. Dit loste het vochtprobleem niet op. Uiteindelijk bleek dat aan de zuid en westkant (achterwand en 1 zijwand) het water door de noesten naar binnen sijpelde. Contact met Tuinbeurs Nederland opgenomen en deze zijn op een middag, dat we niet thuis waren, (we konden geen contact met u krijgen) langs geweest om de onderkant van de achterwand af te kitten. Dit was een overbodige actie, want dit had ik zelf al gedaan. Verdere acties worden er door Tuinbeurs Nederland niet genomen omdat, zoals zij zeggen, dit een natuur product is en er altijd wel iets aan kan markeren.
Uiteindelijk zelf maar naar de bouwmarkt gegaan, kit en dekkende beits gekocht en het probleem zelf opgelost.
De ervaringen met Tuinbeurs Nederland zijn erg slecht, contacten gaan moeizaam en problemen worden niet echt opgelost.
Het plaatsen van de tuinkamer
Het plaatsen van de tuinkamer was er eentje uit het boekje. Vanaf de 'verkoop' , planning, tot aan het daadwerkelijke plaatsen. Vriendelijke medewerkers en ook het nakomen van de afspraken was perfect. Kortom... zoals het hoort. :)
Groet, Geert
Van begin tot het einde super geholpen
Van begin tot het einde super geholpen. Ook na oplevering geen enkel probleem, mochten er nog kleine aanpassingen nodig zijn.
Prachtige overkapping laten bouwen voor…
Prachtige overkapping laten bouwen voor een schappelijke prijs. Binnen 3 dagen was onze moduhout schuur door 2 man af! Vaklui die weten waar ze mee bezig zijn. Dikke aanrader.
Het heeft mij ten zeerste gestoord dat…
Het heeft mij ten zeerste gestoord dat er al een rekening kwam voordat alles gereed was, er moest echt nog een paar dagen gewerkt worden.
contact met Tuinbeurs en uitvoering…
Contact met Tuinbeurs en uitvoering werkzaamheden door Tuinbeurs geweldig; kan niet beter;
Communicatie (intern) had iets preciezer gekund misschien; Desondanks zijn alle werkzaamheden helemaal tot tevredenheid uitgevoerd.
Overkapping en schuur Hemsterhuislaan 65 te Haren Gn
Het door ons bestelde tuinhuis van de tuinbeurs is van prima kwaliteit en deskundig geplaatst. De afspraken zijn goed nagekomen. Kortom de Tuinbeurs heeft vakwerk geleverd. Wij kunnen het bedrijf aan anderen aanbevelen.
Opbouw garage/schuur
2 jongens waren er op de afgesproken dag keurig op tijd.
In 2 dagen hebben ze het schuurtje opgebouwd
Nette jongens en overleggen tijdens het opbouwen hoe je iets wilt hebben.
Wij zij er erg blij mee
Goed advies goede kwaliteit geen gezeur…
Goed advies goede kwaliteit geen gezeur en alles conform afspraak.