Tuinonderhoud Emmen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij ons twee terrassen en meerdere voetpaden aan laten leggen. Goed advies kwa stenen, kleuren en het legpatroon , werk uitvoering volgens afspraken, extra werk in overleg geen probleem. Medewerker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze tuin is helemaal aangepakt. De gesprekken met de eigenaar gingen soepel en hij wou ons niet op de kosten jagen. We voelde ons begrepen en gehoord. Na akkoord konden we snel op de planning zoals v... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na een goed gesprek over wat de wensen waren is er een mooi ontwerp gemaakt door de Tuinonderhoud Emmen ingeschakelde architect. De stratenmakers hebben aan de hand van het ontwerp een mooi strak ter... Ver más

Información sobre la empresa

1. Paisajista

Escrito por la empresa

Voor de volledige ontzorging van uw tuin

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

40 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bestrating

We hebben ervaren dat we met echte vakmensen te maken hebben, die plezier in hun werk hebben en tevens goede en praktische oplossingen geven. Niet alleen waardevol maar waar we blij van worden.

18 de junio de 2025
Logotipo de Tuinonderhoud Emmen

Respuesta de Tuinonderhoud Emmen

Bedankt voor deze positieve feedback, Rob! Het was ook een mooie klus waar we geluk hebben gehad met de weersomstandigheden!

Tuin renovatie

Mooie tuin opgeleverd. Het team dacht goed mee aan oplossingen voor de renovatie van de tuin waardoor we nu een mooie strakke tuin hebben voor een eerlijke prijs. Ook goede nazorg, bedankt Sjoerd.

25 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nette prijsopgave vooraf en goed…

Nette prijsopgave vooraf en goed vooroverleg. Zoals altijd weer snel en uitstekend werk afgeleverd. Strakke schutting geplaatst door vakkundige medewerkers. Al het oude materiaal keurig afgevoerd en daarna alles weer piekfijn opgeruimd. Dat zijn we inmiddels van hen gewend, dus ook nu weer heel tevreden!

24 de septiembre de 2024

Tevreden klant

Fijn en duidelijk contact en offerte. Snelle service. Mooie schutting. Harde werkers. Dankjewel!

23 de septiembre de 2024

Zeer tevreden

In 2 dagen is er een schutting geplaatst en ik was aangenaam verrast. Zeer vriendelijk personeel die ook nog meedenken in oplossingen. Ze hebben zeer vakkundig gewerkt en alles echt supernetjes achter gelaten. Ik zou dit bedrijf en hun mensen zeer aanbevelen, ze krijgen van mij een dikke 10

6 de septiembre de 2024

Plaatsen schuur

Wij hebben een schuur laten plaatsen en dit is naar tevredenheid gedaan.

Duidelijk in communicatie en komt gemaakte afspraken na

30 de julio de 2024

Terrassen en voetpaden aanleggen

Bij ons twee terrassen en meerdere voetpaden aan laten leggen.
Goed advies kwa stenen, kleuren en het legpatroon , werk uitvoering volgens afspraken, extra werk in overleg geen probleem. Medewerkers zeer vriendelijk en zeer precies, weten waar ze mee bezig zijn.
Puin en afval netjes opgeruimd en meegenomen.
Volgende keer zeker weer bij Tuinonderhoud Emmen.

27 de junio de 2024

Grasmatten en border

Wij hebben door Tuinonderhoud Emmen 2 grasmatten laten leggen plus een verhoogde border. Na een prettig gesprek met Sjoerd kregen wij de offerte en na goedkeuring en de snelle plaatsing mag het eindresultaat er absoluut zijn. Wij zijn heel blij met het werk wat de mannen hebben geleverd en bevelen Tuinonderhoud Emmen dan ook ten zeerste aan.

Er wordt met je meegedacht en de communicatie verliep prettig. Als er weer tuinwerkzaamheden gedaan moeten worden weten we wie we moeten bellen.

13 de mayo de 2024

Nieuwe oprit

Tuinonderhoud Emmen heeft bij ons een super mooie oprit gelegd. Alles netjes volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers, en zeer vakbekwaam.
Wij bevelen tuinonderhoud Emmen ten zeerste aan.

23 de abril de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top bedrijf

Bij ons is een schutting door Tuinonderhoud Emmen geplaatst en straatwerk gedaan. Vakwerk geleverd en alles in overleg . Vader en zoon zijn nooit te beroerd om even wat extra dingetjes te doen en leveren perfect werk af. Dit bedrijf krijgt van mij een 9.5 en is echt een aanrader. A.Noordhoek zwartemeer

6 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedrijf werkt volgens afspraak.

We hebben een goede offerte gekregen
Het werk werd netjes gedaan en ook goed kwaliteit van de materialen. We zullen zeker nog eens gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.

5 de marzo de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.