Banner for Tulp Keukens

Tulp Keukens Opiniones 2337

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij kochten onlangs een keuken bij Tulp Keukens in Groningen. Wij stelden het erg op prijs dat er op een rustige, prettige manier met ons werd meegedacht en dat er goede oplossingen werden gezocht voo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn geweldig geholpen door Luc van Tulp Keukens Wassenaar en Amsterdam. Vanwege persoonlijke omstandigheden konden we hrt adviesgesprek thuis inplannen, wat voor ons ontzettend prettig was. Hij h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na de nodige keukenzaken bezocht te hebben bij Tulpkeukens in Spijkenisse terecht gekomen. Adequaat geholpen. Thuis nog eens goed nagedacht over t pakket wat we mee naar huis kregen. Bij een... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vorig jaar hebben wij bij Tulp onze droomkeuken samengesteld en besteld voor in ons nieuwe huis. In de showroom zelf werden we goed geholpen; er werd met ons mee gedacht, vriendelijke medewerkers... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para cocina
  2. Reformas de cocina
  3. Tienda de suministros de cocina

Sobre Tulp Keukens

Escrito por la empresa

Tulp Keukens maakt sinds 1977 kwaliteitskeukens in haar eigen bijzondere fabriek in Rijssen (Overijssel). Een Tulp keuken staat voor Nederlands vakmanschap. Voor gebruik van natuurlijke materialen. Voor maatwerk om een unieke keukenopstelling,- indeling mogelijk te maken. In iedere denkbare kleur. Met 10 jaar garantie. Want met onze eigen fabriek staan we garant voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

In onze showrooms inspireren we met unieke opstellingen, slimme oplossingen voor indelingen en opbergen, divers kleurgebruik en altijd natuurlijke materialen. Onze adviseurs zijn een verlengstuk van de fabriek, vakmensen met oog voor detail.

Maak een afspraak

We nemen graag tijd voor je!

Escrito por la empresa

Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de keuken geplaatst is. Is er iets niet naar wens dan laat het ons weten. Wij nemen graag tijd voor je! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je review met anderen!

4,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Klantenservice?

Een keuken verkopen kan Tulp prima, maar daarna begint de ellende.

Wij hebben in een redelijk korte tijd 5 keer een Tulp keuken gekocht, maar onze laatste keuken (€ 20.000) is echt een drama met montage en service. Wij begrijpen dat er wat kan gebeuren, maar dit was de overtreffende trap, vooral met het niet luisteren en adequaat oplossen van problemen.

Na een half jaar en 10 bezoeken van monteurs en regiomanager is het Tulp gelukt om de keuken op te leveren zoals gekocht. Jammer dat wij na 3 bezoeken de oplossing voor de laatste punten zelf aandragen, die Tulp na nog vele malen en maanden aanmodderen uiteindelijk uitvoert.

Nu, 14 maanden na montage is er een heel klein stukje van het natuurstenen aanrechtblad af, precies op de geslepen facetrand, en melden wij ons met de constatering en foto bij Tulp. Gelijk krijgen wij een antwoord dat dit niet onder garantie valt. Dat zullen wij zelf wel gedaan hebben volgens Tulp, het blad was immers bij oplevering heel. Vreemde conclusie, want als dat zo is melden wij ons niet voor garantie!

Direct daarna worden wij gebeld door de leverancier van Tulp dat zij dit kunnen herstellen, waarbij de kosten van € 135 voor ons zijn. Tijdens dat telefoongesprek blijkt dat wij helemaal geen natuurstenen blad hebben, terwijl het ons verkocht is als natuursteen, zelfs in de hoogste prijsgroep, want dan was het keihard en onverwoestbaar. Bij dat laatste blijkt de leverancier vraagtekens te hebben. Bijzonder voor een aanrechtblad van bijna € 1000 per strekkende meter.

Ook vertellen wij dat wij onze eigen natuursteenleveranciers (andere ruimtes dan de keuken) de beschadiging ter plaatse hebben laten zien en zij beide -onafhankelijk van elkaar- oordelen dat het hoogst waarschijnlijk een gevolg is van het zagen en slijpen van de facetkant van het blad. Dat kan gebeuren. Hiermee gaat de leverancier terug naar Tulp.

Bijzonder dat, laat ik haar mevrouw A van Tulp noemen, van medio 20 met een beauty opleiding, op basis van een foto de klacht direct afwijst, terwijl 2 deskundige vaklieden die al 10tallen jaren in het vak zitten een andere mening hebben. Mevrouw A is ook niet voor rede vatbaar, kennelijk heeft ze een bijzondere gave.

Daarom vraag ik haar of mevrouw Van Dijk contact met ons op wil nemen. Dat hebben wij ook al eerder gevraagd. Zij heeft uiteindelijk de vorige problemen correct afgehandeld en is ter zake kundig en klantvriendelijk.

Dat blijft mevrouw A weigeren. Wel krijgen wij een voorstel dat Tulp 50% van de kosten wil betalen. En na een week een rappel of wij akkoord zijn.

Hoezo?

Mevrouw Inge; naar aanleiding van uw reactie -> u kunt met 1 foto beoordelen dat dit schade is door ons veroorzaakt?

27 de noviembre de 2025

Beste meneert/mevrouw,

Wij hebben u via onze klantenservice ons standpunt aangegeven, deze zullen wij ook handhaven. Voor vragen en/of ingaan op het door ons geboden voorstel kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

Super goede service

Beschadigd frontje al gelijk opgemerkt door keukenmonteur en snel nieuwe geleverd en geplaats

31 de diciembre de 2025

Beste meneer/mevrouw Van Leeuwen,

Fijn dat we de service op je nieuwe keuken goed en snel op konden pakken! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Tulp keukens

Tulp keukens, mooie praatjes, veel woorden - weinig daden! De verkopers praten alsof je het neusje van de zalm koopt, beste van het beste, ontzettend goede service .. het laatste is alleen niet zoals ze het verkopen: Een volledige aanbetaling vragen ca. €19.000,- om vervolgens een dag na betaling te horen te krijgen dat de inbouw combi magnetron/oven niet leverbaar is (beetje flauw, maar kan gebeuren natuurlijk). Bij ATAG is hij gewoon leverbaar, waarom tulp dan niet gaat leveren! Vervolgens wordt de keuken een aantal weken geplaatst en vergeten de jongens van de levering eerst een deel van het aanrechtblad! Voor dat ze vertrokken uiteraard gevraagd waar het andere deel van het blad is, want ja, een hoek keuken bestaat toch echt uit 2 delen. In eerste instantie wordt er gezegd dat die er niet is en dat deze later gaat worden geleverd. Gelukkig was er 1 snugger iemand bij en die keek toch nog even in de vrachtwagen als het aanrechtblad er toch toevallig niet stond & ja hoor, het blad was er gewoon - het goed kijken was gewoon wat lastig. (Foutje, kan gebeuren - mannen kijken nu eenmaal niet verder dan dat hun neus lang is). De dag erna, de dag van montage! Eindelijk want nadat beide partijen een keer hebben uitgesteld is het dan toch wel fijn om de keuken te hebben; al vrij snel kwam de domper; een productiefout in de wandplank (ook dit is mensenwerk en het kan gebeuren). Het wordt echter wel gauw vervelend als je vanuit Tulp krijgt te horen dat je je er niet druk om moet maken want ja, de keuken kan je gebruiken. - Ze kunnen niks voor je doen wantja, de productie draait volle toeren. Contact gehad met verkoper, daar kwam toch wat enig begrip van af en ging het doorleggen naar de regiomanager en zou volgens zijn woorden; er alles aan doen, ook al moest hij het zelf regelen. Top kerel, weer een beetje vertrouwen in Tulp. En als klap op de vuurpijl worden we een dag later gebeld door een andere lieftallige, allerbeste verkoper van Tulp. Met die man heb je echt goud in je handen, die man kan praten als brugman en verkopen als de beste maar voor service na de levering hoef je niet bij hem te zijn. Ik weet niet watvoor onafgemaakte keuken hij in de woning heeft staan maar voor ook maar iets van een beetje begrip, op zijn minst een sorry of ja balen hoef je bij hem niet te rekenen als je bij hem komt met het bovenstaande verhaal. Hij snapt helemaal niks van de frustratie en waarom we ons druk maken om een wandplankje - het hoort gewoon bij de voorwaarden. We moesten niet gaan verwachten dat het volgens hem een simpel wandplankje niet met 6 weken zou worden geleverd. Hij kon niks meer voor ons doen. - Daar wordt je dan mee afgescheept. Tipje; overweeg je toch echt een goede kwaliteitskeuken met echt een geweldig goede service: bij tulp kan je terecht voor een keuken, maar die geweldig goede service - die zit er niet bij. Ik zal eens de andere zaken gaan proberen.

- Na meerdere weken gewacht te hebben en meerdere keren te hebben gebeld en gemailt hebben we maar besloten om Tulp in gebreke te stellen omdat ze het apparaat van ATAG nog niet hadden geleverd, degene die er bij Tulp over gaat wist toen wel erg snel te bellen en een dag erna hadden we ons geld terug. We zijn toen gelijk naar keukenloods gegaan en 3 dagen later hadden we ons apparaat van ATAG, gemonteerd en zo'n €400,- goedkoper dan bij Tulp.

- na zo'n 10 weken wachten is dan ook eindelijk het wandplankje gemonteerd en kunnen we ondanks alle ellende van Tulp keukens genieten van een keuken die eindelijk eens af is.

Een excuus van Tulp? Die hebben we niet gehad.

23 de octubre de 2025

Beste mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review.
Graag nemen wij uw klacht in behandeling echter ontbreken uw (order) gegevens. Kunt u deze aub doorgeven via Trustpilot? Hierna kom ik of een van mijn collega's er bij u op terug.

Nicole Schipper - Tulp Keukens
--------------------------------------------
31-12-2025
Beste mevrouw,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. In verband met uw review hebben we vanuit onze klantenservice inmiddels contact met u kunnen hebben waarbij uw review en ervaringen met u zijn besproken. Ook via deze weg nogmaals onze oprechte excuses voor het ervaren ongemak! Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen neemt u dan svp contact op met onze klantenservice.

Twan Vos - Tulp Keukens

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Teleurgesteld door installatie

We zijn blij met de uitstraling en de apparatuur die op basis van een goed advies tot stand zijn gekomen. De installatie en oplevering zijn dramatisch. We zijn 3 maanden verder en zitten nog steeds met restpunten. Ook het uitsluiten van kitwerk is belachelijk. Nu moeten we na installatie een achilder zien in te huren (die bijna niet te vinden zijn) om de kieren te laten afwerken. Erg teleurstellend bij een kleine keuken die toch ruim €30k heeft gekost. Betreft Tulp Rotterdam.

26 de diciembre de 2025

Beste Ronald,

Dank u voor uw feedback, wij stellen dat zeker op prijs. Met betrekking tot de restpunten zal ik uw review onder de aandacht brengen van ons klantenservice.

-------------------------------------------------------------------
05-01-2026

Beste Ronald,

Ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en dat u er samen uit bent gekomen, fijn om te horen. Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag van u.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tulip Groningen verkoper Arnold ( de Nederlandse Zwarzenegger) is een top verkoper. Hij laat je alles zien in de winkel als je vragen hebt tijdens het gesprek over het ontwerp. Laat je je hele droomkeuken ontwerpen en doet daarop eerst geen consessies. Uiteindelijk hebben wij onze keuken voor een goede prijs meegekregen. De koop met champagne bekrachtigd. Heel fijn gevoel aan over gehouden.

23 de diciembre de 2025

Beste heer/mevrouw Boer,

Wat fijn om te vernemen dat mijn collega jullie naar wens heeft kunnen adviseren en samen jullie droomkeuken heeft gecreëerd. Dat wordt straks heerlijk genieten van een keuken van eigen bodem!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keuken geinstalleerd door vriendelijke…

Keuken geinstalleerd door vriendelijke en kundige monteur. Waren 2 kleine zaken niet in orde, maar kwam zelf met een vervolg afspraak. Keuken volledig zoals gepland. Ziet er goed uit en werkt goed.

15 de diciembre de 2025

Beste meneer/mevrouw Ruempol,

Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, wij wensen je heel veel kook plezier toe.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vakkundig geholpen

Wij hebben geen klachten, installatie is prima verlopen.

13 de diciembre de 2025

Beste Karina,

Fijn dat alles naar wens is uitgevoerd en jij nu heerlijk kunt gaan genieten van een mooie keuken van eigen bodem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles keurig opgelost, met dank aan Amber van de klantenservice

Weliswaar waren er wat onvolkomenheden maar dat hebben ze meer dan goed gemaakt. Dankzij Amber is alles goed en netjes geregeld. Complimenten!

6 de noviembre de 2025

Beste Ruud,

Helemaal tevreden over de verleende service van mijn collega, dat gaat zij zeker enorm waarderen.

Onprofessioneel traject

Tulp Keukens heeft bij ons op bijna elk onderdeel gefaald: fouten in het contract, ontwerpdetails vergeten, drie keer verkeerd ingemeten en een keuken die bij plaatsing niet paste. Zelfs onze BORA-kookplaat bleek nooit te kunnen passen op het gekozen werkblad. Een fout die meerdere medewerkers hadden moeten zien.

Gevolg: Aangepast keukenontwerp, maanden vertraging, meerdere herstelrondes en extreem veel frustratie.

Het enige positieve punt in dit hele traject was Serena de Groot van de klantenservice, die wél haar best deed en ons serieus nam.

Daartegenover staat een “compensatie” van €50 in een VVV-bon. Dat voelt ronduit beschamend gezien de omvang van de fouten.

Doe jezelf een lol en zoek een andere aanbieder. Absoluut geen aanrader.

9 de diciembre de 2025

Beste meneer Waterreus,

Wat vervelend dat de aankoop van uw nieuwe keuken niet vlekkeloos is verlopen, dit betreuren wij ten zeerste. Wij pakken uw klacht op en komen hier via deze weg of de klantenservice bij u op terug.

Tulpkeuken AANRADER

Alles is goedgekomen!!! Begin was slecht door verkeerd inmeten. Maar de oplossing geweldig!!!

5 de diciembre de 2025

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor de mooie 5 sterren review!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de oplossing.

Koen Govers - Tulp Keukens

Wat ging er niet mis

Wat ging er niet mis, Tulp is diverse malen terug geweest om diverse onvolkomenheden door fabriek en installatie te verhelpen.

Na 2,5 jaar maalt de koffiemachine niet meer. Hier is Electrolux voor geweest €259 afgetikt voor het leeghalen van de maler (hier kun je zelf uiteraard niet bij). Monteur gaf aan dat dit “waarschijnlijk” door een stukje hard materiaal komt dat vanuit de bonen zak is meegekomen. Echter heeft de monteur alleen harde bonen uit de maler gehaald en is van het harde niet organische materiaal geen spoor. Een koffiemachine van €3000 hoort toch harde bonen te malen. Gereclameerd dat het rapport niet klopt, echter geeft Tulp niet thuis. Beroepen zich op het rapport en geven aan dat het onze eigen schuld is en wij maar moeten bewijzen dat dit komt door een andere factor. Wij hebben notabene beeldmateriaal, de tegenpartij heeft dit helemaal niet. Mensen, koop niks bij Tulp. Sinds dit onder de Mandemakers groep is gevallen, is het niet meer de Tulp die het is geweest. Koop lekker je keuken lokaal om de hoek. Wees gewaarschuwd!

5 de diciembre de 2025

Beste Robert,

Wat vervelend dat u deze problemen heeft met uw koffiemachine. Kunt u ons aub via het privé bericht uw (Order) gegevens doorgeven? Alvast bedankt.

------------------------------------------------------------------
10-12-2025

Beste Robert,

Wij hebben het rapport van de monteur die bij u is geweest opgevraagd, deze geeft aan een stukje hard materiaal te hebben verwijderd uit uw koffieautomaat. Wij handhaven ons standpunt zoals reeds aan u aangegeven en volgen hierin het rapport van de monteur van Electrolux.

Een warm gevoel.

Vanaf het moment dat wij de winkel binnenliepen werden wij zeer vriendelijk geholpen. De verkoper kwam met heleboel goede tips en samen hebben wij een mooie keuken ontworpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De wijze waarop de verkoper ons behandelde gaf ons een gevoel van thuiskomen. Er was totaal geen sprake van haast.
In een woord gewoon: SUPER.

1 de junio de 2025

Beste Jos,

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom! Dank je voor deze mooie 5 sterren review.

zeer goed

zeer goed, met kennis en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze keuken.
Goede afspraken over de levering en netjes zonder problemen op de afgesproken plek geleverd.
De plaatsing wordt gedaan door zeer vriendelijke en nette monteurs met veel kennis en in goed overleg bij onduidelijkheden of mogelijkheden.
Dit is onze tweede keuken van Tulp en ik kan het iedereen aanraden die een mooie keuken in het betere segment zoekt.

27 de noviembre de 2025

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie opnieuw zo’n positieve ervaring hebben gehad, van advies tot levering en montage. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe Tulp keuken!

prima advies

prima advies, genoeg ruimte voor discussie en diverse mogelijkheden te bekijken en bespreken. Reële prijsstelling en geen koopdruk acties.

Beste meneer/mevrouw De Jong,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij Tulp Keukens, leuk dat je deze ervaring met ons wilde delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service Tulp keukens!

Heb aangegeven dat onderdeel van een van mijn laden afgebroken was. Er werd direct actie vanuit de service afdeling ondernomen en had snel het onderdeel binnen zonder kosten en ondanks de leeftijd vd keuken. Top service van Tulp Keukens!

Beste Aad,

Graag gedaan! Fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn met onze top service!

Er ging niets mis

Er ging niets mis
De heer Omid heeft ons zeer vriendelijk geholpen en heel geduldig.

Beste Jose,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Tulp Keukens.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tulp Amersfoort

Tulp Amersfoort. Zeer onaardig personeel. We wilden de sfeer proeven na 40 jaar Tulp keuken. Slechte verlichting. Op vragen werd nauwelijks geantwoord. Ook toen we maar vertrokken was er totaal geen interesse. Jammer.

26 de septiembre de 2025

Beste Ruud,

Wat spijtig om te vernemen dat je bezoek aan onze showroom niet was zoals verwacht. Graag nemen we persoonlijk contact met je op, indien je dit wenst ontvangen we graag je gegevens via het privé bericht.

Tulp keukens zeer tevreden

Van het eerste gesprek tot aan het leveren van het blad en de oplevering een heel positief en vertrouwd gevoel gehad in de mensen die het hebben uitgevoerd!
Goede bekwame vakmensen en uiteraard ging er wel wat mis maar ook dat werd naar grote tevredenheid opgelost!
Prachtige keuken nu.
Prijs kwaliteit is top.

6 de noviembre de 2025

Beste Meike,

Super om te horen dat jullie vanaf het eerste gesprek tot de oplevering zo'n positief en vertrouwd gevoel hebben gehad bij onze mensen. Geniet van jullie prachtige keuken! Het is geweldig dat jullie de prijs-kwaliteit als top beoordelen. Bedankt voor dit mooie compliment!

Prettige ervaring

Goed advies, zonder opdringerig te zijn. Goede opvolging van de afspraken. Korte lijntjes.

20 de noviembre de 2025

Beste Helen,

Super dat je het goede advies zonder enige druk zo waardeert. Daar streven we naar!
Heel blij dat de opvolging van afspraken en de korte lijntjes zo goed zijn bevallen. Bedankt voor de complimenten!

Betrouwbaarheid

Levering was mooi op tijd en goede uitleg en informatie.De mannen waren vriendelijk en toegankelijk.
Montage was op de afgesproken dag.
Monteur werkte netjes en was vriendelijk.
Ook goede uitleg en informatie.

20 de noviembre de 2025

Beste meneer/mevrouw Mönnich,

Dank je wel voor deze complimenten voor onze levering en montage, ook hierin herken je ons oog voor detail en ons vakmanschap!

Twan Vos - Tulp Keukens

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.