Wij kochten onlangs een keuken bij Tulp Keukens in Groningen. Wij stelden het erg op prijs dat er op een rustige, prettige manier met ons werd meegedacht en dat er goede oplossingen werden gezocht voo... Ver más
La empresa ha respondido
Wij zijn geweldig geholpen door Luc van Tulp Keukens Wassenaar en Amsterdam. Vanwege persoonlijke omstandigheden konden we hrt adviesgesprek thuis inplannen, wat voor ons ontzettend prettig was. Hij h... Ver más
La empresa ha respondido
Na de nodige keukenzaken bezocht te hebben bij Tulpkeukens in Spijkenisse terecht gekomen. Adequaat geholpen. Thuis nog eens goed nagedacht over t pakket wat we mee naar huis kregen. Bij een... Ver más
La empresa ha respondido
Vorig jaar hebben wij bij Tulp onze droomkeuken samengesteld en besteld voor in ons nieuwe huis. In de showroom zelf werden we goed geholpen; er werd met ons mee gedacht, vriendelijke medewerkers... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Van de zeer plezierige en professionele assistentie van Marc bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken in de winkel, tot alles in het proces, tot aan de aflevering en installatie van de keuken... alles liep perfect op tijd, hele duidelijke communicatie, snel even een vraag stellen per telefoon of email werd meteen beantwoord. Wij zijn super tevreden over de firma TULP (is overigens al onze tweede keuken... de vorige hadden we in 2004 in ons huis in het buitenland geïnstalleerd. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar heel erg aanbevelen.

Respuesta de Tulp Keukens
Na lang wachten is onze nieuwe keuken eindelijk geïnstalleerd. Hij is onmiskenbaar mooi en voldoet visueel aan de verwachtingen. Toch is de totale ervaring enigszins teleurstellend door verschillende details die niet aansluiten bij wat je van een high-end keuken mag verwachten.
Zo ontbreekt er bij de binnenlade een goede vanger om soepel in te grijpen bij het openen. De softclose-functie van de koelkast werkt niet en, nog vervelender, de koelkast lekt. Daarnaast is er een onderdeel niet eens besteld, waardoor we nog langer moeten wachten voordat de keuken volledig compleet en functioneel is.
Tot hun krediet: de klantenservice reageert vlot en volgt de problemen actief op. Toch had ik verwacht dat alles vanaf de eerste dag van levering correct, compleet en functioneel zou zijn. Deze vermijdbare tekortkomingen doen helaas afbreuk aan wat een volledig positieve ervaring had moeten zijn.
Update: Het is inmiddels drie weken sinds de installatie, en de problemen zijn nog steeds niet opgelost. Deze aanhoudende vertraging is zeer teleurstellend en doet verder afbreuk aan wat een positieve ervaring had moeten zijn.
Update2: Het is inmiddels meer dan vijf weken sinds de installatie, en de problemen zijn nog steeds niet opgelost. De koelkast lekt nog steeds en de schade aan de omliggende kast blijft verergeren. Ondanks herhaalde meldingen en beloften is er geen structurele oplossing geboden. Dit is volstrekt onacceptabel en ver beneden het serviceniveau dat je van een zogenaamd high-end keukenleverancier mag verwachten.
Tot overmaat van frustratie moest de factuur volledig betaald worden vóór installatie — en toch zit ik nu te wachten, zonder echt van mijn keuken te kunnen genieten. Op dit punt begin ik er spijt van te krijgen dat ik mijn keuken bij Tulp heb gekocht.

Respuesta de Tulp Keukens
Afgelopen jaar een keuken gekocht bij Tulp keukens Heerhugowaard. Hoewel we heel tevreden zijn over de keuken, is onze vaatwasser afgelopen week stuk gegaan. Dit is een vaatwasser die we bij Tulp hebben afgenomen. Afgelopen week hebben we daarom gebeld met de klantenservice, en de eerstvolgende mogelijkheid om een monteur langs te sturen is over 1,5 maand. Het is geen spoed, omdat het een luxe apparaat is. Wij zouden het ook zelf kunnen proberen op te lossen of een bedrijf kunnen inschakelen, maar dan zijn ze heel duidelijk: dan vervalt de garantie. Dat betekent dus dat wij als gezin van 5 geen vaatwasser kunnen gebruiken in de aankomende 1,5 maand. Slechte service dit…
Reactie op reactie van Tulp keukens hieronder: naar aanleiding van de review ben ik gebeld om samen tot een oplossing te komen. Er is een monteur langs geweest, maar het valt niet onder garantie. Ik moet zelf de rekening betalen, terwijl mij was verteld dat het onder garantie valt.

Respuesta de Tulp Keukens
Verkoper deed zijn werk heel goed en zette je als klant niet onder druk.

Respuesta de Tulp Keukens
Hartelijk ontvangen luisteren heel goed naar wensen denken goed mee verrassend ontwerp wij zijn zeer tevreden

Respuesta de Tulp Keukens
Mijn ervaring met Tulp Keukens Wassenaar is helaas zeer teleurstellend. Wat begint met klantvriendelijkheid vóór de aankoop, verandert compleet zodra de betaling is gedaan. Ze houden zich niet aan afspraken en zijn nauwelijks bereikbaar. Ik zit inmiddels al vijf maanden met een incomplete keuken, zonder concrete oplossing of inzet van hun kant.
Als je jezelf frustratie en hoofdpijn wilt besparen, raad ik aan om je keuken ergens anders aan te schaffen.

Respuesta de Tulp Keukens
Your survey make ambiguous questions and don’t reflect what I would like to review. Please send another survey as It was not letting me write my review.

Respuesta de Tulp Keukens
top uitleg over de materialen en de verschillen met andere keukens en daarnaast de 25 jaar garantie op de keuken

Respuesta de Tulp Keukens
We hebben hier onze droomkeuken gekocht. Er was een klik. Er werd meegedacht en tijd gemaakt om alles goed door te lopen. Daarnaast heeft kwaliteit en assortiment ook een rol gespeeld.
Nu nog leveren en plaatsen. Wij weten zeker dat ze er hier alles aan doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Tot nog toe dus erg tevreden.

Respuesta de Tulp Keukens
We zijn ontzettend goed geholpen door Monique bij Tulp keukens in Enschede. Er werd alle tijd voor ons genomen. Er was geen enkele vorm van opdringerigheid, wat we als heel prettig hebben ervaren. Alles ging in een ontspannen sfeer en niks was teveel gevraagd. Al onze wensen werden serieus genomen en met veel geduld en vakkennis vertaald naar een prachtig ontwerp! Een fijne ervaring en zeker een aanrader!

Respuesta de Tulp Keukens
De verkoopster luisterde naar de wensen, bracht daar ook alternatieven voor in(zodat we echt de juiste keuze konden maken). Ze heeft ons vakkundig en goed geholpen. We waren nog niet eens van plan om die dag de keuken al te bestellen, maar we waren gewoon super tevreden en wisten heel zeker wat het moest worden.

Respuesta de Tulp Keukens
Een prachtige keuken, goede, meedenkende verkoper en klantenservice, waarbij elke (telefonische) vraag wordt beantwoord. Stalen kunnen zonder problemen meegenomen worden om overig interieur uit te zoeken. De bezorging en montage zijn professioneel en verliep helemaal volgens het boekje.

Respuesta de Tulp Keukens
Onze visie met wat extra
We hebben onze droomkeuken kunnen realiseren en hij is nog mooier geworden als verwacht. Door de deskundige en vriendelijke hulp van Arno is onze visie omgetoverd in een prachtige en praktische keuken. We hebben een top ervaring met Tulp, hun expertise in keuze van materialen en apparatuur is geweldig met als resultaat een schitterend eindresultaat.

Respuesta de Tulp Keukens
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
We zijn er goed geadviseerd over het samenstellen van de keuken. Levering is volgens berichtgeving verlopen en compleet. Montage kon niet op de aangegeven dag plaatsvinden, maar zijn daar telefonisch tijdig over geïnformeerd. Montage is goed verlopen, hoewel de monteur een uitdaging had omdat de ruimte niet helemaal haaks was, maar heeft dit vakkundig opgelost. Conclusie wij zijn erg tevreden.

Respuesta de Tulp Keukens
In de winkel te Breda, Jan 2025, super geholpen. Halverwege mei keuken ontvangen maar nog altijd niet compleet. Zitten nog steeds op de frontjes vd bovenkastjes en bladdragers voor het eiland te wachten, na 2x vertraging en 2 maanden verder.
Bij bellen steeds maar hetzelfde antwoord krijgen, we zijn ermee bezig.. het komt dan en dan.. helaas nog steeds geen frontjes en dragers.

Respuesta de Tulp Keukens
Duidelijke communicatie, nette werknemers. Levering en montage verkering erg soepel en er werd erg netjes gewerkt.
Keuken ziet er top uit, je ziet een voelt echt dat het van goede kwaliteit is

Respuesta de Tulp Keukens
Opnieuw moeten wij een slechte review schrijven. Opnieuw worden ons dingen beloofd die niet waar gemaakt kunnen worden. Onze keuken is in april geplaatst, helaas niet juist afgesteld, spuitfouten in de deuren, onderdelen missen, ik kan zo maar doorgaan. Toen werd ons beloofd dat alles in juni gefikst zou worden. Dit werd weer een maand uitgesteld omdat er onderdelen niet op tijd waren. Nu kregen we weer een update en niet alles kan op het afgesproken datum gedaan worden. Lekker is het hè, als de klant de mega dure keuken al heeft betaald en ‘er echt niks aan gedaan kan worden, we zijn afhankelijk van de levertijd.’ We hopen deze keer op een echte compensatie, want met een bosje bloemen kunnen we niks. Waardeloos dit…

Respuesta de Tulp Keukens
Mooie keuken maar slechte service na montage 22 april. Verkeerde kast geleverd en beschadigde deur duurt ruim twee maanden voordat ze weer langskomen om dit te fiksen en dan zijn de kast en de deur weer beschadigd wordt opnieuw besteld en weer wachten. Nu al meerdere keren langs geweest om dingen op te lossen maar nu weer een deur beschadigd en monteur beschadigd ook weer iets tijdens montage volgende afspraak staat nu op 15 december. Ruim 6 maanden verder en nog steeds is de keuken niet af.

Respuesta de Tulp Keukens
Aankoop van de keuken in Middelburg is prima verlopen en ook de keuken bevalt goed. Echter de keuken monteur heeft grote schade aanricht aan onze tuin bij het slijpen en schuren. Zes maanden lang communiceren met Tulp Keukens de Mandemakers Groep en hun verzekeringsmaatschappij heeft ons niet geholpen, wel veel frustratie opgeleverd, met als conclusie hoe klein kan zo,n grote organisatie zijn.

Respuesta de Tulp Keukens
Más información sobre otros tipos de reseñas.