Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda de mobiliario infantil

Escrito por la empresa

Om os Tumleuniverset er et univers for børn, hvor leg og bevægelse går hånd i hånd med udvikling. Vi har skabt Tumleuniverset med et ønske om at gøre aktiv leg til en naturlig del af hverdagen. Vi tror på, at børn lærer og udvikler sig bedst, når kroppen er i bevægelse, og legen får lov til at være fri og fantasifuld. Derfor har vi udvalgt produkter, der styrker balance, motorik og kropsforståelse på en sjov og tryg måde. Vores fokus er ikke hurtige trends eller støjende legetøj, men enkle produkter, der giver plads til bevægelse, fordybelse og gentagelse. Tumlesten er skabt til at kunne bruges igen og igen – i stuen, på børneværelset eller i legehjørnet. De kan tilpasses barnets alder og niveau og vokser med barnet over tid. Hos Tumleuniverset handler det ikke om at præstere, men om at lege, udforske og bevæge sig i eget tempo. Vores mål er at give børn rammerne for en legende hverdag, hvor udvikling sker helt naturligt.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig glad for mit køb af…

Jeg er virkelig glad for mit køb af tumlesten fra hjemmesiden. Kvaliteten er helt i top, og stenene er både flotte og behagelige at røre ved. Mine børn er helt vilde med dem og bruger dem i flere forskellige lege. ☺️

Leveringen var hurtig, og alt var pakket pænt og sikkert ind. Det er tydeligt, at der er tænkt over både produkt og kundeoplevelse.

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med tumlestenene

Jeg er meget tilfreds med tumlestenene. Det er et virkelig godt produkt med flotte, rolige pastelfarver, som både børn og voksne kan få glæde af. De er behagelige at træde på og indbyder til leg og bevægelse.
En fordel er, at de nemt kan samles og stables ovenpå hinanden, så de ikke fylder ret meget, når de ikke er i brug. Derudover var leveringen hurtig. Kan klart anbefales og så endda en fair pris samlignet med andre lignende produkter derude.

4 de abril de 2026

Super godt.

God og personlig betjening. Tumle stenene er perfekte og du kan som voksen lege med, der på, da de sagtens kan holde. De er flotte i farverne og ungerne elsker dem. De kan bruges til meget andet end at træde på.
Meget hurtig leveringstid.

25 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.