Zeer tevrede over deze aankoop De verkoper is zeer behulpzaam heeft me gebeld Heeft mij drekt gemeld dat de besteling en dag later was door de feestdag heeft me daar tegen over en mooi geschenk geg... Ver más
La empresa ha respondido
Kort nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik al een telefoontje dat het wordt opgedeeld in twee pakketten ivm het gewicht. Toen Dpd het tweede pakket niet had afgeleverd maar wel op hun site stond... Ver más
La empresa ha respondido
Na veel twijfels om een Kamado aan te schaffen ben ik door de geweldige service van Bart overstag gegaan Wat een briljante service levert Bart!! Zelden zo'n fijne verkoper aan de lijn gehad, Dui... Ver más
La empresa ha respondido
Super mooie, kwalitatief erg goede IQ grill Kamado. Volledig met alle denkbare accessoires. Service meer dan uitstekend van turn don’t burn. Een echte aanrader. Wat een mooi apparaat.
La empresa ha respondido
Turndontburn zorgt ervoor om samen met zijn klanten het bereiden van eten naar het volgende niveau te tillen! Ben je een BBQ enthousiast maar zijn de tools die je gebruikt niet super? Kom dan gerust een kijkje nemen op onze webshop! Voor vragen kunnen jullie ons bereiken op de verschillende socials en natuurlijk op de website via whatsapp en het contactformulier!
Donk, 8, 8266JC, Kampen, Holanda
Duidelijke communicatie en snelle levering!

Respuesta de Turn Don't Burn
Duidelijkheid in het bestellen en volgens afspraak geleverd! Top !

Respuesta de Turn Don't Burn
Aanrader ,werd even terug gebels omdat ik iets vergeten was in te vullen. En volgende dag al bezorgd.

Respuesta de Turn Don't Burn
Alles super snel geleverd.
Kan niet beter

Respuesta de Turn Don't Burn
Bestelde producten zoals beloofd en snel geleverd. ( gratis tip: je handschrift op t kaartje mag wel wat netter 😉)

Respuesta de Turn Don't Burn
Goede rub goede en lekkere bbq saus/rub. En bezorging ook gewoon perfect

Respuesta de Turn Don't Burn
Producten netjes verpakt en zien er goed uit. Levering te laat door toedoen pakketdienst, na telefoontje naar Turn Don't Burn was dit snel opgelost. Goede Service!!

Respuesta de Turn Don't Burn
Snelle service.. Een product was niet leverbaar een prima alternatief gekregen. Super blij mee.

Respuesta de Turn Don't Burn
Fijn contact, snelle gratis levering (Kampen) en super fijne houtskool (grote stukken)! Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering.
Duidelijk en goed contact.
Ben heel benieuwd naar het eindresultaat met hun producten.

Alles was zo geregeld.
Schoonzoon in Zeist ging meteen over op het plaatsen ve bestelling!

Respuesta de Turn Don't Burn
Fijne communicatie en goede service! Zeker een aanrader om mooie kwaliteit spullen voor de bbq te bestellen!

Respuesta de Turn Don't Burn
Más información sobre otros tipos de reseñas.