Bestilling,betaling og levering fungerte "hur bra som helst". I mitt tilfelle (VW caddy fixt). så var begge profilene like lange, men i virkeligheten så er det forreste spennet 2-3 cm bredere. Dette... Ver más
La empresa ha respondido
Prøvde å handle via nettsiden tidligere, men de hadde noen problemer med siden, fikkk derfor ikke bestilt og bestilte derfor på Skruvat. Skruvat sendte aldri varen i løpet av 1,5 uke. Valgte derfor å... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering , og god informasjon når jeg ringte dem om tekniske spørsmål. Stativet og skiholderen har meget god kvalitet og finish. Fult på høyde med andre merker til nesten dobbel pris. Veldig... Ver más
Escrito por la empresa
Berglundavägen 12C, 70236, Örebro, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilling,betaling og levering fungerte "hur bra som helst".
I mitt tilfelle (VW caddy fixt). så var begge profilene like lange, men i virkeligheten så er det forreste spennet 2-3 cm bredere. Dette går helt fint, men man stusser jo litt, da det ikke nevnes i veiledningen. Den siste biten med nøkkel + deksel, mangler også i veiledningen.

Respuesta de Turtle Nordic
Greit produkt. Svarte til forventningene i forhold til prisen. Enkelt å montere.

Respuesta de Turtle Nordic
Lett å finne fram i nettbutikken og rask og problemfri levering. Produktet (takstativet) er godt gjennomtenkt, men med litt vell billig utførelse. Ting passer "sånn ca." og det var mye slit (og to personer som måtte til) for å installere de siste bitene med nøkkelsylindre. Også noen småskumle utfordringer med skruer som ikke måtte overtrekkes, men heller ikke trekkes for lite. Det gikk bra til slutt og takstativet ser ut til å tåle høye hastigheter og relativt høyt vekt, men ville gått for noe dyrere, men med høyere kvalitet om jeg skulle kjøpe takstativet en gang til.

Respuesta de Turtle Nordic
Billig og rask levering. Har ikke testet produktet da jeg venter på bilen.

Respuesta de Turtle Nordic
Bra pris. Riper på stengene når de ankom, dårlig pakket. Middels kvalitet på plast og vanskelig å sette sammen og få låst med nøkkel, måtte bruke mye makt. Ville nok gått for Thule for litt mer penger om jeg kjøpte på nytt.

Respuesta de Turtle Nordic
Forholdsvis rask levering, bra pakket takstativ. Raskt, og hyggelig svar på spørsmål på mail om montering.

Respuesta de Turtle Nordic
Veldig bra kundeservise,svar med engang 😊👍

Respuesta de Turtle Nordic
Rask levering og kjempe lett å finne fram til det som passer bilen min veldig fornøyd med settet passet perfekt på bilen min

Respuesta de Turtle Nordic
Monteringen gikk helt fint inntil jeg skulle montere på dekslene med låsesylinder. Har montert en del takstativer tidligere, og vet at de ofte må presses mot bøylen når jeg vrir om nøkkelen. Men på dette stativet er det umulig å vri nøkkelen til låst posisjon, også når jeg presser mot bøylen med mye kraft. Låsekloen kommer ikke gjennom kåserammen. Låsekloen stopper i rammen, og må være ca. 3 mm lenger inn for at dette skal kunne fungere.
Support-team responderer ikke på mail (har ventet 2 uker nå), og oppgitt telefonnummer er ikke bemannet.

Respuesta de Turtle Nordic
Vi bestilte takstativ, rask levering og stativet fungerer som det skal. Men pakken var dessverre veldig dårlig pakket. Både eskene til de to takstativene og esken som disse to eskene lå i var ikke forseglet eller beskyttet på noen måte. Alle eskene hadde derfor åpnet seg i løpet av transporten og lå løst og åpent da de ble utlevert.

Respuesta de Turtle Nordic
Lynrask levering, la inn bestillingen sent tirsdag kveld, og fredag morgen kunne jeg hente de ut i pakkeboks.
Enkel og grei montering, bra kvalitet.

Respuesta de Turtle Nordic
Más información sobre otros tipos de reseñas.