Straight from AliExpress. Insert a picture on AliExpress and you’ll find the exact same necklace, which obviously means the crystal isn’t real. Feels straight up like plastic. Honestly really disappoi... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
De levering bleef iets langer weg dan verwacht door stakingen bij de transportbedrijven.. Dit werd onmiddellijk nagevraagd door jullie wanneer de levering dan ging gebeuren. De juweeltjes zien er zo... Ver más
Tuuli is all about positive energy. Born in Amsterdam with the mission to make crystals available to everyone. We sell beautiful crystal kits, perfect for gifts or to treat yourself with some magic
Jacob van Lennepstraat 31, 1053HB, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Extra betaald voor snelle verzending, maar dit had ik net zo goed niet kunnen doen, want het is even snel verzonden als met de normale verzendmethode.
De satijnen ketting is goedkoop en krijgt snel halen. Is NIET hetzelfde als op de foto. Het aardbeiensteentje is ook niet zo mooi, maar ik heb 'm wel gehouden omdat ik de betekenis ervan wel mooi vind.
Al met al vind ik het de prijs-kwaliteitverhouding niet waard en zou ik het ook niet zo snel aanraden aan vrienden of familie.
Le colis est assez vites arrivé, tout était en bon état et exactement comme sur le site internet. Je suis très satisfaite
Mooie kwaliteit sieraden, mooi verpakt ook en goede service, duidelijke uitleg ook op de website
Snelle service, de ketting en steen ziet er super mooi uit. Blij mee!
Super mooie kettingen.
Ik bestelde er 2 en 1tje was stuk gegaan aan het hangertje, ik stuurde een mailtje en ondertussen heb ik mijn nieuwe ontvangen, dank je wel 🙏✨
De juweeltjes zien er zo leuk uit! Heel blij met mijn aankoop!
Ik heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen. Na bijna 3 weken. Dus zou graag een review geven maar dat gaat niet. Er wordt meegedeeld dat het door een staking was, waar ik begrip voor heb. Maar nog altijd is het niet binnen, terwijl andere pakjes via dezelfde service wel binnen zijn. En dit werd niet gecommuniceerd als ik er niet achter gevraagd had.

Respuesta de Tuuli Stones
Mooie kettingen vooral de kogelketting is nog mooier zelfs en ook mooie stenen aanhangers. Ook een cadeau was erbij en ik ben blij met mijn aankoop. Ik zou opnieuw hier bestellen en ben zeker dat de cadeautjes gaan goed aankomen voor kerst. Snelle verzending met een kleine handgeschreven kaart maken het helemaal af.
Amazing! Always such good care and attention to details! Love coming back to Tuuli for personal items or gifts!
Snel en accuraat. Ontzettend leuk verpakt, met een persoonlijke noot.
Mooie stenen en verzorgt verpakt.snelle levering.het kleine kaartje erbij maakt dat het nog eens zo persoonlijk is.super leuk.
Snelle levering en super mooie kettingen. Goede kwaliteit.
I am really happy with my products. Second time ordering.
Inmiddels de 3e bestelling al geplaatst, al 4 kettingen rijk van deze webshop. Mooie kettingen en steentjes, mooi afgewerkt, altijd snel en netjes verpakt. Door het mooie zakje waarin de ketting komt kan het ook super als cadeautje gegeven worden
Prachtige stenen en kettingen, naast het feit dat ze mooi zijn vind ik het fijn dat ze een speciale betekenis en werking hebbben, zo kun je je persoonlijke hangers samenstellen en kiezen die het beste bij jou passen.
Snelle levering, hangertje van jade is heel mooi. Precies zoals verwacht, mooi afgewerkt.