Moie verwarming. Fijn instelbaar. Typeplaatje foutief. Geeft aan 3000w ipv 2500w.(verwarrend) Lastig recht te hangen op ongelijke bakstenen ivm slechts 1 montagepunt. Snelle levering conform afspraak.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Supersnelle levering en simpel te monteren. Alleen wat storing met de afstandsbediening effe gebeld en geen probleem volgende dag lag er een nieuwe in de bus dus top. Vr gr m
Ik had online bij Tuinverwarming.com een Heatix Smart Golden Shadow Heater 3000W gekocht. Binnen 24 uur in huis. Maar ik zag al aan de verpakking dat er deze keer door postnl te ruw met de verpakking... Ver más
Geweldig bedrijf, klantenservice goed bereikbaar en servicegericht. Ze denken met je mee als je de verkeerde keuze hebt gemaakt, hoe het beter kan en wat voor jou de beste tuinverwarming kan zijn.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tuinverwarming.com is dé specialist in elektrische terrasverwarmers, gevestigd in Deventer. Bij ons vind je een breed assortiment hoogwaardige verwarmingsoplossingen, waaronder staande, hangende en wandmodellen. Daarnaast bieden wij slimme terrasverwarmers aan, die je eenvoudig kunt bedienen via een app voor optimaal gebruiksgemak. Of je nu je terras wilt verwarmen voor gezellige avonden buiten of een professionele buitenruimte wilt inrichten, bij Tuinverwarming.com ben je aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online via onze webshop of haal je bestelling direct af in Deventer. Wij staan garant voor comfort, kwaliteit en service, zodat jij altijd geniet van een warm en sfeervol terras.
Información de contacto
Hanzeweg 41, 7418 AV, Deventer, Holanda
- Bestelling@tuinverwarming.com
- tuunn.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Levering
Gisteren (donderdag) heb ik de vraag gesteld aan tuinverwarming of een lamp leverbaar zou zijn voor vandaag (vrijdag), ze beantwoorden de vraag positief, het zou zeker op vrijdag geleverd worden. Volgens de koerier zou de lamp zijn afgeleverd maar helaas niet bij ons, waar wel weten wij ook niet. Tuinverwarming bied zijn excuses aan maar daar hebben mijn gasten vanavond ook niet veel aan. Jammer dat het zo loopt.
Eerst een chat gehad
Eerst een chat gehad. Duidelijke uileg .en toen gevraagd of de levering want op internet stond pre order. Maar toch 2 dagen later al binnen top
Ook prijs kwaliteit is goed
Beschermhoes voor…terrasverwarmer gevel
Beschermhoes voor gevel-terrasverwarming besteld.
De maat was niet goed, dus teruggestuurd.
Vond de prijs/kwaliteit achteraf gezien ook beneden de maat. Zeker gezien het feit dat ik ook nog €8,75.- retour kosten moest aftikken.

Respuesta de Tuinverwarming
Mooie heaters
De site is duidelijk in wat je kunt verwachten van je product, dit komt ook overeen. Helaas was de eerste heater niet voldoende om onze ruimte te verwarmen en kregen wij het advies een zwaardere te nemen. Deze is nu in bestelling dus ik ben erg benieuwd of dit voldoende zal zijn. Verder prima service.
Top verwarming
Heel goed product en geleverd uit NL…
Heel goed product en geleverd uit NL naar Spanje
Correcte levering!
Correcte levering!
Snel
Toestellen leveren veel warmte
We hebben een terrasoverkapping met rondom glasschuifwanden.
Met 2 toestellen van 2500 watt kunnen we het gezellig warm krijgen!
Zeer tevreden!
Duidelijke website met goede informatie…
Duidelijke website met goede informatie over de beschikbare modellen. De keuzehulp functie is daarbij ook zeer gemakkelijk. Ook een zeer snelle levering… op zondagavond besteld en maandag al binnen!
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, goed verpakt, je krijgt wat je besteld hebt.
Correcte aflevering !
Er wordt snel gereageerd op vragen
Er wordt snel gereageerd op vragen, levering is super snel
Service
2 warmtelampen gekocht. Namelijk op te hangen en verwarmen goed. 1 afstandsbediening deed het niet. Kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Top service
Goede informatie gekregen over de…
Goede informatie gekregen over de terrasheater. Snelle levering!
Heel goede en snelle dienst na verkoop.
Heel goede én snelle dienst na verkoop.
Ons toestel is in garantie defet gegeaan en we kregen dus binnen enkele dagen een nieuwe toegestuurd.
Top service.
Zeker aan te raden