Har tidligere bestilt fra Tuxedo.no og vært fornøyd, men denne gangen var opplevelsen dessverre annerledes. Bestilte Ylang in Gold på tilbud, hvor produktet var beskrevet som «helt ny og ubru... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Da de ikke hadde produktet jeg bestilte, sendte de meg raskt en e-post om jeg ønsket å vente eller bestille et tilsvarende produkt. Jeg ønsket tilsvarende produkt og det ble levert svært raskt. Veldig... Ver más
Fin pris og rask levering
Fin pris og rask levering. Ingenting å klage på
Mottok brukt vare, ikke ny som beskrevet
Bestilte Ylang in Gold på tilbud, hvor produktet var beskrevet som «helt ny og ubrukt».
Parfymen fremstod imidlertid som brukt/testet (sprayen fungerte med en gang), og flasken hadde en liten skade.
Jeg tok kontakt for å finne en løsning, men fikk beskjed om at det ikke var noe de kunne gjøre.
Dette oppleves som misvisende og lite profesjonelt, og påvirker tilliten til butikken.
Villedende markedsføring
Villedende markedsføring! Nettsiden viser at varen er på lager, men etter betaling får man beskjed om 3-7 ukers ventetid. De tar pengene dine og leverer ingenting. Kundeservice svarer ikke og er umulig å få tak i. Hold dere unna Tuxedo Boutique!
Erfaring med bestilling og kundeservice
Erfaring med bestilling og kundeservice
Jeg bestilte to produkter fra nettbutikken – en kroppsolje og en parfyme. Kort tid etter fikk jeg beskjed om at kroppsoljen ikke var på lager, uten informasjon om når den ville komme inn igjen. Jeg ble bedt om å velge et annet produkt, og valgte noe som kostet 45 kr mer. Jeg fikk beskjed om at jeg kunne betale mellomlegget, men senere fikk jeg en e‑post hvor de krevde 200 kr ekstra og ba meg vippse beløpet til et mobilnummer. Da jeg sjekket nettsiden, så jeg at prisen på produktet var blitt økt med 200 kr etter at jeg hadde valgt det. Jeg svarte at jeg ønsket å kansellere bestillingen, og først da fikk jeg beskjed om at jeg kunne få produktet uten ekstra kostnad.
Når det gjelder parfymen, fikk jeg melding om at emballasjen var blitt skadet under transport, og jeg ble spurt om jeg likevel ville motta den. Jeg takket nei, og heldigvis fikk jeg til slutt parfymen i god stand.
Leveringstiden var også ganske lang – omtrent tre uker totalt.
Selv om jeg opplevde flere problemer underveis, og kundebehandlingen kunne vært mye bedre, endte jeg opp med å få produktene jeg ønsket. Prisene deres er litt lavere enn hos andre butikker, og de har et godt utvalg, men kommunikasjonen og håndteringen av bestillingen trekker helhetsinntrykket ned.
Uten tvil den mest useriøse bedriften jeg noensinne har vært i kontakt med
Pleier vanligvis ikke bry meg med å skrive anmeldelser, men her må jeg nesten gjøre det, da dette er uten tvil den værste kundeopplevelsen jeg noensinne har hatt, både i butikk og på nett. Det virker for meg genuint ut som de ikke ønsker å selge varene sine, og at de i hvert fall ikke bryr seg om kundeservice eller ryktet sitt. Mulig de selger bra uansett, de har tross alt liten konkuranse, men synes det er synd at et veldig bra konspet skal ha så ufattelig dårlig utførelse.
For å starte med det positive, de har et veldig bra utvalg, og når jeg først oppdaget butikken tenkte jeg at det var fantastisk at vi har en butikk med slikt utvalg i Norge. Dessverre har opplevelsen med Tuxedo kun vært nedadgående siden da.
Det startet med at jeg besøkte butikken deres, og fikk ganske fort inntrykk av å være uønsket. Til tross for at det ikke var noen andre i butikken, kom ingen bort til meg før jeg selv gikk til kassen og ba hjelp. Vedkommende så relativt irritert ut, men gikk med på å hjelpe, men jeg angret fort på at jeg ba om hjelp. Alle parfymene jeg vill prøve, ble av selger ansett som for basic, og at hvis jeg ønsket deres hjelp, skulle de velge parfymene jeg skulle prøve. Synes dette var rart, men gikk med på det. Det viste seg raskt at hvis jeg ikke likte en parfyme var det min skyld, og hvis jeg likte en at det bare skulle mangle, da det tross alt var valgt ut av selger. Høres kanskje overdrevent ut, men da var faktisk verre enn beskrivelsen over.
Uansett, man kan være uheldig å treffe feil selger på feil dag (fikk dog inntrykk av at jeg hadde truffet eieren), så prøvde meg litt videre på nett. Hadde to dufter jeg ønsket, men ble litt usikker da jeg leste at mange bestillte, for så å oppleve at varen ikke var på lager. Sendte derfor epost rundt dette, samt om litt informasjon om andre dufter jeg kunne tenke meg. Ingen svar. Prøvde igjen noen uker senere med samme resultat. Først når jeg skrev at jeg ville legge inn bestilling hvis varen var på lager, fikk jeg svar om at ja, det var den. Tok altså ca 4-5 uker å få det svaret.
Her kunne historien vært over, og jeg hadde fått flasken min og alt vært super bra, men sånn ble det dessverre ikke. Når jeg gikk inn igjen for å bestille, rett etter å ha fått eposten med bekreftelse, hadde de satt opp prisen på den aktuelle parfymen med 1000kr, fra dagen før. Dette kan selvfølgelig ha vært en tilfeldighet, men synes likevel det var påfallende.
Det er dog en trend jeg har lagt merke til hos Tuxedo, prisene beveger seg som aksjer, og kan hoppe 20-30% fra dag til dag, uten at det markeres som salg eller tilbud. En parfyme jeg har ønsket å bestille lenge har svingt mellom 3000-4500, med ukentlige endringer i prisen på mellom 500-1000kr, noe som for meg virker ekstremt upålitelig. Har også sett at de avorterer med enkelte limited edtions, som jeg ikke klarer å finne at noen andre, noe sted i verden, selger eller avorterer. Basert på alt det andre dette selkapet driver med, får det meg også til å tvile på hvor legitime disse Limited editionen egentlig er, da det ikke finnes noe annen referanse til disse, noe sted på internett som jeg klarer å finne.
Tross alt dette, valgte jeg utrolig nok å bestille en parfyme fra dem, da de hadde et godt tilbud, men som siste spiker i kisten fikk jeg selvfølgelig beskjed etter flere dager at den dessverre ikke var på lager, men at jeg kunne få en annen parfyme i stedet. Da jeg ikke ønsket dette, tok det nesten en uke før bestillingen ble kanselert.
Alt i alt har min opplevelse med Tuxedo vært så dårlig at jeg nesten ikke kan tro at dette er en ekte bedrift. Hadde det ikke vært for at andre her inne tilsynelatende har fått varene sine, hadde jeg trodd det var ren svindel.
Håper virkelig de kan klare å snu skuta, men kommer ikke til å bestille derfra igjen. Selv en stjerne er raust, skulle gjerne gitt 0 hvis det var mulig.
1 stjerne – gjennomgående svikt i leveranse og kundehåndtering
Jeg har handlet her rundt ti ganger. To bestillinger ble kansellert på grunn av gjentatte feil. Ved øvrige kjøp har jeg mottatt feilaktig informasjon om at varer er kommet, uten at leveranse har skjedd.
Ved hvert avvik har nettbutikken forsøkt å få meg til å akseptere en annen vare enn den bestilte. Jeg har gjentatte ganger måttet begrunne hvorfor dette ikke er aktuelt.
Mangelfull lagerkontroll, upålitelig kommunikasjon og urimelig håndtering av avvik. Anbefales ikke.
Norges beste
Norges beste? Utvalg av parfymer! 😍 hyggelig og behjelpelig betjening😊 ambefales på det sterkeste!
Feil bestilling. Dårlig kundeservice …
Jeg fått feil parfyme som ble bestilt til julegave. Kunder service svarer ikke lenger. Anbefaler ikke å kjøpe på tuxedo.no
God kundeservice og kjapp levering
Da de ikke hadde produktet jeg bestilte, sendte de meg raskt en e-post om jeg ønsket å vente eller bestille et tilsvarende produkt. Jeg ønsket tilsvarende produkt og det ble levert svært raskt. Veldig fornøyd.
Svarer ikke på emails
Svarer ikke på emails, sier de ikke har ansvar når pakken er i transport som ikke er sant da det bryter forbrukerskjøpsloven. Gode parfymer men elendig kundeservice og dårlig opplevelse, parfymer til 6k og får ikke noe positiv behandling, Skam dere.
not authentic perfume i think
bought initio perfume, its good, its legit. Bought nasomatto that i had 5 bottles of before, it dont last the same. removed batchcode with one finger swipe from the bottle. If you want to be sure to get a legit orginal perfume buy from heavenscent, kicks or gimle. Dont try to save money and risk :)
Ingen service
Ingen service. Kjøpte en parfyme som ble "hengende" hos postnord. Kontaktet tuxedo og fikk beskjed om at det ikke var dere ansvar når de hadde sendt varen ut. Jeg måtte selv, etter mye om og men, får opprettet sak på min sending hos postnord. Dette selv om det var avsenders ansvar. Vil ikke legge igjen én krone der etter denne handelen og vil fraråde alle andre om det samme.
Styyyyyyyr Unna!!!!
Styyyyyyyr Unna!!!!
Rot med levering.
Rot med retur.
Rot med bytte av parfyme.
Rot med tilbakebetaling.
Veldig profesjonelt.
Ekstremt shady opplegg.
Prisjekk før du kjøper!
Bestilte parfyme, prisen på denne var god. Men den har åpnet og tusjet over strekkoden. Uansett så selger de også billige arabiske parfymer til 6999 på nettsiden sin. Disse fås kjøpt for 539kr hos orginal produsent. Dobbelsjekk alt av parfymer de selger dersom alt som ikke er nisje er utrolig sterkt overpriset. Fikk med en tester men denne var bare 25% full.
Raskt levert og pålitelig
Orderen ble sendt veldig kjapt og levert i løpet av få dager. Var skeptisk pga. andre anmeldelser, men har ingenting å utsette på handelen fra Tuxedo. Fikk også to gratis parfymeprøver.
Billige dekanter - styr unna
Styr unna Discovery sets. Dette er dekanter, lavkvalitets produksjon. Du får varierende mengde parfyme i små spray flasker fra aliexpress/temu, de ser ikke bra ut i det hele tatt, alle «discovery» sets kom i superbillige stoff poser, alle flasker bare kastet i en pose, null beskyttelse, ser utrolig billig ut, noen prøver var / ser ut til å blitt brukt i tillegg. Jeg ble fortalt at alt er nøye produsert og merket, og produktbildet viser en flott sprayflaske, men de pene sprayflaskene dere ser som produktbilder er bare KI bilder, i realiteten ser alt kjempe billig ut. Jeg er skikkelig skuffet og anbefaler folk helst kjøpe discovery og parfymeprøver fra finn.no. Billigere blir det og. Jeg hadde betalt xxxx kroner for to lavkvalitetsposer med dekanter i billige flasker. Og ingen parfymeprøvegave en gang, noe som de lovte på websiden. Synes ikke dette var allreit.
Jeg fikk pakken min i dag
Jeg fikk pakken min i dag, veldig rask levering 😊! Emballasjen var veldig bra, og de sendte meg en gratis parfymeprøve sammen med parfymen min! Jeg er fornøyd og kommer til å handle fra denne siden igjen
Shady business
Terrible service, pushy and arrogant behavior. I've seen this myself and heard many stories from friends. They will send you an open bottle and try to apologize afterwards, likely assuming people just go along with it, especially young customers. I honestly find it surprising they haven't gotten into trouble with the police.
Useriøs aktør
Useriøs aktør. Bestilte en 50 ml parfyme via link på prisjakt. De sender en prøve på 2ml og sier at jeg ikke har navigert godt nok på nettsiden deres og burde skjønt at det var det jeg hadde bestilt. Styr unna, finnes mange gode nettbutikker i samme segment.
Lang leveringstid med mangler
Bestilte en parfyme det sto at man kunne hente i butikken i starten av mai, tok 3 måneder før den kom. Måtte sende flere meldinger og forespørre oppdateringer, fikk da bare svar at de venter og ikke vet når den kommer inn. Varen sto fremdeles som tilgjengelig i butikk.
Fikk heller ikke med noen parfymeprøver slik de lover at man skal få på nettsiden.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.