Ik heb voor een collega twee bekers gekocht waar wij al heel lang naar op zoek waren. Deze zijn niet meer te krijgen en de beker waar onze collega uit dronk was inmiddels op. De bekers werden netje... Ver más
La empresa ha respondido
Met plezier zaken gedaan. Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij. Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer. Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.
La empresa ha respondido
De doos van het memory spelletje was met plakband aan elkaar geplakt, dit is prima maar het plakband was los gelaten.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Niet alles hoeft nieuw en duur te zijn, Hans heeft de mooiste spullen en gooit er graag een beetje humor in. Eigenlijk kan je Hans er altijd wel goed bij hebben. Mooie vent die Hans. Groeten van Hans. Welke Hans? Er is toch geen tweedehans?
6511 XG, Nijmegen, Holanda
- info@tweedehansnijmegen.nl
- tweedehansnijmegen.nl
Invita a los clientes a opinar
Snelle en goede service
Er was een tegeltje op de wc kapot gevallen en na een korte google opdracht vond ik deze bij tweedehans, nadat ik flink gelachen heb om de site heb ik deze besteld en na een paar dagen werd die stevig verpakt thuis geleverd met een handgeschreven kaartje erbij om nog wat meer te lachen. Dus dank jullie voor de snelle en goede service.

Respuesta de TWEEDEHANS Nijmegen
Moest lang wachten voor dat het boek…
Moest lang wachten voor dat het boek bezorgd werd.

Prettige communicatie
Prettige communicatie: persoonlijk, duidelijk en tijdig. Heel fijne samenwerking!

Respuesta de TWEEDEHANS Nijmegen
Het boek was zo goed als nieuw!
Het boek was zo goed als nieuw!
Gezellig verpakt in de lokale krant en sterk kartonnen doosje.
Goede prijs!

Respuesta de TWEEDEHANS Nijmegen
Fijne tweede hans winkel!
De puzzel was in prima staat. Afhalen was goed geregeld. Heel schappelijke prijs. Zeker aan te raden!

Leuke betaalbare website
De bekers werden netjes verpakt verstuurd en we kregen er nog een hele leuke persoonlijke boodschap bij!

Echt geweldig
Echt geweldig. Mooie site. Professioneel. Snelle levering.
Ik vind jullie echt top. Blij met mijn aankoop. En fijn voor pasen
Heb hem gebruikt. Het rechaud. Daaag gr.

Goed product zoals verwacht
Goed product zoals verwacht, snelle levering met een leuk kaartje erbij.

Heel er blij
Ik ben blij met mijn aankopen.
Deprijs is meer dan redelijk, maar....
vooral het meedenken en de humor, daar wordt ik erg blij van.
Nogmaals veel dank voor onze afhaalafspraak. Super!!

Respuesta de TWEEDEHANS Nijmegen
Más información sobre otros tipos de reseñas.