Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event Opiniones 205

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden een Topolino gehuurd voor 2 uur. Wij werden supergoed ontvangen goede uitleg en een fijne app van Twentenaren zorgde ervoor dat wij een hele leuke tour konden rijden. Kom je in de buurt moe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles prima geregeld, eerst koffie met cake en voor onderweg de smikkeltas. Leuke wagentjes de Fiat Topelino, met de app allemaal leuke routes voor elk wat wils en vriendelijk personeel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Recinto para eventos

Escrito por la empresa

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

positief en negatief review

Beide knipperlichten en lamp voor van de E chopper die ik gehad heb werkte niet. Zadel was wat vochtig bij 2 E choppers. Was verder leuk om tour met E chopper te kunnen maken.

9 de mayo de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

leuk weekend gehad

leuk weekend gehad. Zaterdag gezellige rondleiding molen gehad met 14 vrienden. Daarna choppers helaas slecht weer en erg koud. De workshop drone vliegen ging helaas niet door. Geen duidelijke reden gekregen waarom. In plaats daarvan choppers langer gekregen maar dat was geen goed alternatief met het koude weer. volgende dag rondleiding Ootmarsum met gids erg leuk!! Wat is Ootmarsum mooi!!
Kortom Twente toers is aan te raden.

11 de abril de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Buggy toer: veel asfalt, weinig rallyrijden gevoel in trage en matig onderhouden buggy's.

Kortgeleden de (op de website omschreven als) 'super gave Buggy Experience' gedaan, oftewel een uurtje in een matig onderhouden buggy (eentje viel een aantal keren uit voordat de chagrijnig kijkende instructeur de moeite nam om te kijken wat er aan de hand was, gelukkig bleek het technisch eenvoudig bij te stellen, bij een ander kon de veiligheidsgordel niet meer versteld worden, waarop de instructeur het toch maar onzin vond om die te gebruiken).

Nadat we een hele tijd zonder duidelijke reden hadden gewacht, terwijl de buggy's buiten al klaar stonden, mochten we een stofbrilletje op doen en eindelijk gaan. De uitleg door instructeur vooraf was kort: 'ondertussen ken ik alle grapjes, dus gedraag je. Na twee waarschuwingen keren we om en rijden we direct terug'. Geen gezellig introductie, dus maar snel de motor gestart, zodat het gezellig praten je snel vergaat vanwege de herrie direct achter je.

Dan gaat het feestje volgens de website beginnen: 'nu is het tijd om de motoren te starten. In onze super gave Buggy’s beleven jullie zelf het echte rally gevoel.'

Het echte rally rijden: met een gemiddeld gangetje van nog geen 25km/uur over voornamelijk asfalt gereden. Het is ook niet dat de gemiddelde snelheid aan de groep is aangepast, want veel harder dan 50km/uur wind mee en helling af lukt niet.
Een paar stukjes onverhard, maar voordat je daar kan genieten van volgens de website het 'echte off road gevoel' is dat alweer voorbij. De uitleg van de instructeur was dat er steeds meer zandwegen worden verhard.
Er was een paar honderd meter iets wat het echte gevoel zou kunnen benaderen (vanwege de regen behoorlijke modderpoelen), als niet net op dat moment de buggy niet lekker meewerkte en weinig vermogen leverde (kwam niet door slippende wielen en ook niet door modder wat ons vastzoog, want achter ons vonden ze het maar raar vertelden ze achteraf dat wij toen zo langzaam gingen), maar gelukkig kwamen we niet vast te zitten.

Er zijn leukere manieren om 80 euro per uur met z'n tweeen te besteden.

11 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat belachelijk dat jullie vervelende…

Wat belachelijk dat jullie vervelende papieren sticker op auto’s plakken. 5 naast elkaar. Niet eraf te krijgen wat een belachelijk werk. Jullie zeker niet bezoeken zou ik zeggen.

3 de abril de 2022
Logotipo de Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Respuesta de Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Gelukkig hebben wij meer te doen dan stickers op auto's te plakken dus wat een onzin review. Misschien eens het juiste bedrijf een beoordeling geven zou u meer sieren dan deze onzin te posten!

Prima dag met z'n 2-tjes

Gezellig maar erg koud dagje weg met mijn zoon. Ging prima met 2 personen op de chopper. De chopper reed prima, soepel, en alles deed het...aanrader!!

7 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met vrienden groep de E choppers…

Met vrienden groep de E choppers gehuurd, erg leuk en een aanrader als je van rond scheuren en vragen beantwoorden houd. Ootmarsum is een leuke plek om te vertoeven, lekker lunchen of wat drinken op leuke terassen.

30 de noviembre de 2021

Vriendelijk

Vriendelijk, we hebben er erg van genoten. Leuke ervaring voor herhaling vatbaar.

1 de octubre de 2021

Goede organisatie

Vriendelijke ontvangst, gemoedelijke, eten wordt voldoende aangevuld,
Fijne en prettige organisatie om een personeelsuitje te organiseren, goed contact, zowel telefonisch als via de mail, tussentijdse vragen worden beantwoord.

29 de septiembre de 2021

Vrij in de natuur.

Omdat ik geen conditie genoeg heb om te fietsen ,kon ik mee op de e-chopper. Samen met mijn vrouw zij op de e-bike en ik op de e- chopper. Konden we heerlijk van de natuur genieten.

19 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

wat een lol hebben we gehad

wat een lol hebben we gehad, nadeel route moest met app, misschien plattegrond erbij, escape room was onduidelijk waar te zijn en men wist niet eens dat wij kwamen , maar we mochten wel mee doen al was dat wat gehaast omdat er een andere groep na ons was, de escape room was wel pittig

13 de septiembre de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.