Ik heb onlangs een seikomod hier besteld, een olijfgroene met Arabische nummers. Horloge is top en de kwaliteit is erg hoog. Klantenservice is goed geregeld, krijg zelfs in het weekend snel antwoo... Ver más
La empresa ha respondido
De mannen van TWT zijn meer vakbekwamer dan de meeste hier in deze industrie. Ze hebben de kennis, de producten om hun feilloze service tot een perfect eind te brengen. Ik heb momenteel al me... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
At TWT Custom Watches, we believe a watch is more than just an accessory – it’s a personal statement. We specialize in custom Seiko mod watches, combining craftsmanship with unique designs to provide you with an exclusive timepiece that perfectly matches your style. Why choose TWT Custom Watches? ✔ High-quality customization: Each watch is carefully and precisely assembled, ensuring you receive a durable and unique product. ✔ Flexible options: Choose from our 'In Stock' collection for fast delivery within 1-3 business days or our 'By Order' collection, made-to-order with a 10-15 business day lead time. ✔ Customer-focused service: We prioritize your satisfaction, offering transparent communication, reliable delivery, and hassle-free returns. Discover the perfect blend of style, quality, and customization at TWT Custom Watches.
Oranjeplein 41, 3331XM, Zwijndrecht, Holanda
- 0644098885
- twtcustoms@gmail.com
- twtcustomwatches.com
Ha contestado el 36% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Awesome company to deal with
Awesome watches great price awesome customers experience had a few little mishaps, but they took care of it all the way hundred percent suggest them get compliments on my watch all the time!!!!!

Aanrader voor Seiko horloges
Heb hier een Seiko Santeiko Green besteld en het horloge zag er super mooi uit. Echter was dit een automatic horloge (horloge stopt met tikken na een dag inactiviteit) en dat vind ik persoonlijk niet fijn, maar hier had ik zelf overheen gekeken. Dit stond wel netjes vermeld. Retour is keurig afgehandeld

Respuesta de Twtcustomwatches
Ik heb ondertussen mijn 3e horloge van…
Ik heb ondertussen mijn 3e horloge van Twt custom Watches binnen en elke keer sta ik versteld van de top kwaliteit die ze leveren keer na keer ben ik uiterst tevreden.
Top kwaliteit!!!
Wat een prachtige collectie horloges! Echt onder de indruk stijlvol, betrouwbaar en perfect afgewerkt. De service was top: persoonlijk, snel en professioneel. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit. Kom zeker nog een klokkie halen 👍🏽

Respuesta de Twtcustomwatches
Erg mooi horloge van goede kwaliteit en…
Erg mooi horloge van goede kwaliteit en snel geleverd, top service!
Ik heb een custom seikojust bij dit…
Ik heb een custom seikojust bij dit bedrijf gekocht en pas geleverd gekregen. Ik heb alleen maar lovende woorden voor het horloge en de service. Er werd snel gereageerd op mijn vragen en het horloge straalt echt kwaliteit uit. Ik krijg er continu complimenten over.
Olijfgroene Seiko mod met Arabische nummers
Klantenservice is goed geregeld, krijg zelfs in het weekend snel antwoord op vragen en andere dingen.
Levertijd was echter 2 weken later dan de geschatte levertijd. Had gemaild met de vraag hoe ver het zat en toen kreeg ik als antwoord dat hij klaar stond voor verzending, maar duurde het nog een week voor het daadwerkelijk verzonden werd.
Naast dit kleine probleempje een top service en top horloge gekregen.
Zeker aan te raden
Perfecte horloge
Perfecte horloge! De automatic movement is prachtig, veel beter dan zo een quartz movement. Liever €200+ betalen voor en goede horloge dan €30 voor en horloge die morgen weer stuks is. Had voor mijn aankoop even gebeld voor wat vragen maar de heer heeft mij goed geholpen. Zeker een aanrader

Respuesta de Twtcustomwatches
Top kwaliteit product en garantie is…
Top kwaliteit product en garantie is een pluspunt

Respuesta de Twtcustomwatches
Mooi en goed horloge alles van wat ik…
Mooi en goed horloge alles van wat ik er van verwachten

Blij met mijn bestelling
Ik ben heel blij met mijn horloge, ondanks de lange leveringstijd (anderhalve maand) ben ik er zeker blij mee. Je ziet ook dat het goede materiaal is en geen brol uit China.

Respuesta de Twtcustomwatches
Ik heb mijn harloge 2 weken te laat…
Ik heb mijn harloge 2 weken te laat gekregen

Wachten waard, mooi horloge
Heel blij met het horloge. Het was een cadeau voor mijn man. Het duurde wel wat langer door de drukte, hierdoor vond ik het wel spannend. Echt bij het sturen van mail een correct en snelle mail terug gehad waardoor ik weer vertrouwen kreeg. Conclusie, fijn mooi horloge waar je ietwat geduld moet hebben, maar de belofte wordt waar gemaakt. Bedankt, familie van Montfort

Respuesta de Twtcustomwatches
Bestelling geplaatst voor de Sunburst…
Bestelling geplaatst voor de Sunburst Grey Datejust en ik ben er echt blij mee. Het horloge ziet er strak uit en voelt ook gewoon degelijk aan. Die grijze wijzerplaat heeft in het echt zo’n mooie glans, echt wat anders dan standaard horloges.
Je merkt dat het goed in elkaar zit. Het automatische uurwerk tikt lekker door en dat saffierglas is mooi helder, geeft het echt een luxe look. Wat ik ook chill vond: er zat gewoon een tooltje bij om de band zelf korter te maken, dus ik kon m meteen dragen.
Al met al top ervaring. Duurde wel even voor hij er was, maar was het wachten waard. Zou het aanraden als je iets unieks zoekt wat niet iedereen draagt.

Heb redelijk lang moeten
Heb redelijk lang moeten wachten en kreeg niet echt antwoord op men mailtjes maar 1 x antwoord waar werd gezegd word deze week verzonden maar dat was niet waar. Wel toegekomen en goede kwaliteit maar niet de beste klantenservice naar mijn mening

Respuesta de Twtcustomwatches
Heb me horloge netjes binnen gekregen…
Heb me horloge netjes binnen gekregen en ook snel, kreeg ook nog als extraatje een stokje om me horloge op maat zelf te maken. Aanrader!!

Perfect!
Ten eerste wil ik zeggen dat ik de service van het bedrijf heel erg waardeer . Had een paar vragen en kreeg heel snel antwoord op all me vragen . Na een beetje twijfelen over de band van het horloge werd ik daar mee geholpen . Service 10/10 !!! De horloge zelf voelt goed aan , is een mooie horloge en zeker het geld waard ! All en all 10/10 zeer tevreden zal zeker opnieuw kopen.

Respuesta de Twtcustomwatches
Más información sobre otros tipos de reseñas.