4,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fem stjerner er ikke nok!

Super god service og rigtig gode kompetencer fra Tysk OEM. Fik hjælpe over videos samtale til montering ink. Yderligere spørgsmål.
Det er virkelig god service og rigtig gode produkter.
Købte stor Touch skærm med CarPlay ink. Bag kamera til en Polo.

28 de abril de 2025

Touch Skærm 10,25" BMW F31

Har købt Touch Skærm 10,25" + bakkamera til BMW F31, hurtig afsendelse og modtagelse. Kæmpede lidt med at få plads til det hele men det lykkedes med tålmodighed. Havde tlf. kontakt et par gange og absolut ingen problemer med at få kontakt. Efterfølgende låste skærm så jeg ikke kunne komme på org. skærm men det blev også hurtig løst med et billede af fejl på SMS og inden for 10 min. var der hjælp og problemet løst. Den bedste service, kan varmt anbefales.

4 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mercedes S212 bakkamera - kan anbefales!!

Bestilte bakkamera til en Mercedes S212 fra 2014. Jeg sendte stelnummeret, så der blev undersøgt at det var det rigtige der blev sendt første gang.
Under montering gik jeg koldt og fik lavet noget rod, men efter en dialog med indehaveren løste vi udfordringerne sammen over et telefonopkald og bilen kunne afleveres til kunden samme dag. Til prisen er produktet fint. Men man kan dog godt se kvaliteten ikke er helt i top. Kunden var tilfreds og det var det vigtigste.

14 de octubre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dyr Alibaba skærm - hurtig levering

Bestilte en skærm med CarPlay til en Passat. Den kom inden for et par dage, hvilket jeg på ingen måder kan klage over. Skærmen virker umiddelbart fint.
Det er dog ret tydeligt at jeg kunne have købt den præcist samme skærm på Alibaba til 770, i stedet for de 3500 jeg måtte betale til “Tysk Oem”.
Hvis man gerne vil have en skærm fra Alibaba med kort leveringstid, og man er villig til at give 4x prisen, så kan jeg godt anbefale hans side.

22 de julio de 2023

HOLD JER VÆK!!

HOLD JER VÆK!!! SVINDEL!!!

Har bestilt noget fra deres hjemmeside for 2 måneder siden og stadigvæk ikke modtaget, telefonen bliver ikke taget og de svare heller ikke på mail!!

2 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefales - falsk markedsføring og kopiprodukter

Kan ikke anbefales. Jeg køber en
RCD 360 CarPlay Radio til VW/Skoda, som på hjemmesiden beskrives som 100% original VW produkt. Da jeg modtager varen kan jeg straks se at kvaliteten af knapper/finish er langt fra original kvalitet. Efter at have tjekket modelnummer og softwareversion på nettet, kan jeg konstatere at der er tale om en billig Kina kopi i en ringe og tvivlsom kvalitet. Da jeg kontakter ejeren af Tysk-oem nægter han og i det hele taget har han en meget flabet og konfronterende attitude, der absolut ikke rimer på kundeservice. Radioen sendes retur og efter lang ventetid og flere rykkere går pengene endelig ind på kontoen igen.

14 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin kundeservice, kan kun anbefales herfra!

Fik installeret Apple CarPlay i min BMW 1 serie. Stod selv for monteringen hvilket var lidt udfordrende, men de sørgede for, at jeg fik løst de problemer der opstod ved monteringen.

Super fin kundeservice, kan kun anbefales herfra!

28 de diciembre de 2021

Hold jer væk

Fik installeret VW Discover Pro "radio" inkl. DAB- antenne (antenne trækkes fra bagklappen og frem). Kom tilbage efter 4 timer: Desværre var samtidigt (suk) både hans tester samt computerens USB stik stået af! Så radioen kunne ikke kodes korrekt til bilen. Naturligvis en løgn til at dække over manglende kompetance. Ved trækningen af DAB-kablet har han beskadiget gummigennemføringer (vandtætning er røget). Måtte betale ekstra for at få radioen kodet om. Håbløst foretagende.

24 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik skriftligt tilbud (har det stadig…

Fik skriftligt tilbud (har det stadig liggende), men da varen kom på lager var prisen kr. 1.787,50 højere end tilbuddet, ringede til virksomheden for at tale med dem, fik bare beskeden (du er sku en klaphat, og så blev røret lagt på)

2 de enero de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.