1. Mercado online

Ubuy is Qatar's biggest-selling global shopping portal. A diverse range of international products that meet the varied requirements of people are available on this eCommerce platform. Explore the diverse collection of premium brands in popular categories on this international shopping website. You can shop for electronic gadgets, fashion accessories, beauty products, clothing items, travel & outdoor amenities, home & kitchen appliances, office & school supplies along with laptops, smartphones and their accessories online from Ubuy Qatar. Purchase them from any of Ubuy's international shipping stores in the USA, UK, China, Japan, Hong Kong and Korea. We assure dynamic customer services to all our clients and a rich cross-border online shopping experience. Moreover, you get to choose from millions of worldwide brands that are not easily available on many other shopping portals in Qatar. ✓Reasonable Prices ✓Big Discounts ✓Great Offers and Deals ✓Fast Shipping ✓Genuine Brands ✓100 Million+ Products ✓Multiple Payment Options ✓No Amount Capping ✓Prompt Custom Clearance Services ✓Express Shipping | Online Shopping | Electronics, Health & Beauty Phones, Fashion | Ubuy Qatar

4,2

Muy bueno

Suele responder en menos de 1 semana

Excelente servicio y hasta la puerta de…

Excelente servicio y hasta la puerta de casa ❤️

4 de enero de 2026

Hola Mayerlyn,

Gracias por tu comentario.
Nos alegra saber que quedaste satisfecha con el servicio y la entrega hasta la puerta de tu casa. Agradecemos tu confianza y esperamos poder atenderte nuevamente.

Saludos cordiales,
Equipo Ubuy

Se demoró mucho y después de haber…

Se demoró mucho y después de haber pedido me notificaron que un producto se había agotado y después a la semana que otros productos también se habían agotado me encanta la aplicación pero espero que mejore un poco más

5 de mayo de 2021

Respuesta de Ubuy Qatar

Gracias por compartir sus valiosos comentarios. Sentimos los inconvenientes causados. Comparta su inquietud en info@ubuy.com para que podamos ayudarlo mejor.

Valoramos a nuestros clientes y tomamos todas las acciones necesarias para su satisfacción. De nuevo, lamentamos las molestias ocasionadas.

Magnifica calidad

Magnifica calidad. Acorde al precio. Rápida entrega y cordialidad por parte del personal de entrega. Gracias.

10 de abril de 2021

Hi Michel,

Thank you so much for this 5-star review. We really appreciate you being a customer and helping to share the word about us. We’re here for you anytime.

Best Regards
Team Ubuy

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (641 opiniones)