Na het bestellen van een teddybeer met bloemen worden wij gebeld. Er blijkt een storing te zijn in de systemen. In het telefoongesprek worden onduidelijkheden nagevraagd om er voor te zorgen dat het... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb hele goede ervaringen met het bedrijf. Even telefonisch overleggen is altijd handig omdat je niet weet of de bloemen in elk seizoen voorhanden zijn. Ik had een schilderij gestuurd die voorop de... Ver más
We wilden voor de uitvaart van onze moeder per se zonnebloemen. Geen makkelijke opgave midden in de winter maar Uitvaart bloemist zorgde ervoor dat we zonnebloemen kregen. Echt super geregeld. Conta... Ver más
Allemaal complimenten. Mooie verse bloemen. Perfect opgemaakt. Nog even telefonisch contact gehad . Zeer netjes geholpen in deze toch al moeilijke tijd. Mooi lint. Op tijd bezorgd. Dank jullie wel.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Uitvaart Bloemist is de online rouwbloemenspecialist van Nederland. Via deze webshop kunt u de mooiste rouwarrangementen bestellen welke op ieder gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Of het nu gaat om een bescheiden rouwboeket of een royale kistbedekking, Uitvaart Bloemist biedt u een grote diversiteit aan rouwbloemwerk in diverse maten en prijsklassen.
Información de contacto
Julianalaan 67a, 2661EJ, Bergschenhoek
- 088 256 36 36
- info@uitvaartbloemistinmemoriam.nl
- uitvaart-bloemist.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Prachtig boeket en keurig afgeleverd…
Prachtig boeket en keurig afgeleverd volgens aanvraag.
Mooie bloemen en netjes op tijd…
Mooie bloemen en netjes op tijd afgeleverd
Zeer goede service
Zeer goede service! Communicatie via email en telefoon accuraat en discreet. De bloemen zijn op locatie tijdig bezorgd en er is zelfs gratis een mand te leen geleverd voor de bloemblaadjes. Heel veel dank! Van harte aanbevolen.
Zeer goed verzorgd
Zeer goed verzorgd !
Uitermate tevreden !
mooie bloemen en lind
Mooie bloemen met lind, snel en correct verzorgt
Prima boeket en ook goed overleg omdat…
Prima boeket en ook goed overleg omdat wat gewenst was moeilijk leverbaar was. Zeer tevreden.
Hoewel de bloemen mooi waren
Hoewel de bloemen mooi waren, bleek er een typfout op de linten te staan, waardoor 1 van de namen niet klopte. Erg slordig, en zeker op zo'n droevig moment compleet onnodig. Want waarom niet gewoon copy-paste van wat ik op het formulier heb ingevuld? Knullig en onprofessioneel. En daarom slechts 2 sterren,
super mooi boeket
Mooi boeket, attente service
Mooi boeket, meedenkende medewerker (ivm lengte text op kaartje).
Boeket was precies zo als op de…
Boeket was precies zo als op de afbeelding stond!
wat een prachtig rouwstuk hebben jullie…
wat een prachtig rouwstuk hebben jullie gemaakt.Exact het stuk wat er op jullie site stond.Ik ben ook zeer tevreden over de versheid en de samenstelling van jullie bloemen...FANTASTISCH.
Grafboekt prima verzorgd
Mooi, kleurrijk grafboeket, zoals afgesproken. Geen omkijken naar, de bloemist brengt het zelf naar het rouwcentrum.
Ik ben voor de verwerking van mijn…
Ik ben voor de verwerking van mijn opdracht benaderd zodat hij precies zo uitgevoerd zou worden als ik had gevraagd. Dit verraste mij positief. De bloemen zijn keurig op tijd bezorgd op de juiste locatie. Wel viel het behoorlijk tegen dat het boeket niet leek op het plaatje, welke we zorgvuldig hadden uitgezocht. Hierdoor leek het boeket haast op kunstbloemen en zag hij er wat kitscherig uit. Dat was erg teleurstellend.
Helemaal naar wens!
Een nog mooier boeket dan op internet…
Een nog mooier boeket dan op internet stond en meteen de dag erna geleverd! TOP!
Prima geregeld
Prima geregeld wat nog beter zou kunnen is een melding dat rouwstuk bezorgd is
Geen verdere opmerkingen
Geen verdere opmerkingen, de bloemen waren op tijd en netjes geleverd.
Rouwstuk was zoals besteld
Rouwstuk was zoals besteld. Levering volgens afspraak. Bedankt
Het bestelde stuk werd een uur na de crematie geleverd.…
Het bestelde stuk werd een uur na de crematie afgeleverd als een bloemstuk in een vaas.