Uldspecialisten  Opiniones 576

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

God service ved køb og levering, men har en vare liggende, der skal byttes. Og kundeservice svarer ikke, trods utallige mails. Og intet tlf nr man kan kontakte. Virkelig dårlig service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig høj kvalitet. Købte et uldtæppe, lammeuldsokker og lammeskindshandsker. Handskerne gik op i sømmen efter knap en måned. Jeg fik erstatning tilsendt med det samme. Sokkerne er perfekte her i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog ret hurtig de lækreste vare fra uld specialisten, har brugt produkterne, blandt andet varme, bløde sokker uden irriterende sømme, de har en god tykkelse til vinterstøvler Jeg skal have b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse at købe hos Uldspecialisten. Jeg bestilte til jul to par rag sokker. Som ekstra gave fik jeg med i pakken et par lækre uldstrømper/sokker. Sikke en dejlig overraskelse 😊👍🏼 K... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Kære uldelsker, eller kommende uldelsker 😊 Velkommen til Uldspecialisten, hvor kvalitetsuldprodukter møder dedikationen fra en mor, der startede rejsen med Sundogstærk og senere overtog Sygehuskiosken i Randers. Gennem 9 år har vores engagement i uldverdenen været drevet af en passion for at tilfredsstille vores kunders behov for varme og stil gennem kvalitetsuldprodukter. Det hele begyndte med Sundogstærk, hvor vi forkælede kunderne i Randers med et imponerende udvalg af uldprodukter i hele 6 år. Efter Sundogstærk, fortsatte efterspørgslen på vores varme og stilfulde uldvarer. En del af vores sortiment fandt vej til Sygehuskiosken i Randers på 3. år, men ønsket om et større udvalg fik os til at tænke i retning af en webshop. Vi forstår, hvad der gør uld så ekstraordinært, og vores rejse i uldens forunderlige verden har været fyldt med opdagelser og erkendelser. Fra dens evne til naturlig isolering, som holder dig varm gennem de koldeste dage, til dens lette og åndbare natur, der gør den perfekt til både koldt vejr, indendørs hygge og udendørs aktiviter, har vi dykket ned i uldens mangfoldighed. Find viden på startsiden med følgende overskrifter: "Hvorfor er uld populært til vinteren og køligt vejr" , "Hvorfor er uld populært til indendørs brug" , Hvorfor er uld populært til udendørs aktiviteter" og Hvorfor er uld populært til forår og efterår" Vi stræber efter at dele vores passion og viden med dig og håber du vil elske købsoplevelsen herinde. Det handler om for os, at tilbyde produkter af højeste kvalitet, men også om at skabe bevidsthed om uldens utallige fordele og anvendelser. Kan du forestille dig at omfavne varmen fra uldens fibre på en kold vinterdag? Eller nyde dens lette og behagelige fornemmelse på en mild forårsdag? Vi inviterer dig til at udforske vores udvalg, der er omhyggeligt sammensat med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik. Hver gang du vælger uld, vælger du ikke kun en alsidig fiber. Du vælger bæredygtighed, komfort og en dybere forbindelse til naturen. Lad os sammen udforske og omfavne uldens unikke skønhed og funktionalitet. Vi er her for at dele vores produkter og håber i vil støtte op. Med varme hilsner, Uldspecialisten

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 11% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

God service ved køb og levering

Virkelig dårlig service.

1 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe produkt og virkelig dårlig service!!!

Købte et par luffer omkring d. 8/1 og inden der var gået 1,5 måneder var der 3 huller i den ene luffe. Da man ikke kan kontakte dem via telefon mailer jeg firmaet og beskriver problematikken og sender 3 billet med. Ingen respons. Jeg sender efter ca en uge endnu en mail. Ingen respons. Så sender jeg sidste mail hvor jeg skriver at jeg vil anmelde dem på trust pilot og jeg er ked af at dette er en nødvendighed. Stadig ingen respons.
Dårligt produkt og endnu ringere service. 😡

8 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Elendig returnerings mulighed

Jeg kan ikke komme til at returnere min vare. Jeg har desværre købt en for lille Luffe, men når jeg vil returnere med deres label siger den hele tiden " der findes ikke noget forsendelses firma og så kommer jeg ikke videre. Har 2 gange skrevet til firmaet på mail men intet svar. Så hurtig levering og elendig returnerings mulighed.

5 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanterne var som jeg regnede med

Vanterne var som jeg regnede med. Der var ekstra sytråd med hvis sømmen skulle løbe op eller de bliver slidt. Og så et par gratis uldsokker med oven i handlen. Kæmpe anbefaling herfra🐑

5 de febrero de 2026

Fantastisk kundeservice

Jeg købte et par lammeuldshandsker, der desværre havde en meget kraftig kemisk lugt.
Skrev til kundeservice og spurgte, om dette var normalt.
Kundeservice svarede mig lynhurtigt, at de ville sende mig et nyt par.
Nyt par netop modtaget, helt uden kemisk lugt. Skønne, bløde og varme luffer.

4 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte luffer men da jeg pakkede dem ud…

Købte luffer men da jeg pakkede dem ud lugter de kemisk. Jeg ringede derfor til kundeservice, men kunne ikke komme i kontakt med uldspecialisten på det nr der var angivet, skrev derefter en mail som jeg stadig ikke har fået svar på. Det synes jeg er dårlig service!

5 de febrero de 2026

Købte de lækreste luffer

Købte de lækreste luffer. Jeg kan holde varmen i fingrene og der kommer ikke vind igennem👍
Fik et par lækre strømper med i købet og dem må jeg eje flere af!👍
Hurtig levering👍

4 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uld strømper og luffer

Som jeg tidligere har skrevet, var jeg meget glad for mine varer. Efterfølgende sker der det, at jeg vasker uldstrømperne efter anvisningen. Alle de mørke grå strømper bliver filtret og ødelagt. Jeg skriver på hjemmesiden og gør opmærksom på problemet, men jeg har stadig intet hørt nu flere uger efter. Jeg har også skrevet på et opslag, men heller ikke der, får jeg svar.
Jeg håber stadig på, at jeg får et svar.
Vh Sus Gosmer
Jeg har købt uldstrømper 8 stk. til 4 stks. pris og et par rulamsluffer. Jeg er utrolig glad for det hele.

29 de enero de 2026

Helt fantastiske vare

Helt fantastiske vare, jeg elsker jeres uld sokker, jeg købte forskellig modeller og alle som en var det med en kvalitet i top.
Det er ikke sidste gang jeg køber hos jer ❤️❤️❤️

15 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.