Goed goed goed bijna 10 verschillende stickers besteld en 2 dagen er na meten op de deur mat ook fijn dat ze alle clubs in Nederland hebben vlaggen bivakmuts en nog veel meer
Heb hier al beste vaak stickers besteld en ben zeker van plan om dit nog vaker te gaan doen. Eigenaar is altijd aardig en de stickers zijn van top kwaliteit!
Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen mijn zoon blij kunnen maken. Top service! Gr Marc van Eijndhoven
Alles prima geregeld mooi.op tijd goede verpakking.
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zijn Ultra Stickers, voetballiefhebbers van het eerste uur. Onze passie ligt bij voetbal en mede daardoor hebben wij deze webshop opgericht.
Koop dit en niet twijfelen
Heb hier al beste vaak stickers besteld…
Snelle bezorging en goede stickers
Snelle service en goede kwaliteit.
Top stickers goede levering
Snelle service
Mijn stickers zijn nooit aangekomen

Leuke stickers.
Leuke stickers goeie kwaliteit alleen consistente formaten zou misschien beter zijn.
Uitstekend
Op tijd geleverd, goede kwaliteit stickers en alles klopte

blijven goed plakken
Goede kwaliteit jammer dat ze ook kakkerlakken en boeren stickers verkopen
Snelle service 100% betrouwbaar goeie…
Snelle service 100% betrouwbaar goeie stickers kwaliteit
Ik vindt ze helemaal top ik ben tevreden
Alles prima geregeld mooi.op tijd goede…
Alles prima geregeld mooi.op tijd goede verpakking.

Respuesta de Ultra stickers
De stickers hebben een goeie kwaliteit