Ultrastickershop Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Wees Voorzichtig!

Ik heb op 6 mei een bestelling geplaatst op deze webshop en tot op de dag van vandaag (25 mei) nog steeds niet ontvangen. Ik heb wel al een verzendbevestiging gekregen dat mijn pakket is verzonden maar dit is na een paar weken nog steeds niet aangekomen. Wanneer ik vraag of er een tracking beschikbaar is die ik kan volgen dan zeggen ze van wel, maar die is er helemaal niet. Ik krijg ook enorm traag antwoord en word nu ook volledig genegeerd. Ik update deze review als ik mijn bestelling binnen heb. Voor nu raad ik iedereen af om hier te bestellen!

24 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

LEVERTIJD!!

Ik ben al 9 dagen op mijn stickers van RSCA, er staat 3-5 werkdagen dit klopt helemaal niet !!!

17 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

De levertijd kwam niet overeen met de…

De levertijd kwam niet overeen met de gegeven ‘3 tot 5 werkdagen’, het waren eerder 9 werkdagen inclusief één feestdag die alleen in de provincie Antwerpen wordt gevierd op die datum. Bovendien kreeg ik die drie stickers te weinig.
De kwaliteit is wel gewoon goed, maar niet zoals beschreven. Als laatste wou ik nog iets kwijt over het bijzonder karige aanbod aan ‘KVC Westerlo’ stickers, van deze had ik er dan uiteindelijk enkele gekocht.
En niet te vergeten, de peperdure verzendingskosten!

21 de agosto de 2025

Bestel hier niet !!!!!

Heb een bestelling geplaatst op 11 juni. Heb op de dag van vandaag 12 augustus nog niets ontvangen.
Telkens als ik een mail stuur met de vraag waar mijn pakketje blijft krijg ik telkens het zelfde antwoord "u pakketje is opnieuw verzonden en zal binnen 3-5 dagen bezorgd worden"
En steeds opnieuw krijg ik geen pakketje

12 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Torenhoge invoerkosten zonder waarschuwing.

Bedrogen - prijsweergave is niet correct!!!
Voor een 'challenger pro league' telefoonhoesje van 25,34 EUR (19,99 EUR + verzendkosten aan 5,35 EUR) krijgen we een bijkomende invoerkost voorgeschoteld aan 24,24 EUR(!!!!).
Dat hoesje kost dus nu 49,58 EUR?!?!
Hoe kan je dit niet beschouwen als pure afzetterij?
Nergens tijdens het bestelproces werd beschreven dat er nog invoerrechten zouden kunnen volgen. Zo is makkelijk de mensen om de tuin te leiden en je prijzen 'laag' te publiceren op de website...

7 de agosto de 2025

Beste,

Er is iets compleet fout gegaan bij het verzenden waardoor sommige mensen invoer kosten moeten betalen. Accepteer het pakketje NIET! Het komt dan retour en wij zullen het kosteloos opnieuw opsturen zonder dat u invoer kosten of verzending hoeft te betalen. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.

slechte communicatie

ik heb stickers gekocht van gent en na 2 weken wachten kreeg ik de stickers binnen maar het waren stickers van genk ipv gent. ze zeiden dat ik een mailtje moest sturen maar na 2 weken wachten nogsteeds niks terug gekregen.

14 de julio de 2025

Beste,

Wat is uw bestel nummer? We zullen de juiste stickers alsnog leveren. Excuses voor het ongemak.

Levering

Hoe rap is het normaal om te leveren want ik heb ze dringend nodig ??

26 de julio de 2025

Beste,

onze levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen. Ivm vakantie kan het zijn dat we iets vertraging hebben opgelopen.
Excuses voor het ongemak.

met vriendelijke groet,

Ultrastickershop

8 consejos para escribir buenas reseñas.