Valorada con 5 estrellas sobre 5

unBooze har ett gediget utbud av alkoholfria drycker som är perfekt när man är sugen på något festligt att dricka och ändå kunna köra bil eller bara helt enkelt väljer alkoholfritt! De har kunnig och... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Överlag en väldigt bra upplevelse av mitt köp. Det är positivt att det finns ett lokalt alternativ med ett mer intressant och brett sortiment kring alkoholfria drycker. Priserna är rimliga och lever... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Otroligt snabb leverans och väl inslagna burkar och flaskor. Det som önskas för framtiden är ett ännu bredare utbud, samt att vissa produkter på hemsidan kommer in i lager. Vissa produkter har var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och informativt bemötande och återkoppling. Beställning, bekräftelse, leveransbesked, fakturering hanterades mycket professionellt. Mycket nöjd, återkommer gärna med fler beställningar.

1. Distribuidor de bebidas

Escrito por la empresa

unBooze är Sveriges främsta e-handelsplats för alkoholfria drycker. Vi har ett brett utbud av öl, vin, spirits, ginger beer, tonic och premium soda (endast alkoholfritt så klart 🥂) Att avnjuta en god gin & tonic, en whisky eller ett glas vin är inte alltid en självklarhet för alla, men möjligheten finns där med suveräna alkoholfria alternativ som smakar gott. Vi vill tillsammans med flera producenter på marknaden möjliggöra ett stort utbud av goda och trygga alternativ för exempelvis bilföraren, den gravida eller helt enkelt den som önskar bra alternativ eller vill avstå alkohol helt. Alkoholfritt behöver vara långt ifrån tråkigt. Att avnjuta en god gin & tonic, en whisky eller ett glas vin är inte alltid en självklarhet för alla, men möjligheten finns där med suveräna alkoholfria alternativ som smakar gott. Vi vill tillsammans med flera producenter på marknaden möjliggöra ett stort utbud av goda och trygga alternativ för exempelvis bilföraren, den gravida eller helt enkelt den som önskar bra alternativ eller vill avstå alkohol helt. Vår drivkraft är att hjälpa till med att välja en hälsosammare vardag i takt med att många utvecklar en större medvetenhet, där fokus ligger på att välja trygga alternativ för kroppen. Genom att erbjuda ett stort sortiment dygnet runt, med enkel och snabb leverans samt trygga betalningsalternativ hoppas vi att fler kan finna glädjen till ett nyttigare alternativ.

4,6

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krångel sen dag 1 med paket

Krångel sen dag 1 med paket. Fel i utlämning. Skitdyr retur (vilket dom inte informerade om)

13 de octubre de 2024

Hej Jonathan,

Vi beklagar att du är missnöjd med din upplevelse. För att förtydliga situationen: fraktkostnaden på totalt 457 kr inkluderar både ursprungsfrakten och returfrakten. Vi drog endast av en liten kostnad för att täcka en del av returfrakten, vilket är mindre än den faktiska kostnaden.

Paketet skickades till den adress du angav, och DHL har dokumenterat att ditt namn stod på paketet. När paketet inte hämtades ut behövde det returneras till oss, och vi informerade om att returfrakten skulle debiteras. Vi har försökt hålla kostnaden nere och tog endast ut en del av returavgiften för att göra det så rättvist som möjligt.

Vi beklagar eventuella missförstånd och hoppas att detta klargör varför avgifterna uppkom. Om du har fler frågor är du välkommen att höra av dig.

Önskar dig en trevlig dag

Bra utbud och pris

Bra utbud på olika typer av tonics samt bra priser. Även riktigt snabb leverans som bara är pluss i kanten

23 de octubre de 2024

Hej Mikaela, tusen tack för din fina recension! 🥂

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service

Bra service, lagom priser och fick gehör för min reklamation, men fraktkostnaden är för dyrt.

13 de agosto de 2024

Respuesta de unBooze AB

Hej Antonio, tack för din recension! Kul att du uppskattar vår service och våra priser! Fraktkostnaden håller vi med om, vi jobbar hårt för att kunna hålla så låga fraktkostnader vi kan.

Snabbt och bra !

Det gick så bra att handla. Allt fungerade bra.
Snabbt och relevant svar på min fråga.

22 de julio de 2024

Respuesta de unBooze AB

Hej Annabella, tusen tack för ditt fina omdöme. Kul att du är nöjd och glad!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.