Super hurtig service, den blev pakket samme dag som ordren blev lagt og så kunne jeg samtidig også hente den der, hvis jeg havde mulighed for det. Konkurrencedygtigepriser på HAMA perler i forhold... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk og hurtig service samt behagelig kommunikation. Bestilte fredag og ville egentlig selv have hentet om tirsdagen men Karina leverede (lokalt) om mandagen. Mine børn blev meget glade for chok... Ver más
La empresa ha respondido
Karina skrev og gjorde mig opmærksom på, at en vare jeg havde bestilt var på fjernlager eller udsolgt pt, hvorfor jeg kunne forvente længere ventetid på at få hele ordren hjem. Jeg havde ikke været op... Ver más
Hurtigere levering end forventet. Man kan nok godt blive afhængig af at få pakker derfra. Kan klart anbefales, god og overskuelig shop🙌 Nemt at træde ind i den kreative verden lige her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen hos Undermyroof.dk Her finder du en masse lækre kreasager, samt vores lækre kreapakker. Vi gør hyggen og kreativiteten nem og tilgængelig. Vi ønsker Undermyroof hjælper til at skabe rammer, så det bliver nemt at hygge sig sammen eller alene, både store og små. Vi brænder for fantasien og de gode ideer hos både børn og voksne. Undermyroof er en familiedrevet virksomhed. Vi arbejder ud fra devisen om at alle kan være med. Undermyroof er skabt som en hyggelig side, hvor du finder en masse spændende kvalitetsprodukter, der skaber hygge i hjemmet. Vi ønsker Undermyroof hjælper til at skabe rammer, så det bliver nemt at hygge sig sammen eller alene, både store og små. Vi brænder for fantasien og de gode ideer hos både børn og voksne. Vi vil gerne invitere til nærvær, fordybelse og kvalitetstid.
Información de contacto
Bjergfyrvangen 29, 5270, Odense N, Dinamarca
- info@undermyroof.dk
- undermyroof.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har handel med Undermyroof et par…
Jeg har handel med Undermyroof et par gang og altid er mine varer kommet meget hurtigt.
Det er rigtigt dejligt.
Tove
Perler
Hej . Det var hyggeligt og nemt og handle hos jer et godt udvalg og jeg vender tilbage hos jer. Venlig Hilsen Ellen-Margrethe Jensen
5 stjerner herfra
Nemt, bekvemt, god pris og hurtig levering. Elsker alt ved det, så 1000 tak!!! Handler her helt sikkert igen ;0)
Altid god og hurtig ekspedition.
God kommunikation. De var hurtige til at svare på de spørgsmål jeg havde og mine varer blev pakket samme dag. God service hele vejen igennem.
Kanon kundeservice!
Det er første gang jeg har handlet på undermyroof og det er bestemt ikke sidste gang. Min vare var forsinket og i mellemtiden fandt jeg ud af jeg havde glemt at bestille noget med. Jeg skrev og spurgt og det så evt kunne sendes afsted sammen. Det var ikke noget problem, det skulle de nok fixe, og 2 dage efter kom alle mine vare samlet og havde sparet en omgang fragt. De kan helt klar anbefales at handle ved.
God service. Hjælpsomt personale. Billige produkter. Hurtig levering.
God kvalitet
Nemt at bestille på hjemmesiden - hurtig levering - har købt flere gange - god kvalitet - mine varmeste anbefalinger herfra.
Super god service
Super god service. Hurtig levering. Lige nøjagtig som det skal være 👍🏽

Fantastisk service.
Fantastisk service.. De har hvad man skal bruge og til billige priser så man faktisk har råd til at have en hobby.. Jeg har kun positivt at sige..

Respuesta de Undermyroof.dk
Nemt og utrolig hurtig levering
Min bestilling gik fint, og med utrolig hurtig ekspedition. Den var klar til afhentning utrolig hurtigt. Kommer gerne igen.

Respuesta de Undermyroof.dk
Super hurtig levering og rigtig søde…
Super hurtig levering og rigtig søde service medarbejdere.

Respuesta de Undermyroof.dk
Jeg køber a.l.t.i.d perler hos Undermyroof
Jeg køber a.l.t.i.d perler hos Undermyroof - du ved, hvad du får, hurtig levering og god og hjælpsom kundeservice (jeg havde bestilt en forkert farve, hvor jeg skrev en mail, og trods min ordre allerede var pakket, blev det ændret).
T.A.K!
Kan kun anbefale at shoppe ind til kre projekter hos Undermyroof!

La experiencia Trustpilot