Undermyroof.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig service, den blev pakket samme dag som ordren blev lagt og så kunne jeg samtidig også hente den der, hvis jeg havde mulighed for det. Konkurrencedygtigepriser på HAMA perler i forhold... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karina skrev og gjorde mig opmærksom på, at en vare jeg havde bestilt var på fjernlager eller udsolgt pt, hvorfor jeg kunne forvente længere ventetid på at få hele ordren hjem. Jeg havde ikke været op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigere levering end forventet. Man kan nok godt blive afhængig af at få pakker derfra. Kan klart anbefales, god og overskuelig shop🙌 Nemt at træde ind i den kreative verden lige her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Velkommen hos Undermyroof.dk Her finder du en masse lækre kreasager, samt vores lækre kreapakker. Vi gør hyggen og kreativiteten nem og tilgængelig. Vi ønsker Undermyroof hjælper til at skabe rammer, så det bliver nemt at hygge sig sammen eller alene, både store og små. Vi brænder for fantasien og de gode ideer hos både børn og voksne. Undermyroof er en familiedrevet virksomhed. Vi arbejder ud fra devisen om at alle kan være med. Undermyroof er skabt som en hyggelig side, hvor du finder en masse spændende kvalitetsprodukter, der skaber hygge i hjemmet. Vi ønsker Undermyroof hjælper til at skabe rammer, så det bliver nemt at hygge sig sammen eller alene, både store og små. Vi brænder for fantasien og de gode ideer hos både børn og voksne. Vi vil gerne invitere til nærvær, fordybelse og kvalitetstid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og hurtig levering +++++

Gode priser (bestilte en stor bunke HAMA perler) samt rigtig hurtig levering - kommer helt sikkert til at bruge igen :) tak for god shopping oplevelse

8 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

Hej 😊

Tusind tak for den flotte anmeldelse - Vi elsker glade kunder 😊

Du skal være så velkommen i shoppen igen 😊
Ha' en skøn dag.

Der var hurtig levering😄

2 de noviembre de 2022

Hej Inger Marie 😊
Tak for din anmeldelse. Vi forsøger nemlig altid at få vores varer hurtigt afsted til jer 😊
Ha' en dejlig aften

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk og hurtig service samt…

Fantastisk og hurtig service samt behagelig kommunikation. Bestilte fredag og ville egentlig selv have hentet om tirsdagen men Karina leverede (lokalt) om mandagen. Mine børn blev meget glade for chokoladerne der var vedlagt. Dertil rigtig gode priser. Meget mere værd end 5 stjerner.

21 de octubre de 2022

Hej Ann-Sofie
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😀
Vi er glade for, at du er tilfreds 😀

Ha' en skøn dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og der var en…

Hurtig levering og der var en slikkepind med i pakken som overraskelse

23 de septiembre de 2022

Hej Sanne 😊

Tak for den fine anmeldelse - Vi elsker glade kunder 😊

God dag

Super fint

Super fint, hurtig levering

22 de septiembre de 2022

Hej Kathe

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Ha' en rigtig dejlig dag 😊

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, det var nærmest i postkassen med det samme...

4 de septiembre de 2022

Hej Charlotte
Vi er mega glade for at høre, at din pakke kom lynhurtigt frem 😊

Tak for den fine anmeldelse 😊

God dag
Karina fra undermyroof.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Synes det var en super god oplevelse at…

Synes det var en super god oplevelse at købe hos jer og hurtig levering

24 de agosto de 2022

Hej Simone 😊

Mange tak for din fine anmeldelse - Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god shoppingoplevelse hos os 😊

Ha' en skøn dag 😊

Fin og hurtig levering

19 de agosto de 2022

Hej Maria 😊

Mange tak for din anmeldelse - Dejligt at du modtog dine varer hurtigt 😊

God dag 😊

Skøn webshop!

God kundeservice og hurtig levering!

14 de agosto de 2022

Hej Nadia 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Ha' en skøn dag 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig betjening af…

Super service og hurtig betjening af ordren selvom det var weekend 🌞modtog også varerne i løbet af et par dage 😊

18 de mayo de 2022

Hej Irene 😊

Tusind tak for din anmeldelse - Hvor er vi bare glade for at du er tilfreds 😊

Ha' en skøn weekend

Hurtig afsending

29 de abril de 2022

Hej Tania 🙂
Tusind tak for din anmeldelse - Vi forsøger altid at få vores varer lynhurtigt afsted 🙂

Ha' en skøn dag
Karina Fra Undermyroof.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg i hobby ting

Stort udvalg i hobby ting. Perler, farveblyanter , karton osv. Altid billig samt god service og hurtig levering. Kan varmt anbefale Undermyroof 😊🌞

22 de abril de 2022

Hej Pia ☀️

Tusind tak for den flotte anmeldelse - Den er vi rigtig glade for 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god oplevelse og hurtig levering

Mega god oplevelse og hurtig levering, kan helt sikkert anbefale jer, ikke sidste gang jeg har handlet her🤩

21 de abril de 2022

Hej Birgit 😊

Tak for din fine anmeldelse - Vi er så glade for du har haft en god oplevelse med vores shop 😊

Jeg var super tilfreds

Jeg var super tilfreds med at købe herover, bestilte en masse vare og pakken kom hurtigt, der var dog en af varerne der ikke var med, men skrev en mail og fik så min var + en kode så jeg kunne få fri fragt ved min næste ordre, jeg modtog også en lille slikpose ved den første pakke og to chokolader med de manglende, så alt i alt en skøn fornøjelse at handle der og det er ikke sidste gang

20 de marzo de 2022

Hej Anita

Mange tak for din fine anmeldelse 😊
Det var super ærgerligt, med den manglende vare, men vi er så glade for du var tilfreds med løsningen og vi glæder os til at byde dig velkommen i shoppen en anden gang😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.