God og hurtig levering, købte et Tommy Hilfiger, meget tilfreds, havde fået 5 hvis det ekstra lykke til armbånds rem, ikke gik i stykker efter nogle dage👍
La empresa ha respondido
Jeg havde bedt om hjemmelevering,på privat adressen,men varen ligger i et supermarked flere kilometer væk,på grund af handicap kan jeg ikke hente den,da jeg bor alene.Jeg var hjemme HELE dagen,men pos... Ver más
La empresa ha respondido
Var så heldig at vinde 2 flotte herre ure. Et i blå og et i orange. Fik dem hurtigt leveret, og vi har nu testet dem begge, og de virker rigtigt godt Med både analog og digital tid, lys til om nat... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig forsendelse, varen svarer til forventningerne. Hvis de 2 næste forsendelser har samme standard, vil jeg give 5 stjerner. Det kunne jo være en enlig svale.
La empresa ha respondido
Vores ambition er at tilbyde ure i god kvalitet til så lav pris som muligt – derfor tilbyder vi prismatch. Med ambition om at tilbyde fede ure til konkurrencedygtige priser stiftede Mike Grønning Hansen webshoppen i 2017. Allerede som barn var han fascineret af flotte ure, der kunne bruges som en slags smykke. Så da han fik mulighed for at skabe en webshop, slog han til. Ønsket om et alsidigt sortiment tog fart, og vi er stolte af at kunne tilbyde Danmarks bedste priser på designerure og andre flotte modeller. Vi har noget for enhver smag. Hos Unikure.dk forhandler vi de kendte, nyeste og mest moderne ure og smykker på markedet. Vi har et stort udvalg af ure med automatisk og kvarts urværk, og naturligvis med nogle af de bedste urværker. Vores ure henvender sig til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet – uanset prisen. Vi har eksklusive brands og mere prisvenlige brands. Vores sortiment af brands gør, at du aldrig behøver at gå ned i kvalitet, selvom du vælger et billigt ur. Vores produkter leveres direkte fra vores tyske leverandør til dig, som er din garanti for, at vi leverer produkter fra en autoriseret forhandler og vi undgår derfor unødvendig fragtomkostninger.
Kronprinsensgade 16, 5800, Nyborg, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Unikure.dk
Det var pakket godt ind så der ikke kunne ske noget

Hurtig og super service.
Svarede på alle spørgsmål jeg havde omkring uret.

Uuuhhh 🥰 uret er virkelig elegant. Lever helt op til mine forventninger 🤗

Respuesta de Unikure.dk
Hurtig levering og gode priser!

Respuesta de Unikure.dk
Det hele gik fint, Unikure var meget informative og der var ingen problemer!

Respuesta de Unikure.dk
Fint ur og god pris og hurtig levering....

Respuesta de Unikure.dk
Skønt ur, til en fantastisk pris..og leveret hurtigt...!

Respuesta de Unikure.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.