Fusk fusk fusk hold jer langt væk fra…
Fusk fusk fusk hold jer langt væk fra det amatør firma
Unitec ApS er landets førende leverandør af betalingssystemer og kasseterminaler til restaurationsbranchen. Siden 1993 har Unitec solgt og serviceret systemer og udstyr til danske virksomheder – samt til landets førende restauranter, store kæder og nye, spændende take away koncepter. Unitec påtager sig rollen som totalleverandør af betalingssystemer gennem en række stærke samarbejder med blandt andet verdens førende producenter af terminaler, stationære som håndholdte samt softwareløsninger. Dermed er vi altid på forkant med produkter og løsninger – og i stand til at sammensætte den rette løsning til ethvert behov
Dinamarca
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fusk fusk fusk hold jer langt væk fra det amatør firma
Synd man ikke kan give -5 stjerner, det har Unitec virkelig fortjent.
Hold jer langt væk fra dem. Jeg kan se at vi er ikke de eneste der har haft vores kamp med unitec. Vi har ikke haft andet end problemer med deres kassesystem fra dag et. Når man ringer ind til dem, så lover de at vende tilbage uden at gøre det og det har de gjort op til flere gange. Selv deres øverste chef er ikke til at stole på, når han lover at tage hånd om tingene men der sker ikke noget. Seriøst jeg har ikke oplevet dårligere service end Unitec. De får deres kasseapparat tilbage og jeg skal aldrig have noget fra dem igen
Virkelige dårlig firma, og - 10 kommunikation .
Man ringer til dem 100 gang om dagen og der bliver ikke gjord noget ved fejlen man har, og lover ringe tilbage og de ringer ikke tilbage . Vi har betalt for få opdateret software ellers vil vores kasse ikke virke, siden har der ikke været andet end problemer.
Vi har mistet så meget i omsætning pga vi afviser folk fordi dk terminal eller kasse ikke virker .
Har arbejdet sammen med Unitec i rigtig mange år.Har altid været glad for deres service samt deres viden. Kan varmt anbefale dem til alle.
Super service og altid imødekommen, samt de løser næsten altid mit problem med det samme , har brugt dem over flerer omgange og i flerer caféer den bedste anbefaling herfra Cafe Karisma
Unitec systemerne fungerer rigtig fint, men service og support trænger til et løft i kompetence og kundepleje.
Unitec opdaterede vores kassesystem den 1/4-24, hvilket kostede 6500,- og der var ikke mulighed for at sige nej tak, for så ville kasse systemet lukke ned.
Siden har det været en umulig opgave at komme igennem telefonisk til kundeservice eller til den person vi fik tildelt som personlig service eller på mail. Ringede 26 gange om dagen flere dage i træk uden held. Selv øverste chef lovede vi blev kontaktet, hvilket ikke skete.
Efter 6 ugers forsøg på support, fik vi kontakt, og nu virker det så kun delvist. Det nye system er ugennemsigtigt og upraktisk, og det er sq ikke fordi vi teknisk er tabt bag en vogn. Det er kringlet og pi... usmart. Tidshorisonten for, at det kommer til at fungerer er usikkert, det kan de ikke sige noget om.
Det er under AL KRITIK og skynd jer at vælge andet firma til jeres kassesystem. Jeg vil ikke anbefale dette firma til kasseapparater til nogen.
KUNDESERVICE FINDES IKKE I DENNE FIRMA!
ER I CHOK OVER HVORDAN I BARE IGNORERER JERES KUNDER, VI ER LÅST OG ØNSKER AT FINDE NOGET ANDET, MEN VI HAR INGEN MULIGHED FOR AT FÅ VORES VARELAGER UD!!!!
KONTAKTET 10 GANGE PÅ 15 DAGE VIA MAIL, OG TELEFONISK 3-6 GANE OM DAGEN...
SKANDALE!
Hold jer væk fra unitec de lover mere end de holder og har slet ikke styr på noget udover de vil sælge og sælge!
Frygteligt selskab fuld af amatører. Fuldstændig enig med den anmeldelse, der blev givet før. Dette firma sælger dyre licenser til systemer, de ikke har evnerne til at give support til. Vores system har været forældet i årevis, men de blev ved med at sælge licensen til os. Da vi havde problemer, kunne ingen hjælpe. Det har nu ikke fungeret i flere måneder, vi havde ingen, der ville se på det, og ingen hjalp os med at rette det. Til sidst måtte vi ændre hele opsætningen og vælge en anden udbyder. Men til høje omkostninger, fordi vi helt sikkert fik en kæmpe regning for det og nu stadig betaler en licens indtil udgangen af dette år !! Da vi stillede spørgsmålstegn ved, om vi skulle betale dette eller ej, fik vi inkassobrevet.
Inkompetent firma med frygtelig og uvenlig kundeservice. Der er mange meget bedre løsninger til kassesystemer. Hold dine hænder langt væk fra dette firma. Sekretæren i telefonen er uvenlig, den tekniske support er ikke-eksisterende.
Unitec/Cashless. De hæver penge uden din tilladelse, beklager pr mail -hæver så igen! De lover at betale tilbage med det samme. Der sker bare intet. Mega ringe service fra deres side og her 14 dage efter Smukfest sluttede står jeg stadig og mangler mine 2.920 DKK !
Vil opfordre ALLE til at holde sig fra Unitec / Cashless - minder om et svindel firma !!!
Der blev sat penge ind på betalingsarmbåndet efter at arrangementet var afsluttet.
Jeg har endnu ikke efter 14 dage modtaget pengene retur selv om overførslen blev lavet på deres hjemmeside med det samme.
De har ikke svaret på min henverndelse pr mail.
Virker ikke som et seriøst firma.
Deres betalingsarmbånd virkede fint og var smarte, problemet opstår først når du gerne vil have dine resterende penge tilbage. Jeg overførte dem fra armbåndet til min egen konto for snart to uger siden og selv om de sagde at de ville udbetale pengene i sidste uge så har jeg stadigvæk ikke set skyggen af dem
De leverar varer sent, kræver extra gebyrer og til sidst, de er ligeglade med service. Lad være med at købe en kasseapparat med dem. Overpris, og langsom It SUPPORT.
Más información sobre otros tipos de reseñas.