jeg modtog flere ting til min trailer blandt andet to nye baglygter hvor den ene havde en defekt blinklys havde ingen forbindelse sendt en mail med billeder dagen efter kom der svar sagen var behandl... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hej, jeg fik den vare jeg bestilte. Er godt tilfreds med kvaliteten og ikke mindst prisen. Kommer nok at bestille flere varer efter sommerferien. Ville ønske at kunne få leveret flere enheder ad ga... Ver más
voor het bouwen van een huif op bestaande aanhanger huifzeil met onderdelen gekocht. Gewoon goede ervaring voor prijs kwaliteit. Bedrijf in polen met gewoon nederlands sprekende mensen die aan de te... Ver más
Rimelig hurtigt levering og fin vare indtil videre.. så må vi se hvor længe de holder...
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Unitrailer online butik blev oprettet med den voksende efterspørgsel efter dele til trailere. Vores tilbud inkluderer en bred vifte af produkter: næsehjul, fælge, dæk, skærme og stænklapper, kuglekoblinger og påløbsbremser, spil, aksler og ophængselementer samt selve trailere. Har du brug for pålideligt tilbehør i høj kvalitet til en lav pris? Er du interesseret i belysning, el-udstyr, eller måske leder du efter dele til bådtrailere? I vores butik finder du reservedele og tilbehør til trailere, bådtrailere, campingvogne og autotrailere. Et sted med professionel service og hurtig levering direkte til dig. Stol på mærker, der er kendt over hele verden. Blandt de tilgængelige dele i vores onlinebutik kan du finde dele fra velkendte producenter som Winterhoff, Unitrailer, Aspöck Systems, Fristom, Steelpress, Knott og mange andre. Det er ikke kun det! Vi sørger for at finde en løsning på vores kunders behov. Vi udvider det tilgængelige sortiment for at stille op til vores kunders forventninger. Kan du ikke finde noget på hjemmesiden? Kontakt os, så prøver vi at gøre alt muligt til at opfylde dine behov og forventninger. Vi er i stand til at skaffe dig det produkt, du er interesseret i. Vi er en onlinebutik for detail- og engroskunder, så du er velkommen til at købe som både individuel kunde og virksomhed.
Información de contacto
Budowlana 30, 20-469, Lublin, Polonia
- +4578725606
- unitrailer@unitrailer.dk
- unitrailer.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fine produkter til en skarp pris
Leveringsservice
Hurtig levering.
Rimelig hurtigt levering og fin vare…
Måske lidt tidiligt at Trustpilot…
Måske lidt tidiligt at Trustpilot spørger om oplevelsen.
Man har endnu ikke modtaget bestilt vare. Så derfor lav score
Absolut dårlig kundeservice
Har før været glad for at handle hos unitrailer. Men det stopper nu. Har i over en uge forsøgt at bestille på deres side. Men det er ligesom ordren det bare går i ring. Man kommer ingen vejene. Jeg kontakter kundeservice som tilbyder at lave ordren direkte for mig. Det var en fin løsning. Men så kan de først ikke bruge mine point til betaling. Og i mellemtiden er nogle af varerne i min kurv steget i pris. Der var absolut ingen hjælp at hente. Og de gav alt ansvar fra sig. Kundeservice= -10
Betalte for orden og fik så en besked…
Betalte for orden og fik så en besked om den var annulleret? Har ikke fået mine varer eller penge? Og har endnu ikke hørt fra kundeservice 😟
Billig og hurtig lev
Betaling med PayPal betød anulleret ordre.
Fik besked (3 mails) om, at min PayPal betaling ikke var modtaget og at jeg skulle betale på anden måde. Jeg anullerede ordren, for ikke at betale to gange for samme ordre. Beløbet blev dog trukket fra min konto af PayPal og sendt til Unitrailer. Jeg håber naturligvis, at jeg vil få mine penge tilbage, men 14 dage efter købet er det endnu ikke sket. PayPal har dog lovet, at jeg med stor sandsynlighed vil få dem. Mit bedste råd må være at undlade at betale ordre til Unitrailer via PayPal.
Forsøgte at betale med PayPal
Forsøgte at betale med PayPal. Fik flere rykkere og kunne se på min konto at jeg fik betalt 2 gange. Firma kunne ikke finde mine betalinger.
Fik afbrudt handlen.
Man har de fleste stumper til trailere
Man har de fleste stumper til trailere. Herligt.
Hurtig levering godt produkt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.