Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Merci Upgrade RC vous avez sauvé la transmission, différentiel et cardan de mon FMS Ford f100 brushless 1/10, utilisé en 3 S. Vous êtes les seuls à avoir des pièces détachées en stock pour ce nouve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf. Toen ik tegen een probleem aanliep met mijn bezorging/bestelling, werd ik vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen. Er werd echt met me me... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

POD, check. Maar dat die Last Mile effectief overeenkomt met die POD is een ander. Of voor de leek, de pakketjes komen niet aan wanneer de electronische opvolging beweert van wel. Niet de eer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bonjour, ma commande n'ayant pas pu être honorée (produit pas disponible) , j'ai été remboursé aussitôt. Je suis content de l'intervention UPGRADERC pour cette opération. Je les recommande vivement p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies
  2. también en la categoría
  3. Juguetería

Escrito por la empresa

𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,5

Todas las opiniones

106 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

een goede snelle vriendelijke reactie…

een goede snelle vriendelijke reactie op al mijn vragen
veilig online betalen
snelle levering naar zelf gekozen afhaalpunt en goed stevige transport verpakking
dus een aanrader om hier u product te kopen

20 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet kopen! telescoopkraan mouldking…

Ik heb de telescoopkraan mouldking 17008 gekocht en in elkaar gezet

Maar, wat valt me dit tegen.
De kraan is erg fragiel heel veel dingen, zoals de cabine, waar de gewichten opstaan, de maststabilisators en stempelpoten. Alles is gewoon niet aan mijn verwachtingen voor dit geld. Zit absoluut geen stevigheid in. Een hele slappe kraan voor veel te veel geld. Is het bedrag niet waard. Erg jammer.

Dit gemeld maar krijg als opmerking terug:
"Spijtig om te horen dat de set tegenvalt 😕. Als er blokken loskomen is het misschien een goed idee om deze vast te plakken met wat secondelijm."

En dit is dan een oplossing?
Zo slecht heb ik het nog nooit gezien. Ook niet het antwoord op mijn vraag.

29 de diciembre de 2024
Logotipo de Upgraderc

Respuesta de Upgraderc

Hey Wim,

Het is natuurlijk niet leuk te horen dat de set niet naar je verwachtingen was, maar we zien ook niet wat voor oplossing je verwacht dat we gaan geven.

Je hebt ons gevraagd of een retour mogelijk was als je de set uit elkaar zou halen, maar dit kan natuurlijk niet meer. Elk zakje in de set is geopend en we kunnen niet meer checken of alles er nog is zou zitten.

Nu, in je laatste mail had je duidelijk gemaakt dat je begreep waarom de retour niet meer mogelijk is. Als je ons nog eens een mailtje stuurt, kunnen we de situatie nog eens herbekijken.

Mvg,
Het UpgradeRC team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dromen zijn bedrog

Eerst blijk ik een verkeerd bestelnummer te kringen. Daarna zou het opgelost moeten zijn maar mijn pakket is pleitte en dan vragen ze om een review…..zucht

27 de diciembre de 2024
Logotipo de Upgraderc

Respuesta de Upgraderc

Hey Nico,

Het item dat je had besteld had een levertijd van 15-30 dagen. Het is onderweg. Bij het schrijven van de review zijn er 15 dagen voorbij, dus je zal nog een paar dagen moeten wachten.

Mvg,
Het UpgradeRC team

rgt/ftx

snelle levering, snelle en correcte communicatie.
zeker een aanrader om hier te bestellen, veel keuze

18 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.