Kunniga, trevliga och serviceinriktade! Blev supernöjd med dotterns studentskylt och fick personlig hjälp genom hela resan från skyltdesign till färdig beställning! Har även använt mig av Uppsala Foto... Ver más
Beställde en mugg med personligt tryck online och den var klar att hämta ut redan nästa dag. Otroligt snabba och trevlig personal i butiken! Mycket nöjd! Muggen blev dock tryckt åt ”fel” håll, texten... Ver más
La empresa ha respondido
Allting gick sjukt smidigt och snabbt till och personalen var otroligt trevliga trots många kunder i butiken! Behövde ett nytt batteri till min Macbook och bara 2 dagar senare var min dator klar. Inte... Ver más
La empresa ha respondido
Serviceminded personal som tipsade mig om hur jag kunde göra för att få min beställning/present i tid till festen som jag skulle på. Lösningsorienterad och engagerad hjälp då det strulade med bilden t... Ver más
- Tienda de fotografía
- Servicio de reparación de computadoras
- Tienda de camisetas personalizadas
- Tienda de reparación de teléfonos celulares
- Procesador de fotos para pasaportes
- Servicio de impresión fotográfica
Escrito por la empresa
Välkommen till Uppsala Fotokompani, din mångsidiga destination för teknik och minnesvärda fotopresenter. Vi erbjuder ett brett sortiment av kameror, kikare och tryck på personliga fotoprodukter som t-shirts, muggar, nyckelringar och mycket mer. Utöver detta specialiserar vi oss på reparationer av mobiler och datorer för att hålla din teknik i toppskick. Dessutom tar vi hand om dina minnen genom framkallning av filmrullar och digitalisering av VHS, diabilder samt smalfilm. Hos oss kombineras teknisk expertis med kreativitet för att skapa och bevara dina speciella ögonblick. Upptäck en värld av innovation och personliga minnen hos Uppsala Fotokompani.
Dragarbrunnsgatan 42, 753 20, Uppsala, Suecia
- 018-102040
- info@ufk.se
- uppsalafotokompani.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Bra och trevlig service
Bra kvalitet på pussel och snabb…
Bra kvalitet på pussel och snabb processning av beställningen. Jättenöjd
Otrevlig personal
Otrevlig personal. Ifrågasatte mig som kund. Inget bra kundbemötande. Kommer inte komma tillbaka :)
Missförstånd och en del krångel, men i övrigt BRA!
Programvaran för att skapa "Memory" var svår att hantera. Fick ringa och fråga innan jag fick den att fungera, men då gick det bra. Vid beställningen var det lätt att missuppfatta rubriceringen - och naturligtvis gjorde jag det... Så jag beställde "Express" under rubriken "Frakt", men efter en vecka utan varor fick jag veta att detta gällde enbart tillverkningen av det jag beställd och att jag då förväntats hämta det på butiken (inte aktuellt med 60+ mil till Uppsala). Hoppas de ändrat på hemsidan, så andra inte faller i samma fälla som jag gjorde! I övrigt tyckte jag att de var vänliga och tillmötesgående, hjälpsamma och trevliga. Och memoryspelet blev en uppskattad present, så jag är nöjd.
Hantverksskicklighet när den är som bäst
Världens bästa service, omtänksamhet mot kunderna o ett brilliant resultat på en canvas förstoring, supersnabbt gjord och perfekt levererad. Mycket skicklig utförare. Kunde inte bli bättre, 110% nöjd.
Att det fanns nån i uppsala som kunde…
Att det fanns nån i uppsala som kunde hjälpa en privatperson med ett tryck på tröja utan att man måte beställa 10 stycken o snabbt gick det oxå!
Trevlig personal
Lätt att ta kontakt med personal som…
Lätt att ta kontakt med personal som kunde hjälpa mig att rätta till det jag behövde hjälp med flr att få önskat resultat.
Alltid nöjd med resultatet av produkten
Alltid nöjd med resultatet av produkten
Fantastisk service
Fick fantastisk hjälp med ett tryck på en "mantel ".
Det blev bättre än jag vågat hoppats på och på kort tid!
Fantastisk service!

Proffsig hjälp
Vi fick mycket bra hjälp och råd av en väldigt kunnig och trevlig tjej i butiken. Snabb leverans, mycket nöjda med våra produkter.

Respuesta de Uppsala Fotokompani
Otroligt bra service i fysisk butik men…
Otroligt bra service i fysisk butik men krångligt med betalning om man beställer online.

Jättebra service
Jättebra service, snabb leverans och mycket trevlig personal

Respuesta de Uppsala Fotokompani
Personalen var måna om att det skulle…
Personalen var måna om att det skulle bli rätt. Och det blev det. Dom var nogranna och hjälpsamma. Jag kommer återkomma.

Respuesta de Uppsala Fotokompani
Fin kopp, bra tryck - glatt överraskad av resultatet
Fin kopp, bra bemötande. Blev verkligen glatt överraskad. Att även en kopp kunde tryckas på 1h var också mer än vad jag förväntade (men detta skulle kunna göras lite tydligare på hemsidan för jag var osäker vilka typer av tryck man kunde få gjort så snabbt). Väldigt nöjd!

Respuesta de Uppsala Fotokompani
Más información sobre otros tipos de reseñas.