Urban Cleaning & Detailing  Opiniones 29

4,7

Vriendelijke eigenaar en meteen plek. Op voorhand duidelijk over kosten en de uit te voeren werkzaamheden. Auto ziet er weer als nieuw uit. Beslist een aanrader!

Top ervaring. Op donderdag contact gezocht om op zaterdag 2 auto’s te laten reinigen. Snelle reactie en er was nog ruimte. Aangekomen op locatie heel vriendelijk te woord gestaan door Diangelo en mijn... Ver más

Rare vlekken op de auto na het wassen die ik er niet af kreeg. Contact opgenomen met Urban Cleaning en Detailing en kon een uurtje later langskomen voor inspectie. Al snel was duidelijk wat het veroor... Ver más

4,7

Top service

Auto glimt weer als nieuw ! Honden haren zijn erg lastig maar dat was geen probleem. Zelfs de geur is weer lekker fris. Afspreken ging erg makkelijk en kan overal. Dit is echt super ! Bedank en tot gauw:)

12 de abril de 2024

Top service

Top service! Was al maanden niet meer toegekomen aan schoonmaken van m'n auto dus er was vakmanschap voor nodig om mijn auto weer schoon te krijgen. Mijn auto is weer als nieuw!! Ik kon snel terecht op de planning en de service is echt top. Absoluut een aanrader! Thnx so much!!!

14 de abril de 2024

Aanrader!!

Als je auto grondig gereinigd moet worden van binnen en buiten MOET je bij Urban Cleaning & Detailing zijn. Ik ben zo tevreden dat ik mijn auto bij niemand anders meer breng. Echt een topper!!

13 de marzo de 2024

Binnen en buiten reiniging

Net me auto verkoop klaar laten maken er was lekkage en er zat schimmel in hij heb alles zorgvuldig gereinigd en hij is weer zo fris als maar kan.

Een aanrader en vlot beschikbaar

14 de abril de 2024