Información sobre la empresa

1. Empresa de ingeniería civil
  2. Contratista

Escrito por la empresa

Uretek Engineering stopper sætningsskader permanent og installerer skruefundamenter til større byggerier, fx sommerhuse, helårshuse, tilbygninger mm. Virksomheden er specialiseret i hurtig og skånsom fundering og efterfundering. Med Uretek GeoPlus® og ScrewFast® Skruepæle sikres stabilisering og fundering uden opbrydning og omfattende gravearbejde. Virksomheden udfører desuden hulrumsfyldning i forbindelse med underminering fra rotter, kloakskader og naturskader. Uretek Engineering blev etableret i 1998 og har høj kundetilfredshed, både når det gælder større industrielle projekter og opgaver for private boligejere. Hos Uretek Engineering får du grundig rådgivning og naturligvis holdbarhedsgaranti. Ring for uforpligtende telefonkonsultation på 70 20 33 01.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utetek lavede en plan i forhold til…

Utetek lavede en plan i forhold til understøtning af vores hus, og den blev fulgt til punkt og prikke. Så vi er meget tilfredse med resultatet.

2 de marzo de 2026

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Tak for at du deler din oplevelse, Klaus!

Vh Uretek Engineering

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To informative montører udførte arbejdet på top kvalificeret vis

To informative montører udførte arbejdet på top kvalificeret vis. Pga. sætningsskade skulle grunden under et badeværelsesgulv stabiliseres, men ikke løftes. Præcisionsmåling ved den ene og kommunikation til den anden, der injicerede ekspanderbar væske i undergrunden.
God kommunikation med firmaet i forb. med lokalisering af problemet og tilbudsgivning.

6 de enero de 2026

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Mange tak for den positive feedback, Søren. Præcis udførelse og klar dialog er centrale elementer i vores arbejde, og det er godt at høre, at det skinnede igennem.

Top professionel

Når man har en sætningsskade, kommer man i en eller anden form for krise. Men når man så finder ud af at hos Uretek kan de hjælpe, bliver man straks mere rolig. Og når man så møder de professionelle medarbejdere, bliver man overbevist. De siger ikke bare ja. De laver deres forundersøgelse, og anbefaler at man får jordbundsundersøgelse af det berørte område. På den baggrund får man et bindende tilbud. Når teamet så ankommer for at løse opgaven bliver man igen bekræftet i at man har valgt rigtigt. Top professionel tilgang til problemet.

Jeg kan varmt anbefale at engagere Uretek til at løseproblemer med sætningsskader.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Tak, fordi du deler din oplevelse, Frands! Som kunde skal man føle sig tryg og godt guidet gennem sådan en proces, og vi er meget glade for, at du synes, vi har levet op til det☺️

Vh Uretek

Uretek løste opgaven perfekt

Uretek løste opgaven perfekt, alle medarbejdere var dygtige og venlige. Intet kunne være gjort bedre.

29 de octubre de 2025

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Tak fordi du deler din oplevelse, Carsten. Og godt at høre, at du er glad for det udførte arbejde☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været meget tilfredse med det…

Vi har været meget tilfredse med det arbejde som Uretek har udført for os. Et utroligt professionelt firma, som har vejledt os igennem hele processen med vores sætningsskade.
Behageligt og professionelt personale, som var meget løsnings- og kundeorienterede

28 de enero de 2025

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Tak fordi du deler din oplevelse, Rikke!

Uretek Engineering

Stabilisering af tilbygning

Stabilisering af tilbygning
vi havde en tilbygning der havde sat sig meget og var i risiko for at falde sammen, men vi ringede til uretek som hele vejen igennem projektet var professionelle. opgaven blev løst og vi har været meget tilfredse med uretek. intet dårligt at sige herfra.

17 de enero de 2025

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Tak for anmeldelsen, Daniel.
Vi går meget op i at skabe et godt og trygt forløb, og vi er glade for, at du deler din oplevelse.

Vh Uretek Engineering

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores hus står nu fast og er understøttet!

Tak for en fantastisk, troværdig og professionel indsats. Den var fra start en god kontakt med analyser og forklaringer på fortsat proces, og det var en fornøjelse at opleve et makkerpar i tæt samarbejde med særlig indforstået kommunikation.

23 de octubre de 2024

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Tak for de pæne ord, Johnnie. Vi gør os meget umage, og vi er glade for, at det også er det, du oplever😊

Vh Uretek

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En skandale

The company in question is URETEK. Regardless of the country, what I want to do is inform consumers that the 10-year guarantee does not exist. If a problem reappears, URETEK says they are not responsible. This is unacceptable!

Den pågældende virksomhed er URETEK. Uanset hvilket land det drejer sig om, vil jeg gerne informere forbrugerne om, at den 10-årige garanti ikke eksisterer. Hvis et problem dukker op igen, siger URETEK, at de ikke er ansvarlige. Det er uacceptabelt!

11 de noviembre de 2024

Kære Eric Vanmalder

Du har desværre anmeldt den forkerte virksomhed - vores virksomhed har ikke udført arbejde på din pool.

Det fremgår af din profil, at du har lavet den samme anmeldelse på tre forskellige sprog til virksomheder i tre forskellige lande. Der findes selvstændige virksomheder over hele verden, som løser opgaver med produktet Uretek.

Vores virksomhed har udelukkende aktiviteter i Danmark, så vi beder dig venligst om at fjerne denne anmeldelse, da vi ikke har noget med sagen at gøre.

Uretek Engineering, Danmark

---

Dear Eric Vanmalder,

Unfortunately, you have reviewed the wrong company – our company has not performed any work on your pool.

It appears from your profile that you have entered the same review in three different languages for companies in three different countries. Independent companies worldwide undertake tasks using the Uretek product.

Our company exclusively operates in Denmark, so we kindly ask you to remove this review as we have nothing to do with the reviewed experience.

Best regards, Uretek Engineering, Denmark

Professionelle

Professionelle, fair og reel. Kan varmt anbefales og har god service.

26 de septiembre de 2024

Respuesta de Uretek Engineering (DK)

Tak for anmeldelsen, Christian!

Udført under vanskelige forhold

Hævning af sommerhusgulv. I forbindelse med efterårets stormflod havde havvandet gravet noget af sandet væk under en del af gulvet.
Via indsprøjtning gennem husets fundament fik Uretek stabiliseret og hævet gulvet og ført det tilbage til oprindelig niveau.
Arbejdet skulle udføres fra vandsiden - og blev lavet da vind og - vejrforhold var til stede ..

19 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra Uretek

Hold jer langt væk fra Uretek.

De skriver at det koster 2500 for forundersøgelse og når regningen så kommer lyder regningen på 13.000,-
Hvor efter de så kommer med to tilbud på at løse opgaven, en til over 100.000,-kr og en til 69.000,-kr hvor jeg så tænker hvorfor vælge den dyre løsning hvis den til 69.000,-kr kan løse problemet.
Det er virkelig et useriøst firma som bare prøver at hive så mange penge ud af dig som muligt.
Hold jer langt væk.

Jeg kan ikke svare på jeres svar så derfor indsætter jeg svar her.
Det er direkte løgn at jeg skulle ha anmodet om et billigere tilbud og at i lyver gør jeres firma endnu mere useriøst.

21 de noviembre de 2022

Hej Thomas

Vi er virkelig kede af, at du havde en dårlig oplevelse med Uretek.

Det er meget sjældent, at vi får negative tilbagemeldinger, så vi tager en anmeldelse som denne meget alvorligt.

Vi oplyser altid om vores priser skriftligt, inden vi starter arbejdet - det var også tilfældet i denne sag. Vi havde dog en god dialog med dig omkring klagen, og kom dig ligeledes i møde på prisen, da du henvendte dig i november. Det fremgår desværre ikke af anmeldelsen.

Når vi laver en besigtigelse/skadesundersøgelse, er formålet at vurdere skadens omfang, og om det vil være hensigtsmæssigt at stabilisere fundamentet.

Hvis det er tilfældet, vil man efter aftale lave en jordbundsundersøgelse, så det er muligt at vurdere hvilken metode, der skal anvendes ved stabiliseringen.

En besigtigelse koster kr. 2.500 kr., mens prisen på jordbundsundersøgelsen afhænger af den enkelte skade. Det tydeliggør vi skriftligt over for vores kunder, før vi starter arbejdet, og selvfølgelig på hjemmesiden.

At der så alligevel er sket en misforståelse, er hamrende ærgerligt.

Hvad angår de to tilbud, var det første tilbud vores anbefalede løsning med fuld garanti. Derefter blev vi anmodet om et billigere tilbud, som var en tilpasning af det første tilbud, dog med begrænset garanti.

Vi håber, at du vil række ud til os på 70 20 33 01 eller info@uretek.dk, hvis du vil uddybe din oplevelse yderligere.

De bedste hilsner
Lars Erik, Uretek

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uretek har udført opgaven meget professionelt.

Uretek har udført opgaven meget professionelt og til min fulde tilfredshed.
Efter jeg kontaktede dem ift. tilbud var de hurtige til at komme og vurdere sagen og melde tilbage/ give tilbud.
Også dem der udførte opgaven var professionelle og udførte opgaven rigtig godt.
Jeg anbefaler andre at bruge Uretek

3 de noviembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.