2,9

Medio

SCAM!!!

SCAM!!!! Ordered on Dec 16, my order instantly showed "delivered" status on the site. Card was charged $311.63! Order never shipped. Typology has given no email response in days!!! I am contacting my bank. I would order from a 3rd party seller. They at least have to abide by marketplace rules! NEVER AGAIN.

16 de diciembre de 2025

DO NOT BUY

DO NOT BUY. I bought products as they seemed nice. Received today, I have NOT opened the products cause just by looking at the glassbottle the color "Fair" is not the shade fair should be, so I want return the entire unopened package. But THERE IS NO WAY to return, they have made so you cant return on website but have to request it, just to fool customers. They will answer here politely but not on my mails. Good way to screw customers. I demand you answer me so I can return products BEFORE 14 days, I will otherwise sue this company as we have lawyers in my entire family that will help.

17 de marzo de 2025

Disappointing Customer Service

I have emailed this company several times. My order # is U231047. The SPF 30 bottle arrived empty or dried out. This is my second email to Trust Pilot regarding my experience. I am so upset that no one from the company has reached out to me. Please contact me. I was told I received an email from the company but I have nothing. I’ve checked my spam folder. Please, help.
Thank you,
Susan S