Vi har været tre uger på De Vestindiske Øer - arrangeret af USA Tours. Alt var perfekt! I forbindelse med planægning af turen, blev der lyttet til hvad vi sagde (og ikke sagde) og turen blev rettet... Ver más

La empresa ha respondido
Stor tak til USA Tours for at tilrettelægge vores tur til USA. Vi har været i forbi Nashville, Memphis, Pensacola Beach og New Orleans for 2 uger siden. En rejse som vi planlagde for lang tid sid... Ver más
La empresa ha respondido
Vi - mine 2 voksme børn og jeg - tog på tværs af USA -LA- Las Vegas - San Antonio - Miami - Orlando - Washington og New York. Fabelagtig drømmerejse. Elskede selv San Antonio og Washington, hvor mine... Ver más
La empresa ha respondido
Pga. gode anmeldelser og et fantastisk website med inspiration valgte vi USA Tours til vores lidt spontane sommerferie (12 overnatninger i New England området med start i New York). Vi fik en god og o... Ver más
Escrito por la empresa
Vores erfarne rejsekonsulenter kan skræddersy din rejse til USA, uanset om du vil opleve landets ikoniske storbyer, køre langs legendariske landeveje, udforske den utrolige natur i landets nationalparker eller nyde Floridas forlystelser.
Gå på opdagelseEscrito por la empresa

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.
Vesterbrogade 149, Bygning 12, 3. sal, 1620, København V, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En fantastisk tur, hvor vi virkelig fik oplevet ALT på vores liste. Maria fra USA Tours, har været vildt overbærende, til at svare på alle vores spørgsmål. Der var rigtigt mange, men det gjorde også at vi var helt trygge da vi skulle afsted. Vi kommer til at anbefale Maria og USA Tours til alle vi kender. Skal vi afsted igen, bliver det med USA Tours👍

Respuesta de USA Tours
Vi ønskede at besøge vores søn der er på udveksling i Boston og samtidige besøge forskellige steder. Vi planlagde rejsen sammen med Nicolai fra USA tours. Efter vores ønske gik turen til Boston, Washington, Niagara Falls, Bar Harbour og retur til Boston med nogle stop undervejs. Alt fungerede perfekt. Hotellerne var fantastiske og der var styr på flyrejse og lejebil. Nicolai havde fundet nogle skønne steder, hvor vi overnattede undervejs mellem de aftalte stop. Jeg kan varmt anbefale USA Tours til at hjælpe med jeres rejse.

Respuesta de USA Tours
Hjemvendt efter en veltilrettelagt rejse i California, Utah, Nevada og Arizona. Alt var planlagt tilfredsstillende - fly, billeje og hoteller. Rejseagent Julius havde planlagt en super god tur ud fra vores ønsker. Kan varmt anbefale USA tours.

Respuesta de USA Tours
TAK! Ganske enkelt tak, til USA Tours, og særligt til Jonas. Via Jonas´ kyndige vejledning fik vi sammenstykket vores drømmetur gennem nationalparker i "Det vilde vest". Jonas tog os i hånden fra den første spæde planlægning og har først nu, efter opfølgende samtale ved hjemkomst, sluppet den igen. Går turen igen til USA (hvilket er drømmen), bliver det helt sikkert USA Tours der skal stå for planlægningen og forhåbentlig igen Jonas. Mange ord, der vel kan beskrives med få: Udsøgt og sublim vejledning og service - TAK!

Respuesta de USA Tours
Jesper Antonsen fra USA Tours fortjener langt flere stjerner end 5 for hans store indsats for at arrangere et fantastisk Roadtrip på Vestkysten for vores familie. Kæmpe oplevelse og en tur vi aldrig glemmer. Alt fungerede og vi oplevede at vores tur var fuldstændig tilrettelagt som vi ønskede. Jesper ved alt om USA, - og er meget serviceminded, imødekommende og virkelig dygtig. Tak Jesper for al din hjælp og ikke mindst din tid. Vi booker helt sikkert USA Tours igen til vores næste tur. De største anbefalinger herfra.

Er netop hjemvendt fra 23 dages Road trip i Californien
Alt er planlagt hjemmefra i samråd med Maria, som har været fantastisk, gode hoteller og rigtig god vejledning og tip. Hun havde fuldstændig styr på hvor man skulle bo i de forskellige byer, hvilket var meget betryggende.
Kan varmt anbefale Maria og USA TOUR til andre. Super profesionelle medarbejdere, der ved hvad de tale om.
Vil helt klart bruge dem igen til vores næste rejse.
Hilsen Rikke

Respuesta de USA Tours
Det var en super fed tur og der var bare styr på det hele med fly og bil leje .hoteller og alt det der var bestilt fra usatours.dk så ingen problemer så fedt at det bare var nemt

Respuesta de USA Tours
Fantastisk samarbejdspartner til et lige så fantastisk roadtrip på tværs af USA.
Rejsekonsulent Julius Rensch både lyttede og lagde en perfekt rejseplan til vores projekt.
Også dejligt, at de holdt øje med de udfordringer, som opstod i Gran Canyon, som kunne have givet problemer. Og ja følger op efter hjemkomsten. Kan kun give mine bedste anbefalinger

Respuesta de USA Tours
Vi var på en fantastisk rejse op langs USA's Østkyst. Da dele af den planlagte rejse ikke kunne gennemføres grundet en Orkan, fik vores rejseguide Nicolai lynhurtigt ombooket os, endda uden at vi skulle betale ekstra. USAtours kan klart anbefales, og vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

Respuesta de USA Tours
Hjemkommet for få dage siden efter dejlig tur. Tur planlagt med stor hjælp fra Julius.
Dog var 3 af hotellerne ganske ringe - har talt med Julius efter hjemkomst. Bortset fra knap så gode hotellet, så har alt fungeret efter planen.
Tur 20/8-3/9 2024
Skulle det blive aktuelt bruger vi gerne USA Tours igen.

Respuesta de USA Tours
Vi har været på en 25 dage lang sølvbryllupsrejse gennem USA med en kombination af fly og lejebiler, fra øst til syd til vest. Fra A til Z har Julius gennem USA Tours hjulpet os på bedste vis med at skræddersy rejsen for os ud fra vores ønsker om destinationer. Hotelvalgene har været fremragende, og Julius har hele vejen igennem været let at komme i kontakt med i de tilfælde, hvor vi havde brug for det, både før, under og efter rejsen, og han har været hurtig til at svare på alle vores spørgsmål. Den skriftlige rejseplan har også været både grundig og overskuelig.
Vi vil ikke tøve med at anbefale USA Tours til andre og at benytte os af dem igen ved en eventuel næste gang.
Hilsen fra Jan og Åsa

Respuesta de USA Tours
Bestilte en rejse ved jer sidste år og har været afsted og sikke en fantastisk tur og oplevelser i/ Maria satte bare den fedeste tur sammen ever.
Vi hade lidt problemer på turen med et hotel men ringede undervejs til usa tours og det blev løst sammen dag selv om der var tidsforskel.
Så i for 5 stjerner fra den glde familie på 6.
Og hey en kæmpe stor tak til Maria Grønvold for det høje service niveau og bestemt ikke sidste gang vi bruger usa tours.

Respuesta de USA Tours
Vi var på en 3 ugers familieferie til Hawaii. Ann-Sofie og Nicolai var gode rådgivere og hjælpere hele vejen igennem og var med til at gøre turen til en fantastisk og ikke mindst tryg oplevelse.
Tak :o)

Respuesta de USA Tours
Vi har lige været 18 dage på tur i autocamper fra Denver til Las vegas og retur.
Nicolai sammensatte rejsen og ordnede alt det praktiske. Der opstod et problem en uge før vi skulle afsted, men det løste han til UG+ Tak Nicolai.
Der var ingen problemer på turen. Men det er rart at vide at der vil blive taget hånd om dem, hvis de opstår.
Kan kun anbefale at hvis turen går til USA, så brug USA Tours

Respuesta de USA Tours
Alle kan sælge en rejse , men USA Tours er der også når der er problemer ,som vi fik på vores rejse da vores fly blev aflyst og der blev problemer med bil og hotel ,USA Tours ringer også efter vi er kommet hjem for følge op på tingene

Respuesta de USA Tours
Det er en uge siden vi kom hjem fra USA, og det er første gang vi har været i USA. Der er masse oplevelser og minder vi tager med hjem.
Inden vi besluttede at købe rejsen fra USA Tours har vi prøvet at kontakte forskellige bureauer, men USA Tours gav det bedste indtryk og service.
Vi siger tusinde TAK til "JULIUS "for at have lavet en god rejseplan.
Han kombinerede storbyer og natur, og det var mega fedt.
Hotelbeliggenhed/afstand på kørsel spillede alt sammen.
Hvis vi skal opleve USA igen, så kommer vi helt klart til at købe det herfra.
Jam / Familien Jørgensen 😉

Respuesta de USA Tours
Vi fik hjælp af USA Tours til planlægning, booking af hoteller og flybilletter da vi hér i juli måned 2024 skulle 3 uger til USA (Highway 1 - ruten). Alt forløb fuldstændigt planmæssigt under selve rejsen. Men også inden afrejsen hjælp Nicolai Jessen med besvarelse af alle vores spørgsmål og ydede en super god service. Vi kan klart anbefale andre at benytte sig af USA Tours når turen går til Amerika.
Hilsen Lillian

Respuesta de USA Tours
Fantastisk tur til New York.
USA Tours leverede indledende god vejledning og planlægning af rejsen som gjorde turen let og overskuelig. Super service undervejs :O)

Respuesta de USA Tours
God service og god rute.
Vores tur til New York, Washington og Florida var rigtig godt planlagt. Vores ønsker blev forstået og hørt. Gode hoteller og god rute.
God service og dejligt overblik i forhold til formidling af materialet, så det var let at tilgå undervejs.
Dejlig personlig rådgivning og kontakt, som gjorde, at vi var trygge ved det hele.

Respuesta de USA Tours
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.