Banner for US Birth Certificates & Vital Records

3. Servicio de comercio electrónico
  4. Departamento de licencias

Sobre US Birth Certificates & Vital Records

Escrito por la empresa

Get your Birth Certificates.
Fast. Easy. Safe.

US Birth Certificates
US Birth Certificates logo

How It Works

Apply online 1. Apply for your Birth Certificate
Expert review 2. Expert review and quick turnaround
Certificate delivery 3. Get your certificate delivered at home

About Us

US Birth Certificates & Vital Records is a trusted online service dedicated to simplifying the process of obtaining official birth certificates and vital records. Designed with convenience in mind, our platform guides users step-by-step through the application process, helping them avoid common errors and delays.

What sets us apart is our commitment to efficiency and fast processing. Our streamlined online form allows users to complete their request in minutes, eliminating the need for complex paperwork or in-person visits. Our team of professionals then reviews each application to ensure accuracy and compliance with state requirements, helping reduce processing issues.

Customer satisfaction is our key priority, and we value responsive support and clear communication throughout. By combining technology with expert guidance, US Birth Certificates & Vital Records offers a reliable solution for those who value efficiency, clarity, and peace of mind when handling important personal documents.

Disclaimer: US Birth Certificates & Vital Records is a privately owned website and is not affiliated with, owned, or operated by the U.S. Government or any government agency.

Team US Birth Certificates & Vital Records offers an online service designed to help customers request vital records in a simpler and more convenient way

Escrito por la empresa

Through our platform, you can start applications for certified copies of birth, death, marriage, and divorce certificates from home, without needing to work through complex paperwork on your own.
Our service is built to support customers who need their key documents for all kinds of reasons. We help people across the United States get the documents they need for passport applications, vital record updates, insurance matters, estate processes, name changes, and more.
Government websites can be confusing. Our online application process is designed to be quick, clear, and easy to follow, with step-by-step guidance from start to finish. We help you avoid common mistakes that often cause delays and processing issues. Before submission, our team reviews all applications for accuracy and compliance with the relevant state requirements.

A Simpler Way to Request Vital Records Online

Team US Birth Certificates & Vital Records offers a guided online experience designed to make vital record requests clearer, easier, and more convenient from the very first step.

US Birth Certificates & Vital Records was founded on providing convenience, clarity, and quality customer support. Our service offers a practical alternative for those who prefer not to manage the vital records process through multiple offices or paper forms. Start the process online, and we’ll share clear guidance on the next steps. We help to make vital record requests easier to understand and more accessible for customers who value a guided online experience.

Información de contacto

Promotion box for US Birth Certificates & Vital Records

Professional Vital Records Support

At US Birth Certificates, we simplify vital records requests.

TrustScore: 4.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5670 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

good ggod

todo fue exelete

3 de septiembre de 2026

Hello,

Thank you so much for taking the time to leave us a positive review! We are glad to hear that you had a satisfactory experience with our services.

At USBirthCertificates, we strive to provide quality service and exceed our customers' expectations. Your positive review is a valuable testament to our commitment and motivates us to continue working hard to provide you with excellent service.

We sincerely appreciate your confidence in us and look forward to serving you again in the future. If there is anything else we can help you with, please do not hesitate to contact us.

Thank you again for your support and for choosing us as your service provider!

US Birth Certificates & Vital Records Team

Satisfactorio

Muy amables

29 de agosto de 2026

Hola,

Muchas gracias por tomarse el tiempo de dejarnos una reseña positiva. Nos alegra saber que ha tenido una experiencia satisfactoria con nuestros servicios.

En US Birth Certificates & Vital Records , nos esforzamos por ofrecer un servicio de calidad y superar las expectativas de nuestros clientes. Su crítica positiva es un valioso testimonio de nuestro compromiso y nos motiva a seguir trabajando duro para ofrecerle un servicio excelente.

Agradecemos sinceramente su confianza en nosotros y esperamos poder servirle de nuevo en el futuro. Si hay algo más en lo que podamos ayudarle, no dude en ponerse en contacto con nosotros.

Good fácil y rápido

Muy buena gracias

Muy buena gracias

10 de agosto de 2026

Hola,

¡Muchas gracias por tomarse el tiempo de dejarnos una reseña positiva! Nos complace saber que tuvo una experiencia satisfactoria con nuestros servicios.

En USBirthCertificates, nos esforzamos por ofrecer un servicio de calidad y superar las expectativas de nuestros clientes. Su reseña positiva es un testimonio valioso de nuestro compromiso y nos motiva a seguir trabajando arduamente para brindarle un servicio excelente.

Agradecemos sinceramente su confianza en nosotros y esperamos poder atenderle nuevamente en el futuro. Si hay algo más en lo que podamos ayudarle, no dude en ponerse en contacto con nosotros.

¡Gracias de nuevo por su apoyo y por elegirnos como su proveedor de servicios!

Atentamente,

El equipo de US Birth Certificates & Vital Records

6 de agosto de 2026

Todo rápido y en orden

Todo rápido y en orden , una muy buena estructura de funcionamiento

1 de agosto de 2026

Hello,

Thank you again for your support and for choosing us as your service provider!

US Birth Certificates & Vital Records Team

26 de julio de 2026

Exelente

11 de julio de 2026

Very good

La experiencia fue satisfactoria y pude resolver sin tener que ir al lugar

2 de julio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Qué es más rápido que en las oficinas

Que me ahorra tiempo en las oficinas

24 de junio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hice el trámite del acta de mi hijo en…

Hice el trámite del acta de mi hijo en formato largo espero llegue pronto

24 de junio de 2026

Hola,

Gracias por tu valoración positiva. Agradecemos tus comentarios y entendemos que aún puedas tener algunas dudas o inquietudes.

No dudes en ponerte en contacto con nosotros para que podamos ayudarte: US Birth Certificates & Vital Records .com/contact-us

Seguimos trabajando para mejorar tu experiencia.

Un saludo,

Equipo US Birth Certificates & Vital Records

Fue muy fácil

23 de junio de 2026

Hola:

¡Gracias de nuevo por su apoyo y por elegirnos como su proveedor de servicios!

Atentamente,

El equipo de US Birth Certificates & Vital Records

Todos es más rápido

Todas bien en la aplicación

16 de junio de 2026

Hola,

En USBirthCertificates, nos esforzamos por ofrecer un servicio de calidad y superar las expectativas de nuestros clientes. Su crítica positiva es un valioso testimonio de nuestro compromiso y nos motiva a seguir trabajando duro para ofrecerle un servicio excelente.

Equipo de USBirthCertificates

Is Good

Fue mi rápida y muy fácil

15 de junio de 2026

Hello,

Thank you so much for taking the time to leave us a positive review! We are delighted to hear that your experience with our services was satisfactory.

At Vital Forms Direct, we work hard to provide reliable, high-quality service and to exceed our customers’ expectations. Your positive feedback is a valuable acknowledgment of that commitment and motivates our team to continue delivering the best support possible.

Thank you once again for your support and for choosing us as your service provider!

US Birth Certificates Team

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (5703 reseñas)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.