2,9

Medio

2,9

Comprobamos las opiniones

u mnie zaczelo sie od reklamy w necie…

u mnie zaczelo sie od reklamy w necie ktora obiecywala pewne zyski i latwy start bez wiedzy kliknalem bo wygladalo to calkiem normalnie po dniu byl telefon rozmowa spokojna bez cisnienia doradca gadal ogolnie mial wschodni akcent ale wtedy w ogole nie zwrocilem na to uwagi na poczatku wplacilem mala kwote zeby sprawdzic jak to dziala panel chodzil ok saldo sie zmienialo i przez jaksi czas bylo cicho problem pojawil sie dopiero gdy chcialem wyplacic srodki najpierw wyskoczyl temat podatku potem doszla weryfikacja AML i zaczely sie opoznienia oraz sprzeczne odpowiedzi zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach przyszlo umorzenie bo brak dowodow i brak wspolpracy instytucji zagranicznych myslalem ze to juz koniec i zostalem z tym sam dopiero pozniej trafilismy na kancelarie ktora zna takie sprawy od lat widac bylo ogromne doswiadczenie najlepszych prawnikow i to ze pomagali uz wielu osobom u mnie tez finalnie sprawa ruszyla i srodki wrocily pisze to z reklamy wyglada wiarygodnie a prawdziwy problem wychodzi dopiero przy wyplacie. Kontakt który mnie uratował8/8/1robię odstep5/0/1bo usuwają5/5/1 opinie

12 de agosto de 2026

szukalam w sieci jakiegos sposobu

szukalam w sieci jakiegos sposobu, na uratowanie oszczednosci przed ta cholerna inflacja i trafilam na grupie na link do trustedloginsource. zarejestrowalam sie i doslownie po pieciu minutach mialam telefon od faceta ktory przedstawil sie jako osobisty analityk rynkowy. caly czas mowil z takim dziwnym wschodnim akcentem ale byl tak przekonujacy ze wplacilam na poczatek jakies drobne na probe. pozniej dzwonil codziennie pokazywal wykresy ze niby wszystko idzie do gory i namowil mnie na wplate kolejnych paru tysiecy euro na jakies dziwne konta techniczne. wszystko bylo pieknie dopoki nie powiedzialam ze potrzebuje pilnie wyplacic gotowke na remont. wtedy zaczal sie prawdziwy horror bo nagle pojawily sie z kosmosu jakies oplaty za sejfy weryfikacje i miedzynarodowe podatki. bezczelnie wmawiali mi przez telefon ze to przeze mnie bo zle wpisalam cyferke przy autoryzacji i przez to moje konto zostalo zablokowane pod zarzutem prania brudnych pieniedzy. na policji pani spisala protokol ale od razu powiedziala ze sprawa pojdzie do umorzenia bo te bandziory maja serwery poukrywane gdzies na egzotycznych wyspach. bylam w tak potwornym stanie psychicznym ze balam sie wyjsc z domu ale dzieki bogu trafilam na forum zrzeszajace oszukanych ktore mnie uratowalo z tego bagniska. tam ludzie rzucili mi liny ratunkowe i pokazali jak skutecznie dojechac tych naciagaczy. kontakt który dostałem i mnie uratował oraz wielu innych to 7/8/3/ wpisuje w ten sposob 2/9/9/ zeby boty trustedloginsource nie kasowaly moich ostrzezen 7/6/2/ bo dzieki tej ekipie udalo mi sie wyrwac im moje ciezko zarobione pieniadze. ostrzegam was wszystkich przed nimi.

7 de julio de 2026

¿Es ésta tu empresa?