Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,9

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onbetrouwbaar - Slordig - Slechte communicatie - Onprofessioneel

Zeer teleurstellende ervaring. Ik kan dit bedrijf helaas niet aanbevelen.

Wij hebben meerdere werkzaamheden door dit bedrijf laten uitvoeren. De renovatie van het platte dak en het hoofddak is goed verlopen, maar de vervanging van de dakgoten was zeer slordig uitgevoerd. Er ontstond zelfs een nieuw lek tijdens de werkzaamheden en de afwerking was verre van professioneel.

Ondanks meerdere telefoontjes en e-mails duurde het lang voordat er actie werd ondernomen. Uiteindelijk is het lek provisorisch verholpen met kit en teer. Hoewel het daardoor niet meer lekte, vind ik dit geen duurzame of vakkundige oplossing. Ook de aansluiting van de dakgoot op die van de buren is slecht afgewerkt en er zijn verschillende soorten beugels gebruikt, waardoor het geheel er slordig uitziet.

Door de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd en de moeizame communicatie ben ik het vertrouwen in dit bedrijf volledig kwijtgeraakt. Ik kan dit bedrijf daarom niet aanbevelen.

17 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tot twee maal toe een afspraak gemaakt…

Tot twee maal toe een afspraak gemaakt voor een dak-intake en daarvoor thuisgebleven, maar niemand komt opdagen, geen belletje (was wel de afspraak), niks. Meneer de planner aan de telefoon was erg vriendelijk en begripvol maar kon niet meer dan exuses aanbieden.
Jammer!

15 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na betaling geen service

Het eerste contact bij de offerte was alles goed. Mijn dak was niet lek maar na 20 jaar vond ik het verstandig om lekkages voor te zijn.
Het dak werd gemaakt maar na een regenbui was er een lekkage in de woonkamer. Gek want ze zouden er alleen een laag bovenop leggen.
Contact leggen was moeilijk maar hebben het opgelost.
Voor de verzekering had ik van hen nodig want zij moesten vertellen dat de lekkage opgelost was. Na 6 mailtjes, 8 keer bellen en appen werd er niets gedaan. Telkens het verhaal opnieuw vertellen en elke keer wisten ze het niet waarover het ging. Ik ben aan het einde ban het latijn. Slechte service

26 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.