Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met mijn vaasjes en XL vazen :)! Afgelopen week heb ik mijn eerste bestelling van vaas en meer ontvangen. Niet alle kleurtjes die ik wilde waren op voorraad maar ik ben keurig gebeld om ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via Facebook terecht gekomen bij dit bedrijf. Tulpenvaas besteld deze werd snel geleverd. De vaas was ontzettend goed en zorgvuldig verpakt. Deze is dan ook heel aangekomen. Ontzettend blij mee

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestellen ging makkelijk, goede duidelijke informatie over de levering. De levering ging vlot en volgens afspraak. Het door mij bestelde breekbare vaasje was boven verwachting goed verpakt.

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de artículos para el hogar

Escrito por la empresa

Met onze nieuwe kleurrijke vaascollectie! Voeg een vleugje fruitige flair toe aan je interieur met deze kleurrijke pronkstukken. Altijd lage prijzen & uit voorraad leverbaar

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,4

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met mijn vaasjes en XL vazen :)

Blij met mijn vaasjes en XL vazen :)!

Afgelopen week heb ik mijn eerste bestelling van vaas en meer ontvangen. Niet alle kleurtjes die ik wilde waren op voorraad maar ik ben keurig gebeld om een alternatief uit te zoeken.
Alle vaasjes (7 stuks) waren apart en zorgvuldig verpakt in dikke bubbels om ze te beschermen.

1 mooie grote vaas hou ik zelf, de rest zijn kadootjes en ik weet zeker dat de mensen die ze kado krijgen net zo blij zijn als dat ik ben :)

2 de julio de 2023

Contact is traag.

Goedemiddag,
Ik heb u gemaild omdat mijn artikel beschadigd aankwam, maar heb nog niets teruggehoord!
M.vr.gr.
A.G. Ludolph

13 de junio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prima en goede prijs, wel aandachtspunten

Positief:
Leuke site met mooie spullen. Goede prijs.

Aandachtspunten vond ik:
Artikel wat ik had besteld en betaald was niet op voorraad. Ik werd daarover netjes gebeld. Voor 16 uur besteld en dan verzonden klopt niet, het verzenden was bijna 1 week later. Ik gaf dit aan aan de telefoon en daar werd wat laks op gereageerd. Nadat ze aangaven dat het artikel niet op voorraad was bleef deze als beschikbaar staan ok de site. Op mails werd niet of later gereageerd.

21 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helaas was een vaas tijdens transport…

Helaas was een vaas tijdens transport gebroken. Vervelend is dat je hen niet telefonisch kan bereiken! Tevens werd er niet op mijn eerste 3 mails gereageerd. Na nogmaals mailen werd er wel snel actie ondernomen en is het geld op mijn verzoek teruggestort. Erg jammer want ze hebben een mooie collectie accessoires.

30 de mayo de 2023

Beste Berry,

We zijn erg druk bezig om alles soepel te laten verlopen, soms gaat dit wat moeizamer dan andere keren. Excuses hiervoor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De bestelling zou woensdag geleverd…

De bestelling zou woensdag geleverd worden. Steeds een dag uitgesteld en op zaterdag is de status, bezorgmoment onbekend.

21 de mayo de 2023

Beste Ellen,

Uw pakket is inderdaad verloren gegaan bij PostNL, we gaan u terugbetalen.

Niet tevreden.

GM. Ik bestel een vaas,22-04-2023 hij komt niet binnen binnen het bestel termijn,hij zou voor 29-04-2032 bezorgd worden.ik bel een mevr.ze zeg hij komt eraan?
Vervolgens hoor of zie ik nog niks. 2x gebeld en u nr. Was niet bereikbaar. Mailtje naar u gestuurd.en dan…..
Vorige week zaterdag zie ik dat hij ineens wel verstuurd is,fijn, s,middags komt hij zelfs al binnen,wat blijkt hij is kapot. Gelijk mailtje en foto,s naar u gestuurd . Krijg mailtje terug van u dat het vervelend is en dat u gelijk een retourbon naar mij opstuur, helaas weer week verder nog niks ontvangen…..

11 de mayo de 2023

Beste Diane,

Door drukte (en dat is natuurlijk geen excuus) is er het een en ander mis gegaan. Hiervoor wel onze excuses, als het goed is heb je een retourlabel in je mail.

vogelvaasje

Ondanks dat ik de levering best lang vond duren;
8 mei besteld & 19 mei ontvangen,
was het het wachten meer dan waard.
Heel goed verpakt.....gelukkig.
Het vogelvaasje is TE leuk.
Ik ben er heel blij mee.
Groetjes Ellen

11 de mayo de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.