Valby Dyreklinik Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan kun anbefale Valby dyreklinik efter at vores hund Charlie blev akut indlagt med feber og en infektion, for et par uger siden. De 4 dyrlæger som vi været i kontakt med - og særlig Anne som haft... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

d. 3. november var vi til konsultation hos Valby dyreklinik med vores 7. År gamle Cockerspaniel da den tidligere var behandlet for underlivsbetændelse og kontrolleret hos Hjørnegårdens Dyreklinik.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig dyrlæge. Selvom han har mere erfaring med hunde og katte, tog han sig af vores kanin med stor omhu.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Indlæggelse af vores hund på 4 år. Vores hund havde diare i gennem 5 dage. Hun havde en opkastning for 3 dage siden, men alligevel insisterede dyrlægen at der skulle tages røntgebillede for fremme... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a
  2. también en la categoría
  3. Hospital veterinario
  4. Servicio veterinario de emergencia

Escrito por la empresa

Valby Dyrehospital er din lokale dyrlæge i København. Vi har fokus på at give dig og dit kæledyr en tryg og omsorgsfuld behandling. Læs mere om os her på siden. Vi har døgnåbent så vi kan tilbyde behandling til familiedyr på alle døgnets tider, hele året.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Inkompetent – BLIV VÆK! - Pengemaskine

Dyrlægen limer en stor flænge på øreflippen uden at forbinde såret. Ikke længe efter flapper vores labrador med ørene, som hunde jo gør, hvilket betyder at såret springer op og således har vi betalt 4100,- for en limning der var formålsløst!
De mente, at en krave var en god nok løsning, men selvfølgelig kan en hund ryste ørene med en halskrave på!!
Vi forlangte alle penge retur for spildt og inkompetent behandling. Efterfølgende har vi været i telefonisk kontakt med klinikken og er blevet tilbudt 30% afslag i prisen.
Endvidere fik vi en pris på 15.000.- for at sy tre sting i narkose, som jo er decideret pengegrisk!
Undrede mig i øvrigt over, at ejeren af klinikken IKKE er dyrlæge.
Summa summarum - BLIV VÆK!

8 de junio de 2024

Sød og hjælpsom personale

Min hund var enorm syg henover påsken. Vi kom til Valby dyrehospital og blev taget rigtig godt imod. Det endte desværre med en aflivning, da min hund havde kræft i hele kroppen. Personalet var så hjælpsomme, søde og tålmodige. Min datter fik en fin bamse og en bog. Kan varmt anbefale klinikken.

31 de marzo de 2024

Respuesta de Valby Dyreklinik

Hej Frederikke. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse, trods de meget kedelige omstændigheder omkring jeres besøg hos os. Vi er glade for, at kunne hjælpe jer, da i havde brug for os. Vi sender varme tanker jeres vej ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reddet min kat i en nødsituation

Jeg besøgte klinikken en lørdag aften på grund af en nødsituation med min kat. Jeg blev mødt af en dyrlæge, der var på vagt, og de tog straks imod ham.

Jeg er dog virkelig glad for, at jeg har forsikring til min kat, da behandlingen kan blive meget dyr, især uden for normal arbejdstid. Men jeg er så taknemmelig for, at de reddede min kat.

De var professionelle, besvarede alle mine spørgsmål og sørgede for, at han var komfortabel og godt passet på.

Han er fuldstændig kommet sig nu takket være disse dyrlæger, og jeg kan varmt anbefale dem, især til nødsituationer.

Tak igen, for alt hvad I gjorde for min kat! 🐾

1 de marzo de 2024

Respuesta de Valby Dyreklinik

Hej Diana. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse. Den er vi super taknemmelige for. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med forløbet, og glad for behandlingen hos os ❤️🐈 Vi ønsker jer en skøn påske fra alle os 🐣

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god behandling af Kvik med…

Super god behandling af Kvik med nyresten og operation.
Christian er dyrlæge og fulgte Kvik under hele behandlingen.
Kan kun anbefale dette sted.😉
Håber ikke at vi ses igen🐶
Hilsen
Kvik og Co.

29 de febrero de 2024

Respuesta de Valby Dyreklinik

Hej Anders. Tusind tak for anbefalingen, den er vi rigtig glade for. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med forløbet hos os :-) Vi ønsker en dejlig påske til jer fra alle os 🐣

Huge in bill in <10 minutes, negligence and completely wrong diagnosis

Went to have an emergency appointment in a Saturday morning, for my male 13 years old dachshund that was screaming in pain. They were very prompt, no waiting time, which was great.

But then the disappointment started, the vet only massaged a bit of his back and said "it could be "disc herniation", and that was it. And prescribed a medicine for pain. Not even 10 minutes, and a 3367kr. bill.

No exams were made, no additional scans, nothing.

Turns out, after a second opinion, that he was having A RENAL CRISIS. Not recommended, I can't stand negligence and incompetence, but that seems to be the norm in Danish healthcare and veterinarians. Do Danish universities only teach about painkillers and "it's nothing, wait 8 weeks"?

19 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personale der går ud over det sædvanlige

Valby stod på spring da vores Cavelier fik det dårligt. De hjalp og guidede os igennem vores hunds adfærd, og gjorde os opmærksomme på straks at tage ham til dyrelægen. Efter en dybdegående analyse, fandt de frem til fransk hjerteorm, og igangsatte en øjeblikkelig behandling herfor.

Uden deres medarbejders guideance, og willingness til at råde os undervejs, var det ikke sikkert at vi havde opdaget det i tide.

Jeg kan ikke anbefale Valby Vetgruppen, og deres personale nok.

Tak.

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Valby Dyreklinik

Hej Thorbjørn. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er dejligt at du har følt vi havde godt hånd om jer på klinikken. Vi ønsker jer en rigtig god vinter fra alle os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag måtte sige farvel til…

Vi har i dag måtte sige farvel til vores kat på 19 år.
Vi blev budt velkommen af et yderst kompetent personale.
Vi fik sagt et meget roligt og værdigt farvel.
Vores varmeste anbefalinger herfra ❤️

3 de noviembre de 2023

Respuesta de Valby Dyreklinik

Hej Tina Charlotte. Tusind tak for din varme anbefaling, trods de meget kedelige omstændigheder ❤️ Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe jer i den svære situation i stod i dengang ❤️
Vi ønsker jer en rigtig god jul, og et godt nytår fra alle os 🎄

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De spinder guld på syge dyr!

Vi ved godt, det koster ekstra at få sit dyr tilset af en dyrlæge i weekenden. Men den regning vi netop er blevet præsenteret for, er fuldstændig horribel og ude af proportioner!
En enkelt overnatning plus noget medicinsk behandling og et par røntgenbilleder af en lille chihuahua skal åbenbart koste kr. 21.644,- 😳
Hvordan man kan være bekendt at tage kr. 330 for blot at stikke en nål i hans pote - så kommer selve blodprøvetagningen samt tolkningen efterfølgende til kr. 980,- - er mig komplet ubegribelig. Derudover kr. 3.100 for 1-3 røntgenbilleder, forbrugstillæg på kr. 1.050, væskebehandling på kr. 750 samt diverse andre udredninger for x antal 1000 kroner - hvordan kan de overhovedet se sig selv i øjnene…
Bevares, de er søde og hjælpsomme, men det betaler jo ikke regningen og jeg gætter på, det ikke er første gang, de har hørt folk brokke sig over prisen.
Så anbefalingen herfra er bestemt, at finde et andet behandlingssted til jeres syge dyr i weekenden!

9 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lovely for your pet but not your wallet

They saved our cats life and for that we are forever thankful. All of the staff from the vet nurses picking up the phone, their apprentices and their vets were lovely, excellent, professional, multilingual, empathetic.

Our 2 day stay in their emergency room did cost 28k however so think twice before going in without an insurance.

11 de agosto de 2023

Hi LF,

Thank you for the five star review. It's great too hear from you.

We wish you and you cat all the best.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg og min kæreste var derhenne med…

Jeg og min kæreste var derhenne med vores hundehvalp, der havde dårlig mave. Vi havde en tydelig oplevelse af at kasseapparatet kørte med fuld smadder sammenlignet med andre klinikker. De ville indlægge for hund for 13.000 kr. selvom hunden var i bedring og faktisk havde helt normal mave næste dag. Vi kontaktede herefter klinikken og fortalte om vores oplevelse, hvilket de var helt uforstående overfor og mente ikke de havde været pengegriske overhovedet. Vi valgte heldigvis at tage hunden med hjem og sparede de 13.000 kr, som vi helt unødvendigt kunne have tabt. I øvrigt tog de også penge for en goodiebag, som de gav os ved besøget uden at forklare det ville koste os.

10 de agosto de 2023

Hej Lucas.

Det gør mig oprigtigt ked af, at læse om hvordan I har oplevet at være hos os. Vores fornemmeste opgave her på Valby
Dyrehospital er til hver en tid, at drage omsorg for og behandle alle dyr godt.

Vi er meget interesserede i altid at forbedre os og tager uden tvivl Jeres feedback til os.

Vi vil meget gerne tale forløbet igennem med Jer, hvis I har interesse i det?

I kan kontakte os på tlf. 81817781.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg måtte få min gamle hund aflivet i…

Jeg måtte få min gamle hund aflivet i sidste uge. Det er ubeskriveligt hårdt, men personalet var så søde og forstående, og gjorde hele processen så udholdelig som det overhovedet kunne lade sig gøre.

I dag fandt jeg så i min postkasse tre små postkort fra dyrlægen. De har taget poteaftryk og snudeaftryk af ham efter jeg gik og sendt dem til mig. Det var en ubeskriveligt sød gestus og jeg kan slet ikke takke jer nok for den!

13 de julio de 2023

Hej Christian.

Dejligt at høre du blev glad for posten.

Det er meget rørende at du har kunne finde overskud til at skrive om os i sådan en svært tid.

Du ønskes alt det bedste fremover.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Løb væk fra dette uhyggelige sted

Min dejlige hund har gået hos jer i 3 år.
1. Har i ofte lange ventetider, op til flere mdr.
2. Ventider når vi ankommer
3. Telefonpasser var meget sur og smed røret på flere gange
5. Uprofessionelle
6. Pengegriske
7. Forskellige beskeder
8. Ringer ikke tilbage, selvom det var det i selv skrev i ville på udskrivnings papiret
9.følger ikke op

Min hund blev syg fik en akut tid ( betaler 189kr om mdr i abb)
Hun blev scannet, blodprøve, væske og urinprøve- formodentligt blære betændelse- farligt får jeg at vide,'men det kan også være andet, derfor skal hun være under observation.
Vil lige nævne at jeg var der 8/6 da hun pev når hun tissede, fik at vide hun var lidt rød om kønsdelen , ingen ordentlig undersøgelse!!!!!
Så der skulle bare bruges creme, formodentlig var hun allerede syg dengang
Dyrelæge nævnter selv at mange hunde går rundt med uopdagede blærebetændelse!!!! Hvorfor blev hun ikke undersøgt ordentlig dengang ??

Akut tid d 5/7:
Jeg betaler 10997kr plus penecillin, alle der har med dyr i min omgangskreds er rystet om den pris!!!! Desværre hører jeg bagefter af mine veninder der bor i Valby, at det er de kendt for, horrible priser , dårlig dømmekraft, dårlig service, flere har kørt sag mod dem!

Min hund kommer hjem , jeg observere hende konstant og venter det meste af næste dag på opkald fra dyrelægen.
Det sker ikke, jeg ringer mange gange og får hver gang en sur og usympatiske dame , der påstår at alle har travlt , så pyt med min hund;( der nu efter flere gange meddeler mig, at hun skal have penecillin dvs havde jeg ikke ringet var min hund blevet endnu mere syg!!!!!!!!!!
Hun meddeler mig at det må opløses! Jeg insistere på en dyrelæge skal ringe - hvor telefonpasseren så meddeler mig ved 5 opkald at jeg må komme hvis jeg er så nervøs, altså pengemaskinen går i gang!
Det skriver jeg så til dem, hvorefter en dyrelæge sjovt nok ringer,opkaldet tog 6 minutter.
Og medicinen måtte IKKE OPLØSES.
Den dyrelæge var ok
En uge senere ringer jeg da min hund stadig ikke er frisk, de NÆGTER AT TAGE HENDE IND, trods at jeg betaler 189kr pr mdr. plus de jo havde haft min hund inde ugen før .jeg er klar over at de jo ikke tjener så meget på os, men hvem ved! Måske var der andet i vejen - hvilket dyrelæge jo havde gjort opmærksom på kunne være en realitet.
Plus er jeg sikker på, ikke ville se mig Og min HUND, da jeg har tilladt mig at klage , de nægter os adgang!
Det er dyrelægen fra første dag, der nægter det.
Jeg spørger den usympatiske budbringer , hvad hvis jeg ikke kan få tider : så må du ringe rundt til flere, og vi har heller ikke tid imorgen ?????? Hvilken arrogance

Jeg ringer til Hostrup have hvor jeg efter et minut får en tid med det samme!

Og efter mødet med dyrlægen der, går der nogle dage og min hund har det markant bedre . Tusind tak

Jeg håber i læser med, er det andre herinde der har de frygtelige oplevelser dem så kontakt mig!
Jeg slutter ikke her

Jeg vil bare advare andre, for i ikke skal komme i den situation hvor jeres hund ikke bliver behandlet og i får misinformation!

Dette her er jo en sag for kontant eller dyrelægeforeningen eller både og!
Har i andre forslag??

5 de julio de 2023

Hej Charlotte,

Vi er oprigtigt kede, af at du har haft den oplevelse på vores hospital. Vores politik er selvfølgelig, at give den bedste service til ejer og kæledyr. Vi har naturligvis gennemgået forløbet og kan konstatere, at din hund er behandlet fagligt korrekt, dette ændrer selvfølgelig ikke på hvordan du har oplevet kommunikationen og/eller forløbet, det er selvføgelig taget til efterretning her på hospitalet.

Vi har været i telefonisk kontakt med dig og i samråd fundet en løsning, du er altid velkommen til, at kontakte os igen såfremt du har brug for det.

Mvh.
Valby Dyrehospital

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores hund havde en stor skade på øjet

Vores hund havde en stor skade på øjet, de lavede hornhinde transplantation og var utrolige grundige med at fortælle hvad der skulle ske den dag jeg kom ind med skaden og dagen efter hvor han skulle opereres,
Bare så søde og professionelle

Forstår ikke jeres besked var kun tilfreds med jeres hjælp ingen klage, må have formuleret mig forkert,
Vi fik meget god hjælp også bagefter

29 de mayo de 2023

Hornhindetransplantation

Min hund måtte have en hornhindetansplantation, som min egen dyrlæge ikke ville lave. Jeg oplevede stor professionalisme, rigtig god forklaring af det der skulle ske og hvad behandling efter operationen var. Mundtligt og skriftligt. Vi fik service ud over, hvad man kunne forvente. Jeg mødte kun venligt og imødekommende personale.

10 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har flere dårlige oplevelser hos dem

Har flere dårlige oplevelser hos dem, men da de er et dyrehospital er man tvunget til at komme der når det er akut. Jeg ringer til dem fordi min egen Dyrelæge har sommerferie lukket og de havde ikke lagt en recept ud til flåt middel, som de havde lovet. Pernille fra Valby dyre hospital, fortæller mig at de kan godt skrive en recept fordi min hund har været hos dem inden for 1 år. Hun vil bare informere mig at de tager et gebyr på næsten 200 kr for at skrive en recept. Jeg troede det var en joke til at starte med. Valby dyre hospital er et tag selv bord for de mennesker der arbejder der. De laver gebyrer for alt, på bekostning af at man står med sit kæledyr som man elsker. Jeg endte med at ringe til en anden klinik, som ikke tager recept gebyrer. De undrede sig også over at Valby dyre hospital tager næsten 200 kr for at skrive en recept. Den klinik ligger på amager.

IKKE VÆLG Valby dyre hospital. Der er masser af dygtige dyrelæger. Den Dyrelæge der tidligere hed “frihedens dyreklinik” som mange var glade for, er rykket til Rødovre, men det er stadig Dan der ejer den. Han er SÅ dygtig, og man kan stole på ham 100%!
Søg på “Dan Dyrelæge” og så kommer han frem med adresse i Rødovre.

Står du og SKAL bruge akut Dyrelæge, men gerne vil undgå at skulle ind til Valby dyre hospital, så kan jeg anbefale “Køge dyrehospital” det er selvfølgelig ærgerligt man er nødt til at køre så langt, men jeg gør det gerne for at undgå alle de forskellige gebyrer hos Valby dyre hospital.

30 de junio de 2023

Kun gode ting at sige

Vi har kun gode ting at sige. Både da vores gamle kat blev alvorligt syg og vi måtte sige farvel og til behandling af vores nye kat har der udelukkende været omsorg, rigeligt tid og grundighed forbundet med vores besøg her.

19 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores dansk svensk gårdhund blev…

Vores dansk svensk gårdhund blev indlagt med opkast, diarre og var total dehydreret, var indlagt nogle dage, troede ikke hun klarede det. Tak til alle der fik Tøsen op og stå igen. Mig og min mand er jer vild taknemmelig og vi har fået vores kære Tøsepige tilbage🙏🙏🙏. Uden jer havde hun ikke været her mere. Hilsen og knus fra os alle 3 ❤️❤️❤️

1 de mayo de 2023

Handler om penge

Kom ind på en hverdagsaften efter, at min kanin fik en hjerneblødning. Han skulle derfor aflives. Vi var der i 31 minutter og kostede knap 4000 kr. Kæmpe overpris, da der hverken skulle tages undersøgelser eller test. Blot en aflivning.

24 de abril de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.