Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet
  2. Editor de libros
  3. Tienda de bordados

Escrito por la empresa

van-mama.nl Liefdevolle geboorte- en troostcadeaus waarin creativiteit, moederschap en liefde samenkomen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,5

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Topservice bij defect product

Na 2 maanden gebruik was de buitenste laag van 2 thermische flessen (Ion8) helemaal aan het loskomen. Ik meldde dit via mail, kreeg snel een vriendelijk antwoord en een volledige terugbetaling + gratis verzending bij een volgende bestelling. Top service! Dankjewel!

23 de octubre de 2025
Opinión espontánea

waardevol

Mooi, met zorg verpakt met persoonlijk tintje.
Op afgesproken dag geleverd.

Treffend verhaal met zeer waardevolle achtergrondinformatie. Prenten iets minder fel van kleur dan ik had gedacht maar zeer goed bruikbaar!

10 de enero de 2024

Respuesta de Van Mama

We hopen dat het boek veel kinderen mag helpen. De kleuren van de tekeningen op de computer zijn iets kleurrijker. Ze zijn met de hand in aquarell geschilderd en daarmee in druk iets zachter van kleur. Bedankt voor je mooie reactie en bestelling.

Een prachtig boek.

Een prachtig boek.
Zelf niet meegemaakt maar toch even een traantje toen ik het las.
Hier zullen veel ouders en kinderen wat aan hebben

9 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een Knuffel in vele kleuren!!

En nu ga ik dag zeggen!!

Wat een binnenkomer: Een ballonnen boog, een warm aangeklede Zaal, een hartelijk ontvangst, met een lekker kop thee of koffie en als toetje een heerlijk stuk gebak. Wauwie…het was een geweldige boek-presentatie over een oozo moeilijk, gevoelig en ontroerend onderwerp.
Zo mooi opgebouwd, voorgedragen en beelden uitgedragen!
Adembenemend tot het laatst met de mooie muzikale afsluiter. Toch nog zorgend voor een nat neusje en de gekleurde extra schittering in ieders ogen.

Proficiat Samen

Knuffel van Els

25 de septiembre de 2023

Respuesta de Van Mama

Els, Wat een mooie reactie. De boekpresentatie was een dag om nooit meer te vergeten. Het leven vieren en herinneringen maken.

Een waardevol cadeau

Ik had het boek besteld uit interesse en nadat ik het had doorgebladerd wist ik er meteen een hele goede bestemming voor: in een gezin waar ik werkzaam ben is één van de kinderen ernstig ziek en zal niet beter worden. Het boek werd heel positief ontvangen en aan de hand van het boek zijn er al enkele waardevolle gesprekken ontstaan. Dank jullie wel!

25 de septiembre de 2023

Respuesta de Van Mama

Fijn om te horen dat het boek goed terecht komt. De reden is natuurlijk heel verdrietig. We hopen dat het boek ondersteuning mag geven. Ons doel is bereikt als ik hoor dat het boek heeft mogen bijdragen aan deze mooie gesprekken. Dankjewel voor het vertrouwen.

Nu ga ik dag zeggen

Netjes afgewerkt, prachtig boek voor een afscheid voor iedereen die hier nee te maken krijgt. Dus voor een doelgroep waar we ooit mee te maken krijgen.

30 de septiembre de 2023

Prachtig boek voor rouwverwerking

Beste Désirée en Marjolein, ik heb jullie vanmorgen getroffen bij de Bruna, we hebben elkaars verhalen in het kort verteld, en ik voelde dat ik jullie boek moest kopen. Geen spijt van! Met tranen in mijn ogen heb ik het boek gelezen. Grote complimenten voor jullie, hoe duidelijk en met eenvoud je verhaal over het verlies van Fleur is beschreven voor kinderen, ouders, grootouders en andere opvoeders. Mooi geïllustreerd door Marjolein. Ik proef de liefde waarmee dit boek tot stand is gekomen! Een rijke ervaring voor mij erbij. Dank daarvoor!

4 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Van Mama

Het had gewoon zo moeten zijn dat we elkaar daar troffen. Heel veel succes met jullie boekpresentatie. Désirée is trouwens degene met het prachtige teken talent. Wat fijn dat die liefde voelbaar is. Dit laat zien dat het gevoel wat we er in hebben gestopt te lezen is. Dankjewel ❤️

8 consejos para escribir buenas reseñas.