Valorada con 5 estrellas sobre 5

het was makkelijk om een schutting online op te geven. De volgende dag kwam de offerte al binnen. Een aantal weken later werd volgens afspraak de schutting geplaatst. Vriendelijk en beleefd personeel.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke offerte met goede prijs/kwaliteit verhouding! Vrij snelle leverdatum. De oude schuttingen hebben we zelf verwijderd. Vandaag, binnen 5u, zijn de schuttingen door Van Beek Houtbouw g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig bedrijf met scherpe prijzen. De afspraak kon super snel ingepland worden. Hele vriendelijke mannen die de schutting in een mum van tijd hebben geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden met het wer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 jaar eerder hebben wij ook al een schutting laten plaatsen door van Beek en daarom hebben wij nu opnieuw de keuze gemaakt om onze andere schutting ook door hen te laten plaatsen . De schutting is... Ver más

Información sobre la empresa

1. Estableciemiento de muros verdes y paredes de cultivo

Escrito por la empresa

Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,7

Todas las opiniones

79 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Professioneel en vakkundige…

Professioneel en vakkundige medewerkers.Snel met de offerte en plaatsingsdatum. Bedankt van Beek, ik ben zeer tevreden over het resultaat: Eén mooie en sterke schutting.

14 de diciembre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw mooie compliment !

De heren van ,van Beek zijn zeer vakbekwaam

De heren van ,van Beek zijn zeer vakbekwaam,ze hebben bij 9 huizen in twee dagen alle schuttingen geplaatst,de prijs was goed,en de schuttingen nog veel mooier.
Van offerte tot oplevering helemaal TOP

5 de diciembre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw mooie compliment ! wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie en snelle offerte

Goede communicatie, ook na de offertes en ze denken met je mee, dat is ook niet onbelangrijk!

Bij twee tuinen in een dag, ondanks de stevige regen, de schuttingen geplaatst.

Je kunt zien dat de 2 heren goed op elkaar zijn afgestemd, ze werken als een goed geoliede machine.

Er bleven wel afgezaagde palen en betonnen platen achter, ik weet niet of dat ook de bedoeling was.

Misschien kwam het door de haast want ze hadden nog 2 klussen te gaan.

Wel zag ik naderhand nog groene schimmel op sommige schuttingdelen, die blijkbaar tijdens de opslag was ontstaan. Geen idee of daar iets mee is.

Al met al zeer tevreden, het ziet er heel mooi uit.

27 de noviembre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

Beste heer a.h. van dalen, Bedankt voor uw compliment ! Fijn om te lezen dat het goed is bevallen voor het contact en het plaatsen van de schutting.

Eventueel zou u ons wat foto's van de groene plekken op de schutting kunnen sturen (per mail), dan kunnen wij even met u meekijken en navragen. Soms zijn deze vlekken ook van de impregnatie van het hout en dan trekt het in de loop van de tijd weg.

Voor de resten van de afgezaagde palen en beton platen, zullen wij de monteurs erop wijzen dat dit voortaan wel meegenomen moet worden. De bedoeling is dat dit mee terug gaat, dat het netjes word opgeruimd. Tenzij in overleg met klant anders is besproken.

Verder wensen wij u veel plezier van de nieuwe schutting.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

poort en 2 stukken schutting.

Naar tevredenheid poort en 2 stukken schutting geplaats. Zeer tevreden over de algehele communicatie snelheid en kwaliteit van van Beek.

23 de noviembre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw mooie compliment !

Schutting naar tevredenheid geplaatst

Het plaatsen van de schutting in naar onze volle tevredenheid gebeurt.
Er is netjes gewerkt. Ook het voortraject van offerte tot opdracht is naar tevredenheid verlopen.
Wij zullen Van Beek zeker aanbevelen bij familie en kennissen.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw mooie compliment ! fijn om te horen dat u tevreden bent en u ons zult aanbevelen bij familie en kennissen. veel plezier gewenst van de nieuwe schutting

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Haastige spoed........

Vrijdag 17 november hebben 3 medewerkers van Van Beek Houtbouw in 3,5 uur bijna 32 meter schutting en een poort geplaatst.
Op het eerste gezicht met een mooi resultaat, goede
materialen en een luxe uitstraling, maar als je beter gaat kijken staat de poort niet haaks op de schutting en staan de betonnen palen wel recht in de grond maar niet echt vast.
De oorzaak hiervan is dat de werkzaamheden met grote haast uitgevoerd worden, het lijkt wel of er een wedstrijd gehouden wordt met andere teams wie het eerst weer terug is op de thuisbasis.
Het streven van Van Beek Houtbouw is het leveren van kwaliteit, maar die komt in het gedrang door het hoge tempo van werken, de grond rondom de betonnen palen wordt niet goed aangevuld en aangestampt, want de volgende paal moet er al weer in.
Als de lijn van het tegelpad was gevolgd was het heel makkelijk geweest om de poort haaks te monteren op de schutting.
Kortom als wat meer de tijd wordt genomen om het werk uit te voeren, kun je kwaliteit blijven leveren.
Ik heb hierdoor toch niet een helemaal tevreden gevoel gekregen. Jammer.
Ik zet de poort zelf wel haaks.
Op het eerste gezicht met een mooi resultaat, goede
Ik heb hierdoor toch niet een helemaal tevreden gevoel gekregen. Jammer.
Ik zet de poort zelf wel haaks.

17 de noviembre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent over de manier waarop de schutting geplaatst is. Graag hadden wij eerst uw klacht en foto's via de mail ontvangen, waarop u de punten had aangegeven over waar het niet goed geplaatst was geweest. Dan hadden wij graag samen met u naar een oplossing gekeken en eventueel een nieuwe afspraak ingepland om langs te komen om het te herstellen. Mochten wij hierin toch nog wat voor u kunnen betekenen, dan zien wij graag de mail met foto's tegemoet.

Betrouwbaar en vakkundig

Betrouwbaar en vakkundig. Alle afspraken zijn nagekomen en het eindresultaat is prachtig.

7 de noviembre de 2023

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet aan te bevelen

Niet aan te bevelen.

Positieve punten;
Schutting ziet er netjes uit, staat net dus verder nog lastig te beoordelen
Kwamen op tijd en hadden binnen 3 uur alles neergezet

Minder positief;
Grote rommel achterlaten en schade. Onze tuin was zeker niet netjes bij aanvang en veel modder wegens vele regenval maar de rommel die ze achterlieten zeer onprofessioneel. Schade aan borders en planten etc. Kan uiteraard gebeuren maar even netjes melden was er niet bij. Tevens schutting aan 1 zijde anders geplaatst dan afgesproken en wederom niet overlegd

8 de noviembre de 2023

Niks te klagen

Goede prijs, prima communicatie, kwamen op de afgesproken tijd en binnen mum van tijd stond de schutting. Prima uitgevoerde klus voor zover ik nu kan beoordelen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absoluut niet aan te bevelen

Absoluut niet aan te bevelen, pathologische leugenaars, welke cliënten, zie review op Trustpilot van andere klanten, voorafgaande dienen te betalen om vervolgens niet, of wanneer men geluk heeft deels uit te voeren. Oplichters!

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

Wij vinden het jammer om te horen dat u zo slecht over ons denkt. Wij hebben de schutting helaas niet bij u kunnen plaatsen omdat er niet voldaan was aan onze plaatsingsvoorwaarden. Hierna hebben wij nog telefonisch contact met elkaar gehad en is er aangegeven dat wij samen tot een oplossing willen komen met u. Daarbij is aangegeven dat wij op een later moment terug konden komen, als wij weer bij u in de regio zaten om de schutting alsnog te kunnen plaatsen. Al het materiaal hebben wij ook tijdens de eerste afspraak bij u achter gelaten, dit doen wij met de intentie om terug te komen om het later te plaatsen. Er is aangegeven dat u wou nadenken over de oplossing, helaas hebben wij hierna geen reacties meer van u gehad.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Degelijke partij om mee samen te werken

Goede offerte. De schutting is netjes geplaatst. Vriendelijk personeel. Een opleverpuntje is gelijk genoteerd en wordt behandeld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke mensen kwamen om de…

Zeer vriendelijke mensen kwamen om de schutting te plaatsen. Werkte super hard door ondanks het slechte weer. heel erg blij met het eind resultaat!!!

27 de octubre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw compliment, wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn zeer tevreden over jullie…

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf, de werknemers zijn vriendelijk en verstaan hun vak. Onze schutting werd in 3 uur geplaatst. De werknemers denken met je mee en geven advies. Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

6 de noviembre de 2023

Super tevreden!!!!!

We zijn ontzettend tevreden over de jongens die de schuttingen hebben geplaatst. Ze denken mee en zijn bereid om je goed te adviseren. Prijs/kwaliteit helemaal prima!

1 de noviembre de 2023

Snel en profesioneel

Prima service en zeer vakkundig personeel. Er werd snel en vakkundig een prachtige schutting geplaatst.

1 de noviembre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw compliment !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over Van Beek…

Ik ben zeer tevreden over Van Beek Houtbouw, in een ochtend hebben ze een hele mooie schutting geplaatst. Ook zijn ze qua prijs één van de goedkopere bedrijven, voor vaak hetzelfde werk en materialen. De medewerkers die de schutting hebben geplaatst waren erg vriendelijk en kundig, je ziet dat ze dit al een tijdje doen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

23 de octubre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw compliment ! wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mijn schutting staat er voor de helft

Mijn schutting staat er voor de helft. Ik vind het jammer dat het niet is afgemaakt. Er staat een boom achter ons tuin. Ze zeiden dat er een wortel in zat dus konden ze niet verder. Nu moet ik iemand anders gaan betalen om het af te maken.

13 de octubre de 2023

Respuesta de Van Beek Houtbouw B.V.

wij streven er naar om een schutting altijd volledig te plaatsen. Een enkele keer wanneer er te veel of grote wortels in de grond zitten, kunnen wij hier niet doorheen komen. En dient dit eerst te worden verwijderd voordat wij de schutting kunnen afmaken/plaatsen. Wij proberen altijd samen met de klant tot een oplossing te komen, zodat wij de schutting als nog voor u kunnen plaatsen. Het kan dan inderdaad zijn dat de schutting op een ander moment afgemaakt moet worden, zodat eerst de voorbereidingen in de grond gedaan kunnen worden door de klant.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een geoliede machine hoe deze…

Het is een geoliede machine hoe deze mannen werken en ook nog met precisie. Ben zeer te spreken over dit bedrijf. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

23 de septiembre de 2023

bedankt voor uw compliment !

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.