Duidelijke offerte met goede prijs/kwaliteit verhouding! Vrij snelle leverdatum. De oude schuttingen hebben we zelf verwijderd. Vandaag, binnen 5u, zijn de schuttingen door Van Beek Houtbouw g... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Keurig bedrijf met scherpe prijzen. De afspraak kon super snel ingepland worden. Hele vriendelijke mannen die de schutting in een mum van tijd hebben geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden met het wer... Ver más
2 jaar eerder hebben wij ook al een schutting laten plaatsen door van Beek en daarom hebben wij nu opnieuw de keuze gemaakt om onze andere schutting ook door hen te laten plaatsen . De schutting is... Ver más
Snelle communicatie qua offertes, ook wanneer er van onze kant een aanpassing moest gebeuren Denken graag mee in oplossingen Kwamen op tijd Werken netjes met 2 man als een geoliede machine... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.
Información de contacto
Houtwijk 1, 8251GD, Dronten, Holanda
- 0321-724100
- info@vanbeekhoutbouw.nl
- vanbeekhoutbouw.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Voortreffelijk!
Mooi op tijd aanwezig, bijzonder snel geplaatst ondanks de extreme hitte.
Zeer vriendelijk personeel, fijne en rustige communicatie.
Bij een volgende schutting weet ik wie ik moet bellen!
Op tijd en netjes gewerkt zonder rommel
De medewerkers van Van Beek waren keurig op tijd en hebben een bijna perfecte schutting neergezet en zonder rommel opgeleverd. Bijna perfect: 15 palen staan als een huis en één iets minder stevig en één pyramide-latje is net 2 cm te kort.
Nette prijs en snel geplaatst
Nette prijs en snel geplaatst, zeer bekwame vakmensen
De schutting is keurig geplaatst door…
De schutting is netjes geplaatst door van Beek Houtbouw voor een heel goed tarief ( goedkoopste van alle offertes die ik heb opgevraagd). De mannen kwamen precies op de afgesproken tijd.
Ik zou van Beek Houtbouw zeker aanraden!
Netjes geplaatst en goed contact
Netjes geplaatst en goed contact
Mooie schutting voor een eerlijke prijs!
Mooie schutting voor een eerlijke prijs.
De schutting is volgens afspraak geplaatst.
De medewerkers waren keurig op tijd en zijn efficiënt te werk gegaan. Goede service, achteraf is gebleken dat er diverse planken beschadigd waren. Men heeft dit goed opgelost, een medewerker heeft deze vervangen voor nieuwe planken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe schutting!
Top bedrijf
Ben zo blij met mijn nieuwe schutting met betonplaten. In 2 uurtjes stond het. Super vriendelijke mannen. Contact met bedrijf is echt top. Heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor mijn achterschutting. Zeer tevreden en een echte aanrader.
Alles was weer top aardige jongens…
Alles was weer top aardige jongens mooie schutting en goede service en snel afgehandeld als je een vraag hebt 🤗
Groetjes Karin
Super top
Ma 23-06 oude schuting weg gehaad ze waren goed op tijd .was behoorlijk begroeit allen weg en netjes opgeruimd ook de bodem los gemaakt waar de schutting moest komen .
25-06 nieuwe geplaatst ook weer lekker op tijd 07:00u na overleg stond de schutting om 10:00u helemaal klaar .super.bijde keren Nete en vriendelijke medewerkers echt top .ook het voor traject was top overte snel met uit leg netjes antwoord op vragen . kan ik aan bevelen .
Misschien tip voor van Beek een reclame plaatje op de schutting .
Top gedaan
Top gedaan. Heel goed en snel te werk gegaan. Prachtige schutting met betonnen palen.
Snelle reactie op mail contact
Snelle reactie op mail contact. En snel, netjes en goed geplaatste schutting. Super tevreden top bedrijf!
Rooien en schutting plaatsen
Eerst 11 m coniferen verwijderd met kluit en al, keurig alle rommel keurig opgeruimd (klasse werk). Volgende dag 18 m schutting geplaatst, snel en vakkundig. Leuke aardige werkmensen die meedenken. Super bedrijf
Deze toppers hebben weer een prachtige…
Deze toppers hebben weer een prachtige schutting bij ons gezet. Toffe mannen en zeer tevreden.
Kees Westra
Werken netjes
Werken netjes, snel en accuraat.
De jongens zijn beleefd en vriendelijk.
De service achteraf is ook perfect.
Vandaar dat dit al de tweede keer was dat we ze gevraagd hebben om weer een nieuwe schutting neer te zetten aan de andere kant.
Schutting is keurig geplaatst door zeer…
Schutting is keurig geplaatst door zeer beleefde en deskundige mannen. Vooraf duidelijke communicatie en offerte. Heel tevreden!
Jammer van de extra rekening..
Vooraf prima contact, afspraak ingepland voor plaatsen en de medewerkers waren keurig op tijd.
Bij aankomst zaten er wat bijen in de tuin op de plek waar de schutting moest komen. De medewerker gaf meteen aan dat hij een wespennest zag en dat ze het niet wilden plaatsen. Wij gaven aan dat het wat bijen waren, maar hij was overtuigd van een wespennest. De medewerkers vertrokken en wij moesten ‘het wespennest’ eerst verwijderen. Nog geen half uur later kregen we een rekening van bijna €300,- zonder overleg of belletje. Wij vonden het jammer dat er niet even gebeld werd om te overleggen. Helemaal omdat achteraf bleek dat er helemaal geen wespennest zat. Er zat helemaal niks! Wij hebben zelf wel een paar keer contact met ze opgenomen, maar die €300,- moest betaald worden.
Een paar weken later is de schutting alsnog geplaatst, wel tevreden met het eindresultaat. Maar helaas voelt het toch niet helemaal lekker zo, jammer.
Dikke 10
Dikke 10! 50 minuten van aankomst tot uitzwaaien. Zo enorm snel en wat een prachtig resultaat. GE WEL DIG!! P. de Ridder
Snel en vakkundig
Vandaag hebben Bas en Jesse bij ons aan beide kanten een Douglas schutting met witte betonnen palen gezet. Zeer snel en goed op elkaar ingespeeld. Het resultaat is fantastisch en we gaan deze zomer heerlijk genieten van onze nieuwe tuin. Bedankt jongens, jullie zijn echte toppers!
Snelle plaatsing en vriendelijk…
Snelle plaatsing en vriendelijk personeel.
Staat keurig recht en stevig.
Zeker een aanrader!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.