Prettige horeca ervaring MAAR WACHTRIJEN NIET HANDIG INGERICHT WANT ALS JE ALLEEN KOFFIE MET WIL MOET JE TOCH WACHTEN. DAT IRRITEERT. MAAR: DE ASPERGESOEP IS NIET TE ETEN: GEBONDEN WATER EN DAT IN... Ver más
Producten zijn zoals verwacht. Echter denk ik dat het magazijn personeel wel een opleiding in klantvriendelijkheid kan verdienen. Bij afhalen van mijn producten aan het afhaal magazijn was ik de eni... Ver más
Mooie winkel vriendelijk personeel eten lekker en goeie koffie. Klein aandachtspunt, misschien de routing in restaueant omdraaien, net zoals bij intratuin, eerst bestellen en betalen dan doorlopen en... Ver más
Goed broodje voor een kleine prijs. Veel voor weinig. Zou graag ook iets meenemen Mist alleen peper zout op tafel Of een zakje bij de filet americain Een mogelijkheid om iets mee te nemen i... Ver más
Información sobre la empresa
- Vivero
- Tienda de artículos navideños
- Tienda de hágalo usted mismo
- Tienda de muebles de exterior
- Tienda de animales
- Tienda de vestimenta de trabajo
Escrito por la empresa
Bij Van Cranenbroek vind je alles wat je nodig hebt. Van krachtige tuinmachines en veelzijdig gereedschap tot sfeervolle tuinmeubelen en trendy buitendecoratie. Maar dat is nog lang niet alles! Ook voor (werk)kleding, -schoenen, barbecues, zwembaden en dierbenodigdheden ben je bij ons aan het goede adres. Met meer dan 45.000 artikelen, 100 nieuwe artikelen per week en een per seizoen wisselend assortiment vind je altijd waar je naar op zoek bent!
Holanda
- vancranenbroek.com
Ha contestado el 2% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goed eten mensen moeten erg hard werken
Goed eten mensen moeten erg hard werken
Van Crandnbroek in Landgraaf is zeer mooi
Van Crandnbroek in Landgraaf is zeer mooi. Heel veel spullen…en mooie spullen en een heel mooi restaurant met lekkere dingen voor een redelijke prijs. Ze zijn er zeer op vooruit gegaan.
2 Minpuntjes. Geen aparte doorgang aan de kassa als je niets hebt gekocht. En bij het restaurant hadden ze koffie en gebak los van de broodjesbar moeten maken of een aparte kassa daarvoor. Fatsoenshalve ga je in de rij
staan terwijl de koffie bij de kassa is. Als je alleen iets warms wil drinken kijken mensen je raar aan als je langs loopt.
Iets voor verbetering zou ik zeggen.
Lekker broodjes gegeten voor niet…
Lekker broodjes gegeten voor niet teveel geld.
Je recommande
Service rapide, personnel agréable et nourriture très bonne ! Je recommande
Super goed gesmaakt en top verzorgd…
Super goed gesmaakt en top verzorgd ziet het restaurant eruit👍👍
Het eten was echt lekker echt genieten…
Het eten was echt lekker echt genieten goed en lieve mensen hier
De nieuwe lokatie in landgraaf is…
De nieuwe lokatie in landgraaf is ruimer en het restaurant een echte verbetering!
Komen regelmatig weer langs.
In een week 2 maal hier geweest tot…
In een week 2 maal hier geweest tot perfecte kwaliteit. Mooi assortiment en lekker. Alleen nog eens naar de routing kijken casiere moet ook voor de koffie en thee zorgen ongezien veel oponthoud
Ik zie dat netjes alles bijgevuld wordt…
Ik zie dat netjes alles bijgevuld wordt in de winkel, en het eten en drinken heel goed verzorgd
Bediening zag ons niet staan was bijna…
Bediening zag ons niet staan was bijna weg gelopen
De broodjes en de soep smaakte heel…
De broodjes en de soep smaakte heel goed
Maar als de soep en het broodje bal iets warmer was geweest was het 5sterren
Erg lekkere broodjes en niet duur
Erg lekkere broodjes en zeker niet te duur! Vriendelijk personeel en leuke ambiance. Aanrader
Waardeloze service !!!
Ivm dure brandstof prijzen 2 jerrycans gekocht en op naar belgie gereden ,auto vol getankt en de 2 nieuwe jerrycans gevuld en in de auto achter de stoelen gezet.
Bagage zou kunnen schuiven of omvallen .
Onderweg een benzinestank in de auto dat ik vermoeden kreeg dat de jerrycans zou lekken.
Thuis aangekomen na 50min rijden en zoals gedacht 1 jerrycan in de bodem lek!!
Heel de auto stinkt al 2 weken dat zelfs de kinderen onwel worden.
Vorige week klacht ingediend en geen gehoor,bij technische dienst geweest en nieuwe jerrycan gekregen en voor reiniging va auto geen tegemoetkoming en ook nog door personeel voor aap gezet,als je een jerrycan koopt van 10 euro sta je op de eerste rang voor goedkoop spul !
Ik wou metalen jerrycans maar krijg die dop in winkel niet eens dicht !!
Waardeloze manager ,beloftes niet nagekomen die Wesley !!
Oplichters en service ver te zoeken
Een fijne winkel na de verbouwing
Kaasflappen zijn altijd op als ik zin…
Kaasflappen zijn altijd op als ik zin heb
Lekker eten en zeer betaalbaar.
Lekker eten en zeer betaalbaar.
Prima prijs kwaliteit verhouding 👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.