Pannenkoek van een berger bemoeid zich met van alles ipv gewoon ze werk te doen... Daar boven op promoot hij vriendjes waar je al je werk moet doen... Irritante gozer
Goede service. Lekker snel. Ik had zelf een foute postcode ingevuld waardoor de levering vertraging opliep, maar Roy was zo vriendelijk om een nieuwe levering snel op te sturen waardoor we op ons bedr... Ver más
De meest indrukwekkende run van het jaar is de Rouwkost Run, welke in de Baby Loss Awareness week plaatsvind. Roy heeft een tof startbewijs voor onze Rouwkost Rundeelnemers ontworpen en draagt met zi... Ver más
La empresa ha respondido
We bestellen al jaren bij Van Der Eng tot tevreden. Bij de laatste bestelling was er aan onze kant iets misgegaan. Van Der Eng heeft dat netjes opgelost door met spoed onze opdracht uit te voeren zoda... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre VanDerEng B.V.
Escrito por la empresa
Wij zijn de producent van identificatie oplossingen voor processen, producten of personen. Van festivalmunten of polsbandjes voor de evenementenindustrie, tot aan labels en etiketten voor de tuinbouw of andere industrieën. Sinds 1894 produceert VanDerEng topproducten op basis van uw branding en behoeften.
Wat ons uniek maakt, is dat we onze eigen fabriek in Heemskerk hebben, waar wij dagelijks polsbandjes, consumptiemunten, startnummers, etiketten en labels produceren. Dit doen we uit duurzame materialen, afhankelijk van de toepassing van het product en de levenscyclus en hanteren we een zero waste principe. Alles wordt hergebruikt.
We zijn trots op onze:
Lijnbaan 45, 1969 ND, Heemskerk, Holanda
- 088 881 0800
- webshop@vandereng.nl
- vandereng.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Goede service.
Er ging iets fout, binnen een paar dagen kreeg ik een pakketje in de bus. En alles is nu naar wens. Dankjewel 🙏
Top service!!!!
Overzichtelijke navigatie en…
Overzichtelijke navigatie en afhandeling (herhaalorder) op de website. Goede communicatie
Zeer snelle afwikkeling van alles.
Super tevrede klant
Dit bedrijf is goed in het leveren van custom made items. En de communicatie met de klant is erg goed.
Goede klantenservice.
Snel en goed
Bedankt voor de snelle levering van mijn startnummers. Zezagen eruit zoals ik verwachtte.
bestelling van steeketiketten netjes…
bestelling van steeketiketten netjes afgehandeld
Breekmunten.
Ontwerpen was redelijk makkelijk en bestelde breekmunten zijn uitgevoerd zoals verwacht.
Stappen in proces na bestellen wat te summier en levertijd van ruim 3 weken iets te lang, maar acceptabel.
Supersnelle levering!
Top service altijd bij VanDerEng
Top service altijd bij VanDerEng. Supersnel en correct afgeleverd
Kwaliteit is altijd goed en levering top
Kwaliteit is altijd goed en levering snel! Top dus!
Ideaal om eigen polsbandje te ontwerpen
Gebruiksvriendelijk om eigen polsbandje te ontwerpen.
Goede service en degelijk, kwalitatief product.
Verzendingskosten wel aan de hoge kant.