Banner for Van der Wal Vans

Van der Wal Vans Opiniones 1499

4,5

1. Agente de automóviles

Van Der Wal Vans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Vanuit het familiebedrijf "Autobedrijf Van Der Wal & Zonen." dat in 1918 werd opgericht is Van Der Wal Vans ontstaan en is er in ruim honderd jaar tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen dit vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies. Onze voorraad bedrijfswagens bestaat doorgaans uit ruim 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en leasemaatschappijen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfswagen aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt. Wij kunnen met u meedenken in passende financieringsmogelijkheden. Dus bent u opzoek naar uw bedrijfswagen dan bent u bij Van der Wal Vans aan het juiste adres! Ons Motto: Wij doen wat we zeggen en zeggen altijd wat we doen.

4,5

1 mil opiniones

Suele responder en menos de 24 horas

Porque han sido muy eficientes

7 de diciembre de 2022
Logotipo de Van der Wal Vans

Respuesta de Van der Wal Vans

Hi Ronald,

We will answer to your review in English, because my Spanish is not that good. First of all thank you for your kind review. As much as we like the entire process with our clients, we also aim to be efficient and fast (towards clients). We like to see that you appreciate our services and please know that you're always welcome to come again!

Atentamente,

Van der Wal Vans.

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (1499 opiniones)