Jeg havde bestilt forkert str. vandslange og efter et opkald aftalte vi at jeg fik annulleret ordren og jeg oprettet en ny ordre med den rigtige størrelse. Dette blev gjort en hverdag mellem omkr... Ver más
La empresa ha respondido
Indkøb af en større omgang stumper til et selvvandingsanlæg blev klaret på en super måde. Hvis man ikke lige kan finde, eller det mangler på lageret så skal man bare ringe så er der hurtig og kompeten... Ver más
Trods omhyggelig udrulning af en drypslange dannede den et 'knæk', som spærrede for gennemstrømning. Jeg var nødt til at bruge en stang og kabelstrips for at rette slangen ud og holde den i en pos... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var lidt skeptiske med at bestille derfra, men endte med at prøve. Var virkelig det værd! Vi bestilte før kl 12 og dagen efter stod vi med den vare vi skulle bruge. Tusind tak for lynhurtig service... Ver más
Hos Vandslanger.dk er vi stolte over ikke blot at tilbyde et bredt udvalg af højkvalitets vandslanger og tilbehør til konkurrencedygtige priser, men også at yde en service, der overstiger forventningerne. Med eget lager er vi i stand til hurtigt at behandle og afsende din ordre, så du kan modtage dine produkter hurtigst muligt.
Faaborgvej 3-5, 5250, Odense SV, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig bredt sortiment, fornuftige priser og punktlig levering.
Fin hjemmeside så det er nemt at finde lige det der er brug for 👍
Jeg købte for nylig en vandslange fra vandslanger.dk og det er god kvalitet 👍
Fin side at finde de ting man mangler og hurtig levering. Det er heldigvis mere normalt, at det er sådan, og virksomheder adskiller sig oftest, når man har brug for support. Det har jeg ikke haft brug for og ved derfor ikke om det er til 5 stjerner
Der manglede en vare på lageret, så blev jeg ringet op af flinke Michael og han hjalp med endnu en ting jeg manglede. Den blev sendt med uden beregning. Jeg er stor fan af Vandslanger.dk
Godt produkt og hurtigt levering. Fik et problem. Jeg ringe. Jeg fik det løst.
Dette blev gjort en hverdag mellem omkring kl 14.30. dagen efter havde jeg mine vandslanger.
Det er virkelig hurtig levering. tak for hjælpen

Respuesta de Vandslanger.dk
Godt sted at handle hurtig levering og god service 👍👍👍😊
modtaget vandslange var pakket sammen og lidt flad.
Passede ikke til mit brug så den blev ombyttet med hurtig service.

Respuesta de Vandslanger.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.