Ik heb 2 broeken besteld waarvan er 1 zonder reden geannuleerd wordt. Bedrag inmiddels wel terug betaald gekregen, echter alleen van de broek. Op de site van van Klasse kan ik deze broek gewoon weer... Ver más
La empresa ha respondido
Super snel geleverd en nog nagebeld of de bestelling wel klopte i.v.m 2 verschillende maten van de broeken. Top👍
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
✅️ - Wij zijn het mode adres voor jong en oud. Zowel in kleine als in grote maten. ✅️ - maat 36/38 t/m 54/56
Papsouwselaan 492, 2624EP, Delft, Holanda
- 015 785 2972
- info@vanklassemode.nl
- vanklassemode.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede service…
Adres had ik niet kompleet.werd netjes gebeld en werd veranderd. Daarna te horen dat de bestelling klaar was op vrijdag en maandag was het binnen. Mooie kleuren.heel blij mee
Super goed geholpen in de winkel en…
Super goed geholpen in de winkel en daarna ook online besteld. Dat ging ook snel en correct! Dikke duim
Mooie kleding voor weinig geld en snel…
Mooie kleding voor weinig geld en snel geleverd
Zijn heel aardig mensen
Zijn heel aardig mensen
Kleden is goed gewoon
Een top winkel
Kleding kopen voor onze cliënten
2x per jaar gaan ik met een aantal collega's vanuit Purmerend naar.Delft om bij van Klassemode kleding te kopen voor onze cliënten. Er is veel keus, kwaliteit blijft goed en het personeel is super vriendelijk. Alle kleding is lekker stretch zodat het makkelijk zit. Eerst kochten we.alleen voor de dames maar ook nu voor de heren. Onze.clienten zien er elke dag weer op en top uit met de kleding van van Klassemode. Wij kijken altijd uit naar dit uitje!
Het is een geweldige winkel
Het is een geweldige winkel
Ik slaag er altijd
En wekelijks nieuwe kleding en keuze
Gewoon top
Ik heb er gewerkt en vond het geweldig
Ik heb er gewerkt en vond het geweldig. Ook de klanten zijn zo gezellig maar ook de eigenaar en collega. Mijn moeder komt er nog geregeld op haar scootmobiel.
Top zaak
Betaalbaar !
Goede verkoopsters , verkoper !
Wisselende ruime keuzes aan kleding, omruilgarantie! Fijne zaak !
Voor jong en oud !
Altijd behulpzaam niets is teveel erg…
Altijd behulpzaam niets is teveel erg vriendelijk.
Ik had een broek besteld
Ik had een broek besteld, daar zaten vlekken in, keurig een nieuwe broek ontvangen met snelle levering. Top service 👍
snelle levering
Snel geleverd
Snel geleverd, 2 mooie broeken die heerlijk zitten en een leuke blouson die ook perfect past. Ik had een XL blouson besteld, maar kreeg een L blouson, met een briefje erbij dat er bewust een maatje kleiner was gestuurd omdat deze blouson erg groot vallen. Ik zag dat er ook geprobeerd was te bellen, maar die oproep had ik gemist.
Dit vind ik echt persoonlijk mee denken, dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee! Ik ben er erg blij mee,gelukkig heb ik jullie via een advertentie op Facebook leren kennen.
Service uitstekend
Top winkel
Het bedrijf belde me op,dat ze in de fysieke winkel het product niet hadden,maar nog naar de groothandel gingen. Hij vroeg of de bestelling die ik had gedaan ook goed was. Anders had ik nog andere kleuren kunnen bestellen. Top top top bedrijf.
Goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding
Goede producten, de vorige keer was ik van maatlabel in eerder gekochte cherry berry broek op de markt uitgegaan, maar die viel bin Klasse Mode veel te klein uit. Bij keuze nou goed gekeken naar maattabel bij producten. Terugzenden kan, maar op eigen kosten. Het bezorgen : daar gaan wel een aantal dagen overheen, het staat wel op hun site aangegeven dat ze hun best doen het binnen 3 werkdagen te verzenden. Dus dat duurt relatief lang.
Snelle levering, leuke prijs, en snel gereageerd op mijn opmerking op het bestelformulier.
Más información sobre otros tipos de reseñas.