Afspraak was in eerste instantie niet goed gecommuniceerd door de centrale klantenservice. Merk wel vaker dat zaken langs elkaar heen lopen, daar moet aandacht aan worden gegeven. Maar werd door d... Ver más

La empresa ha respondido
Wij zijn uitstekend geholpen door de verkoper. We konden direct een proefrit maken en dat gaf ons meteen vertrouwen. Uiteindelijk hebben we de auto ook gekocht. Zeer tevreden over de service!
Escrito por la empresa
De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Holanda

Goede hulp gehad bij aanschaf nieuwe auto.
Onze tweede electrische auto via van Mossel.
Hoop dat de actieradius in de praktijk ook net zo positief zal zijn als de service bij van Mossel.
Enige minpuntje is de Stellantis Citroën app, deze rammelt aan alle kanten , maar dit is niet te wijten aan van Mossel. Het rijcomfort van de eC4 was al 👌de C5 Aircross is nog even een stapje hoger 👌👌

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Ik zal zeker nog klant zijn bij Van Mossel, maar niet meer bij de vestiging in Hoorn. De auto die ik heb gekocht bleek gebreken te hebben, die pas acht maanden later tijdens een kleine beurt werden vastgesteld. Daarna heeft het nog vier maanden geduurd voordat mijn auto daadwerkelijk goed werd gerepareerd. In die periode moest ik meerdere keren langskomen vanwege onder andere het controleren welk onderdeel besteld moest worden, het feit dat het verkeerde onderdeel was besteld en het opnieuw bestellen van het juiste onderdeel. De reparatie was aanvankelijk uitgevoerd, maar bleek niet correct te zijn. Onder het mom van “weersomstandigheden” werd dit afgedaan, maar na mijn aandringen werd de auto opnieuw gecontroleerd en uiteindelijk correct gerepareerd.
Een medewerker van de receptie (volgens mij René) was altijd erg vriendelijk en prettig in de communicatie. Het contact met Kim van de receptie heb ik daarentegen als onprettig ervaren. Ze was erg bot en richtte zich alleen op de kosten, terwijl het probleem aan mijn auto duidelijk was vastgesteld terwijl mijn garantie nog liep. Zeker omdat de auto aan mij was verkocht met gebreken, zou je verwachten dat de communicatie anders zou zijn. Bij elke afspraak moest ik opnieuw benadrukken dat ik hiervoor niets zou betalen, wat erg vervelend werd.
Je zou verwachten dat er coulant wordt gereageerd in zo’n situatie, maar dat was helaas niet het geval. Ik werd zelfs met extra kosten bedreigd toen zij dinsdag rond 17:00 uur belde en aangaf dat ik mijn auto uiterlijk woensdagochtend moest ophalen. Dit viel samen met een dag waarop veel sneeuw was gevallen en werd geadviseerd om niet te rijden. Ik gaf aan dat mijn veiligheid voorop stond en stelde voor om de auto donderdag op te halen, maar dit werd niet begrepen. Gelukkig toonde het hoofdkantoor wél begrip, omdat het duidelijk een kwestie van onmacht was.
Wat ik vooral vreemd vond, is dat ik altijd coulant was, meedacht en snel handelde bij het brengen en ophalen van de auto, terwijl dit niet andersom werd ervaren.
Al met al was dit geen fijne ervaring.
Vanaf ons eerste bezoek voelden we ons zeer welkom. Tim Koomen was zeer relaxed en liep het hele proces van leasen rustig met ons door. Ook de telefoontjes nadien om ons regelmatig over de voortgang van het bestelproces van de nieuwe wagen te informeren, waren voor ons zeer welkom! Wij raden ten zeerste deze vestiging met deze manager aan!

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Maar werd door de garage in Hoorn netjes opgelost.
Dus uiteindelijk toch heel tevreden.

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Op 9 mei mijn auto gebracht omdat mijn Keyless entry niet meer werkte. We zijn nu meer dan een maand verder. Na verschillende updates werkt de auto helemaal niet meer en staat die inmiddels al meer dan 2 weken bij Mossel in de garage. Vervangend mogelijk maar wel tegen een vergoeding van mijn kant??Ook mijn auto verzekerd via deze garage,blijkt dat ik verzekerd ben voor vervangend vervoer .De auto is rijdend de garage in gegaan dus waar ligt de fout?? Moet nu nog beslist worden of het wel of niet onder garantie valt. Auto is nog geen 3 jaar oud. Mbt communicatie, moet zelf bellen wat de status is. Medewerkers aan de telefoon zijn alleen een doorgeefluik en altijd even vriendelijk. Zou teruggebeld worden door de eindverantwoordelijke werd mij verteld,maar helaas tot op heden .... Zeer fijn geholpen toen ik de auto kocht maar door deze teleurstelling is vertrouwen voor een volgende auto bij Mossel wel weg . Martin Wever

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
C3 aircross bleek na een jaar de verkeerde banden te hebben. Goed opgelost.

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Wordt van te voren goed geinformeerd.

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Hele gezellige plek in de showroom om op het onderhoud van je auto te wachten. Lekkere koffie, dikke koeken, allemaal prima. En vakkundig onderhoud aan je auto

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Alles en mag niet voorkomen met slechts 23000 km, update ze hebben contact opgezocht en voorlopig mijn ervaring bijstellen,Vandaag opnieuw contact gehad met Mario we gaan kijken of dit probleem wordt opgelost wat je mag verwachten van een dealer en importeur. En stel mij ervaring bij.

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Na een moeizame start, heb ik alsnog voor mijn vrouw een Citroen C1 gekocht bij Van Mossel in Zwaag.
Vrijdag 13 november is de auto in Zandvoort afgeleverd met een slagroomtaart als geste van Mario.
Het siert Mario dat hij mij belde om alsnog tot de koop te besluiten, daarom geef ik 5 sterren.
Groeten uit Zandvoort.

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Prima persoonlijke aandacht van de verkoper. Deskundig ervaring met Citroen en klantgerichte aanpak

Helemaal top!
Vanaf de ontvangst van onze gerepatrieerde camper, via duidelijke communicatie, goede adviezen, vakkundige vervanging van de motor en behulpzame medewerkers totdat we weer uitgezwaaid werden een positieve ervaring!

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Goede reparaties en vriendelijke medewerkers ik ben altijd tevreden

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Service is goed. Prijzen erg hoog. Helaas weet je niet wie er aan de auto gesleuteld heeft.
Grote reparatie gedaan met nieuwe onderdelen!
Klassewerk verricht door de monteurs!
Zeer tevreden!!

Respuesta de Van Mossel Citroën & DS - Hoorn
Más información sobre otros tipos de reseñas.