Leuke 2e hands auto bij hyundai gekocht, Stefan is een fijne verkoper. 4mnd na de verkoop probleem met banden sensor en stuurkolom, onder bovag garantie keurig gerepareerd door hyundai lwd.

La empresa ha respondido
Schrijf eigenlijk nooit een review! Bij deze een uitzondering. Toevallig kwam ik in Heerenveen bij van Mossel terecht in mijn vakantie, terwijl onze Bayon in Leeuwarden in onderhoud was. De garanti... Ver más
La empresa ha respondido
Van mossel Menen België Nieuw Electrische MG willen kopen ging akkoord met de geboden prijs,maar verkoper gaf mij gelijk dat banden ver door waren .vroeg daarom 4 nieuwe ,de verkoper kon daarover n... Ver más
In Heereveen denken ze mee met de klant en zijn zeer prettig in de omgang. Wij kregen koffie en de hond water en brokjes!!! Nu heeft onze Friese Stabij een hoog knuffelgehalte, maar toch. Ondanks d... Ver más
Escrito por la empresa

Invita a los clientes a opinar
Goede ontvangst aan de desktop.
Bij onderhoudsbeurt tussentijds gebeld worden.
Zeer correcte kleding van de medewerkers.
Bescheiden prijs.
Afspraak online gemaakt, en op de afgesproken tijd geholpen, ook de bijkomende dingen direct verholpen waarvan vooraf prijsopgave

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Leuke 2e hands auto bij hyundai gekocht, Stefan is een fijne verkoper.

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Hele prettige garage. Kom hier al jaren met name ook vanwege de onwijs vriendelijke en vakkundige medewerkers. Meer dan tevreden.
Top garage

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Schrijf eigenlijk nooit een review! Bij deze een uitzondering.
Toevallig kwam ik in Heerenveen bij van Mossel terecht in mijn vakantie, terwijl onze Bayon in Leeuwarden in onderhoud was. De garantie liep in september af en ik rij al 3 jaar zakelijk elektrisch en we wilden privé ook overstappen naar elektrisch. Mylan had niets staan, maar wist wel te vertellen dat er net een Kona was ingeruild, maar nog niet binnen was.
Toch ongezien maar een offerte laten opstellen en deze was gelijk interessant. Dezelfde middag was er al een akkoord onder voorbehoud van bezichtiging en proefrit. De Bayon ingeruild en op 8 juli de Kona Electric opgehaald. De Bayon was ook een prima wagen, echter de 7 traps automaat was niet mijn favoriet. (ook al een keer vervangen) Zeker niet als je al drie jaar elektrisch hebt gereden. Dan wil je niet anders.
De complimenten aan Mylan, rustig, neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Een prima ervaring in Heerenveen dus. Misschien blijf ik daar ook wel voor onderhoud. Succes met je team Mylan! gr fam Klaren

Werkplaats afspraak
Heldere uitleg snel herstel vooraf gemaakte prijsafspraak niet overschreden
Prettig contact met de medewerkers

Respuesta de Van Mossel Hyundai
De storing die de auto had bleef zich voortdoen, maar men bleef doorzoeken en uiteindelijk ook gerepareerd. Top.

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Het personeel is vriendelijk, je merkt dat er een prettige werksfeer hangt.
Goede service.

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Ik heb 23 juni 2026 een hyundai kona hybride gekocht.wat een geweldige service.en vriendelijk personeel.bedankt voor jullie goede hulp vriendelijke gr carolien

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Gemakkelijk afspraak maken, prima leenfiets, duidelijke en vriendelijke communicatie, géén verrassingen achteraf.

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Leuk ontvangst, Mees is een fijne verkoper, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Bonus: wij werden keurig opgehaald bij het station.

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Blijvende aandacht voor een moeilijk probleem, uiteindelijk opgelost. Chapeau !

Respuesta de Van Mossel Hyundai
Más información sobre otros tipos de reseñas.