Wij kijken terug op een prettige en fijne ervaring bij Van Mossel Leeuwarden. Het contact was heel goed, vriendelijk en zeker niet opdringerig. Dankjewel Wessel Seinen, wij zijn nog steeds heel blij... Ver más

Wat kan er beter: De verkoper zei dat de wagen helemaal was nagelen en in orde was. Wij constateerden dat de koppelingsplaten binnen kort vervangen moeten worden omdat ze niet verder kunnen word... Ver más
Met een fijn en trots gevoel gisteren onze nieuwe auto opgehaald bij van Mossel Leeuwarden. Bij ons eerste bezoek al direct een prettige ervaring zonder gladde verkooppraatjes. Oprecht aandacht voor o... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario de automóviles usados
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
Acerca de Van Mossel Mega Occasion Centrum - Leeuwarden
Escrito por la empresa
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Orionweg 51, 8938 AG, Leeuwarden, Nederland, Holanda
- 058 767 6325

Vind jouw ideale occasion
Hele fijne ervaring
Dankjewel Wessel Seinen, wij zijn nog steeds heel blij met de Fiat 500C Dolcevita!
Moc leeuwarden is een aanrader
Meerdere auto's gekocht bij mega occasion center leeuwarden.
Altijd vriendelijk geholpen en met een tevreden gevoel de auto's gereden.
Goede Service,ruime keuze!
De vriendelijkheid ,goede service en ruime keuze zijn voor ons de reden dat we nogmaals bij Van Mossel in Leeuwarden zijn beland!
Erg goed geholpen door Matthijs en de…
Erg goed geholpen door Matthijs en de auto werd keurig vanuit Leeuwarden in Rotterdam afgeleverd. Aftersales was ook prima in orde.
Contact was goed, alles is geregeld door Fokke tot de overschrijving aan toe.
Onze nieuwe auto is perfect afgeleverd
Onze nieuwe auto is perfect afgeleverd
en Wessel Seinen is een zeer hartelijke en deskundige verkoper met oog voor de klant.
Nieuwe auto
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel Occasion Leeuwarden.
Super blij met de auto en de goede service verleend door Wessel Seinen.
Zeer tevreden en ik raad Van Mossel & Wessel zeker aan wanneer je opzoek bent naar een goede nette occasion in Leeuwarden.
Communicatie is niet de sterkste kant
Communicatie is niet de sterkste kant. Terugbellen en op de hoogte houden komt beperkt voor. Initiatief ligt toch steeds bij de klant om info te vragen over lopende zaken. Zowel in Utrecht als Leeuwarden. Veel zalen vergeten of blijven liggen.
Goede ervaring
Fijne service vekregen van Wessel bij mega occassion center in leeuwarden.
Aanrader om hier een occasion te kopen.
prettig en professioneel
Wij werden erg prettig en professioneel geholpen door Wessel Seinen.
Afspraak minder dan 12 uur van te voren afgezegd door garage, want de auto is al verkocht
Ik had voor morgen een proefrit ingepland voor een auto. Nu wordt ik zojuist opgebeld door de garage dat de auto is verkocht. Ik heb gelijk gevraagd of dit de normale gang van zaken is en dat blijkt dus zo te zijn. Let dus goed op! Een afspraak inplannen betekent niet dat er sprake is van klantenservice en je daadwerkelijk een proefrit kan maken met als doel de auto te kopen
Perfect geholpen door Wessel Seinen
Perfect geholpen door Wessel Seinen. heeft verstand van zaken en denkt mee !
Prima geholpen door Wessel Seinen
Prima geholpen door Wessel Seinen, meedenken en goed advies. Uiteindelijk is het toch iets anders geworden om meerdere redenen. Maar dat lag aan mij en niet aan Wessel!
van Mossel
Erg tevreden met de gastvrije ontvangst en de fijne service. Wessel nam echt de tijd, dacht mee en hielp op een kundige en vriendelijke manier. Een hele prettige ervaring bij deze dealer!
Tevreden
Vriendelijk en fijn geholpen door Wessel, auto is netjes en naar tevredenheid afgeleverd!
Ik raad van Mossel Leeuwarden aan
Matthijs Dijkstra heeft me goed ondersteund met het uitzoeken van een nieuwe auto. Ze waren allemaal erg professioneel en vriendelijk. Ze hebben mij ook geholpen met een eerlijke inruilwaarde te vinden voor mijn oude voertuig. Ze hebben zelfs meerdere opties voorgesteld voor het ophalen/brengen van het oude en het nieuwe voertuig. Het was een complete en prettige ervaring. Inmiddels heb ik met veel geluk al 14000 km met mijn nieuwe auto gereden, zonder enige problemen. Ik raad het mijn naastte en iedereen aan, om hier hun volgende voertuig te kopen.
Prima bedrijf
Ik ben geholpen door Fokke, prima bedrijf prachtige auto uitgezocht en was snel geregeld ook toen ik van mijn kant een administratieve wijziging had had hij het snel geregeld, aflevering was top auto stond er stralend bij. Bedankt voor alles.
Aandacht voor de klant
Klantvriendelijk bedrijf, komt afspraken na. Aardige verkopers die kennis van zaken hebben, goed geholpen door Wessel Seinen in mijn geval.
Vanaf het begin goed geholpen en alles…
Vanaf het begin goed geholpen en alles goed en helder uitgelegd.
Snelle afhandeling en top service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.