Fijne griptrainer
Fijne griptrainer die meteen laat voelen hoe je je golfclub goed vasthoudt. Simpel, effectief en zeker een aanrader voor elke golfer.
Vantimo is een modern en sportief golfmerk dat zich richt op beginnende en recreatieve golfers in Nederland en België. Wij ontwikkelen hoogwaardige golftrainingsproducten – zoals onze grip trainer – om golfers te helpen hun techniek te verbeteren en met meer vertrouwen te spelen. Bij Vantimo staan kwaliteit, gebruiksgemak en klanttevredenheid centraal. We combineren functioneel design met eerlijke prijzen en streven naar continue verbetering van onze producten en service. Ons doel is om golfers te ondersteunen in hun groei, met praktische tools en heldere uitleg. Vantimo is een merk dat gelooft in doen, leren en samen beter worden.
Eindhoven, Holanda
Goede kwaliteit en snelle levering. Heeft mij écht geholpen om mijn niveau omhoog te tillen!
Goede service en mij goed geholpen met nog wat extra vraagjes, product ook naar eisen voldaan
Goed product, heeft mij enorm geholpen met mijn swing. Ik sla nu veel verder met mijn 7!
Tevreden met de griptrainer en de service daarbij. Merk alleen dat als je bijvoorbeeld wat klammere of zweeterige handjes hebt door het trainen, de griptrainer moeilijk werkt. Zou het niet bijvoorbeeld mogelijk om een ander materiaal daarvoor te gebruiken?
Erg tevreden met de service en levertijd. Was snel geleverd en heb het product ook snel en vrij makkelijk kunnen inzetten in mijn trainingsprogramma om mijn swing te verbeteren
Onder de indruk van het effect van het product. Hielp me enorm bij de ondersteuning van mijn grip en ben hierdoor merkbaar beter geworden.
Mooie snelle levertijd, erg tevreden met het product!
Erg blij mee goed product, snelle levering!
Erg blij met de griptrainer, geholpen met mijn slice!
Erg tevreden met service en de grip trainer. Zocht al een tijdje naar zo’n product en kreeg naar aanleiding van mijn trainer deze aangeraden, heeft me daarbij enorm geholpen om mijn grip te verbeteren
Más información sobre otros tipos de reseñas.